Monday, April 30, 2012

Happy Labour Day..

assalammualaikum wbt..

Cehh..macam mana aku boleh lupa yang esok cuti hari pekerja..sunyi je opis aku harini sebab ramai yang sambung je terus cuti sampai esok...kehkehkeh..takpa la..kerja jangan tak kerja..hehehe..

Harini aku nak cerita sikit pasal bersih3.0 boleh dak..apa? takmo baca isu politik dalam blog sampah ni..ok ok, fine..hehehe..maklum la, sejak hari sabtu lepas mana-mana blog yang nak dapatkan traffik macam air mengalir update je la apa-apa cerita pasal bersih tu..kompom laju traffik..kehkehkeh..

Sebabkan aku tak gila traffik, tak nak libatkan diri dengan politik, so cukup la aku sebagai pemerhati je..nak citer pon lepas dah cool baru tak ramai emosi sangat kan..hahaha..ada jugak nama-nama blogger yang pemes update cerita pasal bersih ni kelmarin (maksud aku depa ni bukan la blogger politik pon, cuma emosi dan nak dapatkan traffik tinggi dengan 'memandaikan' diri sendiri)..kehkehkeh..

Serius aku tak heran pon kalau cerita isu politik ni ramai orang emosi yang melampau..masing-masing takmo kalah..tapi kalau dah memang blogger politik yang ditaja tu takpa la..ni setakat blog pemes 'sikik' tetiba entri gud-gud je nak sembang politik, respon aku camni je la..


"perghhhhh, hebaknya lu sembang" kagumnya..mata aku bersinar sinar..hehe...

Sebenarnya aku bukannya nak ulas sangat..kehkehkeh..sabtu lepas tengah-tengah orang kecoh hal bersih, aku rilek je pegi detim dengan bini aku layan citer avengers..sebab tu aku cuma memantau keadaan dengan blog je menerusi hp aku yang tak berapa canggih ni..ekeke..nak info politik dari paper dan tv nasional pulak, aku rasa macam tak rasional je..kehkehkeh..

Ok la..semperna esok cuti hari pekerja..aku pon mungkin akan bercuti jugak blogging ni untuk seketika..hahaha..bercuti la sementara aku takda idea nak mencarut lagi ni..hehe..harap korang akan merindui aku..kehkehkeh...


p/s : demm..citer avengers 30minit last je yang best..tapi serius berair mata aku gelak bab Loki kene belasah dengan hulk tu..ekeke..



23 comments:

  1. aisssshhh,, boleh lak datim ngan bini,, haha,, bahagia la dia,, orang termasukkan blog ni kat bloglist,, tahniah,, haha

    ReplyDelete
  2. selamat hari pekerja...cuti elok-elok ye.jangan difikirkan sangat pasal blog, politik semua....kikiki.

    ReplyDelete
  3. hahha. tgk wayang lg best dari layan bersih kann.

    ReplyDelete
  4. muja :
    hehehe..skali skala p detim muja..tu pon pasal bini dah cuti kan..hehe..
    thnks masukkan blogsampah dalam bloglist..aku pon masukkan gak blog ko dlm list..bertukar-tukar link la kite ye..hehe..

    aien :
    selamat hari pekerja aien..haha..

    kura :
    tengok wayang lagi best walaupon citer avengers tu tak best mane..hahaha..
    p/s: no komen bro pasal bersih..pembaca aku ade sokong dengn tak..so aku takmo bagitau aku berat sebelah mane..hehe...

    ReplyDelete
  5. jangan cerita avengers tu,wa tengah jealous sebab belum tgk,err best tak?haha

    ReplyDelete
  6. Eleh bro, takde mknanya trafik tinggi. Klu famous, ok la kot. Tp even sy ckp psl Bersih pun, trafik leklek je, haha! Apapun, out of traffic. Dh, malas dh nk fkir. Bnda dh hbis. Kita tgkkn jelaa..

    Hahahaha! Yg Hulk tumbuk Loki tu, pergh, lawak! Yg part last pun agk lawak, time Iron Man ala2 mati tu then Hulk mnjerit, haha! Serius, crite tu mcm ok la. Tak bosan sgt..

    ReplyDelete
  7. haha... gile lawak tym loki kene belasah tue.. tym thor kene tumbuk sebiji ngan hulk pun lawak... muahaha..

    boleh pulak aku.. nanges tym agen hape ntah tu mati... sadis betul... haha

    selamat bercuti bro.. esok.!

