Saturday, April 7, 2012

Blow my mind..

assalammualaikum wbt..

Tajuk paper kosmo semalam betul-betul buat aku tergelak..paper harini (Link) pon tak habis lagi cerita lawak ni..kahkahkah..serius aku kenot brain macam mana beliau boleh kawin dengan maknyah pulak..dah setahun kot nikah..hurmm...

Bila terpikir pasal dia kawin dengan maknyah ni, aku pikir satu je..takkan dia tak leh bezakan perempuan jadian tu punya tuttt dengan yang asli..kahkahkah..sebelum kawin dengan maknyah tu pon dia dah ada bini dua orang lagi..sengal jugak profesor ni..takkan la takda beza..musykil jadinya aku..klik sini kalau nak cari perbezaan (google Images)search sendiri..hahahaha...

Memang la setakat nak boob saiz apa pon boleh buat..nak tukar suara pon boleh je..suntik hormon tiap-tiap bulan jadi la perempuan..tapi tang bawah tu kalau dia operate pon takkan sama ye dak dengan yang asli..ada ke biji?..dan dah tentu takda datang bulan..kahkahkah.. maaf la terlucah sikit entri ni..aku cuma timbulkan persoalan yang ada dalam kepala otak aku..hehehe...


Nong Poy: miss ladyboy thailand..lelaki tercantik di dunia..haihh..cun gila kot..


Tu la, kawin lagi kat thailand..tak pasal-pasal dapat isteri maknyah..adehh..kesian pon ada..malu beb..dah la Profesor Dekan, 'usim' pulak tu..hahahaha..i kenot brain again..


p/s : nasib bini aku kompom 100% wanita tulin..fuhh selamat..kehkehkeh..

26 comments:

  1. kat thailand maknyah dy mmg santek2 sgt...gila banyak dy operate nak kasi cun...tah pe2

    ReplyDelete
  2. fuiyoooo cantik laki ni..meletop..tertipu dengan pandangan mata kasar ^_^ hahaahah

    ReplyDelete
  3. Tu la.. Nak ambik stok kat Tahiland. Eh, tapi kan bro! Bila bro ckp mcm tu, bru sy trfkir jugak! Diorg ni tak brsetubuh ke? [Ops, ayt kureng sesuai utk sy yg msih muda] Tp still, bila fkir balik apa bro ckp.. Eish. Peliknya..

    ReplyDelete
  4. Wakakakaka! Serius! *Thailand! Sorry bro, typo!

    ReplyDelete
  5. kak ct : tapi aku tak tau la bini dia tu nyah siam ke apa..tapi gambar yg aku tunjuk tu salah seko bapok siam paling cun la..tergugat kot perempuan..hahaha..

    acik leymah : sebab tu aku tak pakai mekup acik..kalau tak mesti cantik gak macam nong poy tu..hahaha

    sis al : hahaha..tu pasal aku pelik sis..ekeke..excited noh ko taip sampai jadi taikland pulak sis..ekeke..takpa janji aku paham sudah..hahaha

    ReplyDelete
  6. nak wat mcm ne, orang tu pun x tahu bini die maknyah .. kesimpulannya sebelum kahwin periksa dulu betol2 :)

    ReplyDelete
  7. rapunzel : suka lak ko punzel..hehe..

    satelit puaka : hahahaa..masalahnye bro..dah tala pon tak tau lagi yang tu maknyah..hahaha..rabun teruk agaknya orang tua tu..

    ReplyDelete
  8. hahaha ..dunia kan ..kadang2 kita pun ta sedar yg dia tu mak nyah ! :D

    ReplyDelete
  9. kahkahkah,gelak besar aku ni,boleh pulak terkahwin dgn nyah,tapi kesian juga dgn dia eh.tapi nak gelak juga,haha.

    ladyboy tu cun seyh,kalah perempuan asli beb,haha

    ReplyDelete
  10. amboi., detail betol ko kupas topik ni eh., smpai ke dlm2 ko gali..

    ReplyDelete
  11. aku pun kenot barain gak nie..lawa sgt kot bini beliau sbb tu beliau tak perasan..haha

    ReplyDelete
  12. spudin : memang ade nyah cun gila..tapi hal yang aku cakap tu takkan boleh jadi sama dengan perempuan asli...arghhh..kenot brain..hahaha

    bobot : hehehe..dah jodoh dia bot..ekeke..

    pn kutu : hahaha..aku rasa camtu gak la..sbab lawa sangt sampai tak perasan benda tak ori..ekeke..

    ReplyDelete
  13. pehhh lawa bro. tp syg tak asli. kalah aku yg ganas ni.

    ReplyDelete
  14. Ni isu hangat perbincangan aku ngan laki aku ni. Kahkah! Laki aku pun semangat gila masa nak tunjuk apa beza asli ngan tak asli tu. Ngenggg betul! :D

    Last2 aku jawab, maybe dalam masa setahun tu dorang ber ehem ehem dalam gelap je kut. So laki tu memang tak pernah nampak la.

    Pastu laki aku jawab. Pehh! Takkan dalam masa setahun tu tak pernah tengok langsung kut?

    Kahkah! Kenot brain jugak Pakcikkk =))

    ReplyDelete
  15. wadi : mau tak lawa..ratu kot..=)) haha

    liyaa : kehkehkehkeh..tu yang aku 1st pk pasal tu je..mesti ade beza kan=))..

    mungkin jugak diorang main dlm gelap je=))..tpi takkan dalam setaun tak pernah tengok langsung macam bak kata laki ko.kenot brain.. =))

    ReplyDelete
  16. tu la..takkan tak bolh bezakan kot antara maknyah ng pmpn asli?....haih

    p/s : mmg buat penyakit... +_+

    ReplyDelete
  17. Hahahaha...ko dh mengutarakan apa dlm fikiran aku bila aku baca paper smlm....

    ReplyDelete
  18. Cinta bro..Cinta....hahaha...lama xdtg blog ko...dh bertukar jadi warna putih...sampah dh cuci...hehe

    ReplyDelete
  19. ehh aku rase smlm da post komen kat sini o__O ko makan komen ea =))

    ReplyDelete
  20. chuu : hahaha..komen ko ade virus tu chuu..masuk spam..ekeke..dah publish pon...tak la detail sangat lagi tu wei..kalau aku kupas abis lucah gila jadinya blog aku ni kang..ekeke..

    ReplyDelete
  21. yang peliknya, sampai setahun kawin baru dia sedar wife bukan perempuan asli. Itu macam "menipu" jer bunyinya. Haha..

    ReplyDelete
  22. ehhh...tiruan sangat kot sampai dah setahun baru sedar...ish ish ishhhh

    ReplyDelete
  23. kemaruk sangat kot until tak dapat nak beza asli ngan tiruan.

    ReplyDelete
  24. biaq betoi???

    dulu aku ade kawan nyah, baik orgnye, tp aku xde la nk hina sifat dia, takutnye dia sumpah aku dpt keturunan mcm dia mati laaaa

    ReplyDelete