Tuesday, October 19, 2010

Vampire Bella (Invincible by Muse)



I know that Twilight and Muse are two different things, but there is no denying that Muse gave Stephenie Meyer inspiration and therefore many Muse songs fits the mood thats in the books.
There I said it, take it or leave it. This is just a video I made for fun, alright.


I couldn't use the original album version of the song, so this is Muse live at Wembley stadium

Lyrics:

Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be all right
Cause there's no one like you
In the universe

Don't be afraid
What your mind conceives
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight we can truly say
Together we're invincible

And during the struggle
They will pull us down
But please, please let's use this chance to
Turn things around
And tonight we can truly say
Together we're invincible

Do it on your own
Makes no difference to me
What you leave behind
What you choose to be
and whatever they say
Your soul's unbreakable

And during the struggle
They will pull us down
But please, please let's use this chance to
Turn things around
And tonight we can truly say
Together we're invincible
Together we're invincible

And during the struggle
They will pull us down
Please, please let's use this chance to
Turn things around
And tonight we can truly say
Together we're invincible

**aku peminat muse..(twilight tu suke biase2 je)

Thursday, October 14, 2010

Virus yang semak..



Aku buat entri ni pasal nak infom kat korang semua jangan la klik link yang bukan² ada kat status fb aku selain link blog aku ni..tu ialah virus

virus ni asik kacau fb aku je..langsung aku tak boleh nak post status ke komen² ke..asik2 keluar menatang jadah ni je asal aku taip "http://mediashares.biz/?media=FqxHNu" korang² yang kalau nampak benda ni jangan la suka² nak klik ok..kang tak pasal pasal je korang pulak dapat virus ni..

1 lagi virus yang asik menyusahkan aku,virus shortcut..sapa² tau nak hilangkan virus shortcut meh la ajar aku..habis dah hilang folder kerja kerja aku ni..nasib la dia just di hiddenkan..nak buat kerja pon takda mood dah ni..

tu baru 2 antara bepuluh2 ekor virus yang aku ternak sekarang..so just nak ingatkan tu je..jangan klik sebarangan kat status aku kalau ada link ok..

Thursday, August 12, 2010

Ramadhan datang lagi..



Dah setahun dah blog aku ni..kejap je rasa..ingat lagi tahun lepas,time bulan puasa ni aku banyak buat kerja kat luar..lagipon time tu bonus dah dapat..enjoy betol aku..sekarang dah puasa ke 2..esok aku baru nak start kerja balik..dah sebulan aku melepak je kat rumah ni..bukannya tak boleh masuk kerja awal,aku cuma nak berehat puas² dulu..

Pasni dah kerja baru tak tau pulak macam mana gayanya..mybe ok dari kerja lama dan mybe lagi teruk..so tu la yang buat aku pikir nak rehat puas² dulu..6tahun dah asik kene maki je..rehat sebulan ni tak kena maki,lega skit palotak aku ni..ekeke..walaupon gaji seblom aku benti kerja tu tak dapat,jiwa aku tenang gak..biar la tuhan je balas ape yang patut kat org tua tu..ok la,banyak lak citer aku..hehe.selamat berpuasa untuk semua...assalammualaikum..