    ReplyDelete
  8. bersih sane sini.,kite aman damai je ye dak., haha pokcik ko ckp cmtu aku jd pikir 2-3 kali utk tgk avangers., mohon admin blanje tiket =))

    ReplyDelete
  9. bobot :
    aku jamin sejam petama ko mesti boring kalau tengok 30 minit last je best..kehkehkeh..

    sis al :
    ko post sebelum bersih tu, lagipon tajuk ko tak berapa panas sis..tu pasal traffik tak naik kot..ekeke..
    ko cakap tak boring, aku ckp tetap boring..huh..haha..

    pn mell :
    nasib la lawak2 tu selamatkan jugak citer tu dari meleret tah apa2..menanges aku gelak bab2 lawak dia..ekeke..

    chuu :
    ko nak tengok, tengok je la..takde kaitan dengan aku pon..hahaha..mohon belanja tiket ye..haa klik iklan aku bnyk2 dulu..dah cashout baru aku belanje..hahaha...

    ReplyDelete
  10. nak sembang pasal bersih,kalau pi ngundi tak pe jugak..
    ni sekadar banyak bunyi je ngundi nya idak pun...yang dok bising2 tu cer tanya depa..
    "ngundi ke idak?"
    silap2 daftar puun tak..
    heheheh

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti....
    cuti tau rehat kat umah..


    Sekadar berkongsi pada semua blogger pembakar semangat BuktiPembayaran Bukan Tipu
    Cinta itu buta Cinta atau Wang Ringgit
    Tempat tempat yang haram harus dijauhi Menjauhi tempat-tempat haram

    Thanks....Huge mimi

    ReplyDelete
  12. diana :
    hahaha..tu dah pasti diana..

    mimi :
    haa.bahek la..selamat bercuti..hehehe..

    ReplyDelete
  13. Nak komen psl Bersih, tak amek port. Nak komen psl Avengers, tak tgk lagik. Arghh! Apa yg aku nak komen ni? Hahaa!

    Selamat Hari Buruh lah ye, Pakcikkk! Untunglahh esok cuti. Hehe. Takyah nak cuti blogging sgt. Takyah nak mengada :-w

    ReplyDelete
  14. liya :
    eh, ada ko makcik..hahahaha...so tak payah komen apa-apa..tapi ko tetap dah komen..apa citer ni :-w..ekekeke..

    #aku dah takde idea nk tulis blog..cuti la kejap..hahaha..sambutan pon macam dah kurang je skg ni..hahaha..

    ReplyDelete
  15. Weh cite sampai 2jam lebih. Best 30min akhir je? Aku nak mintak kurang ah kat kaunter tiket. Tiket murah sket mandangkan aku nak masuk 30 min last je. Mlm kang nak tgk ni.

    Mls login

    ReplyDelete
  16. haa..ko tengok last minit je la sya..tak pon sejam tu ko tdo dulu..hahaha..

    ReplyDelete
  17. maleh nak cite pasal bersih jugak haha

    untunglah ada bini boleh detim, titeww tak da suami lagik :( sobsobs

    ReplyDelete
  18. 50% bloggers y sy blogwalking cite psl bersih... xlrt nk bc dh

    ReplyDelete
  19. weh iklan aku lg beberape sen je nk cashout., moh aku tlg kelik2 :D

    ReplyDelete
  20. Dah tengok avengers. Bule la. Lawak. Aku tak terlelap tu kire ok la cite tu. hehe. Bule ke kire camtu?tapi ase battleship sedap lagi kot sbb tak nyempat nak dok rilex tgk. Suspen manjang bagi aku.

    Mls login

    ReplyDelete
  21. amende yg bloglist2 nih. x reti la aku. aip! selamat bercuti ye. *aku sibuk dgn assignment. wuuuu!

    ReplyDelete
  22. sis92 :
    tu masalah kecik je sis..pas ko nikah ade la laki..ekeke..

    yayah :
    pehh..tu dia pukulan bersih3.0..ekeke

    chuu :
    woaa..untung la nak cash out dah..ekeke..aku dah cashout dekat sebulan dah ni tak sampai2 lagi cek..

    yuyu :
    aku lagi tak paham kenapa ko tiba2 ckp pasal blogslist ni..ekeke.

    ReplyDelete
  23. aku suka cuti ~~ kehkeh . cuti is heaven and aku tak suka politik. ouh, stay away dear politik !

    ReplyDelete