Tuesday, April 17, 2012

Berita baik untuk penyangak MLM..

assalammulaikum wbt..

Ok..Entry kali ni express je sebab aku diluar kawasan sekarang..sangap nak online sangat terpusing pusing aku kat Pekan Jitra ni cari CC..kehkehkeh....walaupon express, tapi tajuk macam panas la pulak..hahaha..rilek jack..Sejak minggu lepas, banyak kali aku cuba masuk blog Aidid muaddib tapi gagal..ala blog yang aku ceritakan tempoh hari yang adminya sangat anti dengan MLM tu..btw, ni merupakan berita baik untuk penyangak MLM..hoyehh..suka lettew takda sapa nak hentam korang lagi...kehkehkeh...

Niat aku sebenarnya baru nak troll satu blog persendirian yang promote MLM ni minggu lepas..tapi tak kesampaian..hehehe..sebab tu aku cuba cari info dari blog aidid untuk bahan..untung la blog aidid dah tutup..selamat jugak blog tu dari jadi mangsa aku..hihi..nak troll website atau official page tak layak lagi pasal tu kerja Aidid..yang kecik kecik tu boleh la..hahaha..


Dari sumber yang aku jumpa, blog Aidid ditutup disebabkan beberapa perkara..kemungkinan je la sebab Aidid sendiri belum muncul buat kenyataan..

  • Identiti Aidid muaddib dah terbongkar..
  • SKMM menutup blog aidid sebab dia mengutuk skim saraan 1 malaysia..


Pendapat aku pulak rasa blog Aidid ditutup takda kaitan dengan identiti dia dah terbongkar atau belum..mungkin sebelum ni dia cuba tak nak dikenali..tapi bila orang dah kenal pon tak salah kan dia nak terus blogging..penah aku baca dulu dia sendiri cabar sapa-sapa tak puas hati dengan dia saman je la..bila nak cabar orang saman mesti orang dah kenal dia..tapi takda pulak AC saman..kehkehkeh..

Apa pon aku harap Aidid muncul balik dengan blog baru..takkan takda backup kot bro..segala content kat blog lu sangat berharga beb..aku pon tak habis lagi baca..adehh..kalau ye la SKMM yang remove blog Aidid..Diorang dah takda kerja lain ke asik nak kacau je orang..mana hak kebebasan bersuara ni...puihh..


p/s : sory tak dapat bw..masa terhad..


32 comments:

  1. Aik, dh takde dh? Urut dada laa mana yg slama ni anti dgn blog tu, wakaka! Tp serius, klu bnda tu tak btul, pi lantak la. Bila dh kna delete, nmpk sgt la ada somethin..

    ReplyDelete
  2. hahaha...tu la pasal..tak habis lagi aku baca..waaa

    ReplyDelete
  3. mai la sini cc kat aneka ni..hahaha..

    ReplyDelete
  4. semangat gi cc tu tak menahan.haha

    ReplyDelete
  5. aku boring la bobot...nak buat ape lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  6. owh, aku bukan lah mlm tp aku tak suka cara die kutuk orang macam bagus mencarut2 bagai. bagi fakta sudeyhhh. padan lah muke kene tutup.

    ReplyDelete
  7. =)) marah nye ko suriz dengan aidid..ekekek..tu takleh kata apa la beb..dah memang style dia gitu..fakta+mencarut memang buat orang butthurt..

    ReplyDelete
  8. walaweh dia da kat jitra la, jom jpa, kehkehkeh.

    kalau btol jpa nih mmg malu2 kucen jadinya nih..aishhh~~

    ReplyDelete
  9. ala kak..aku pon malu gak..nak pulak akak citer kat blog akak nanti jumpa blog sampah..kekekeke...=)) akak kat mane? jitra ke alor star?

    ReplyDelete
  10. Muja : lambat..blog aidid dah takde..tunggu la kalau ade balik nanti aku bgtau..

    ReplyDelete
  11. tak habis2 dgn MLM kau ye bundle., ade pape ke kehkehkeh

    ReplyDelete
  12. eh, komen skali lagi lah, terase nk beat liyaa wakaka.,bersaing secara sehat XD

    ReplyDelete
  13. chuu : pasal aku pon anti gak dengan MLM..biar la..kehkehkeh..ko komen lagi 10 pon takpe chuu..bersaing secara sihat..kehkehkeh...

    ReplyDelete
  14. Nilah masalah bro, bila ada yang nak suarakan pendapat/ pandangan terus kena kondem. Hoho.. Sama gak cam kewartawanan, cari "gaduh" sket terus kena pecat.

    ReplyDelete
  15. oh yeah.. saya agax slowww n saya jadi miss blur bila baca entri ni.. =p=p adeh!! heheh..

    ReplyDelete
  16. kau ni blogger contoh. patot bg award ni.

    ReplyDelete
  17. Apple : ade org repot skmm aku rase tu pasal diorng kacau..nak pulak blog dia banyak mencarut kan..haha..

    Aisya : jgn blur sgt aisya..ni pasal blog yng dah kene remove tu je..hehe

    wadi : ko ni komen takde kaitan pon..aku tkmo arward.nak duit je..ekeke

    chuu : kehkehkeh..saingan sengit ni..unfollow u again..

    ReplyDelete
  18. ohh ko balik bercuti dekat kmpg ekk?singgah sp sini.haha..

    aku ada baca entri beliau pasal kutuk skim 1Malaysia tu.naik takut aku baca.ramai lak tu penyokong..tak tahu plak blog beliau dh kena remove.

    aku dr ptg tadi bukak sini nak baca apa yg panas sgt,alih2 kwn aku call punya lama smp last2 dh smp time aku balik kerja.tak smpt baca.haha malam nie baru dpt komen..:)

    *wpun aku sedar aku bukan pakar sbg pemandu wanita tp aku tahu bezakan kereta aku bley lepas ke tak.ko mmg sengaja bikin panas.muahahaha..

    ReplyDelete
  19. Pk : esok aku balik kl dah..raya la aku datg beraya umah ko kutu.hihi

    ko baca gak ek..entri tu aku tak dan baca pon..yg MlM je aku suke dia troll..ni troll gomen tak pasal2 kene ban..hehe

    *drive safely kutu..gurau je tu.jgn marah..

    ReplyDelete
  20. Pakcik, niat kau nak membahan tu dah tak betul dah Pakcik. Itu yang kau tadapat nak access blog Aidid tu. Tyme tu lah blog tu nak tutup kan? Haha.

    P/s: Sory takdapat nak bw, masa terhad <--- Ayat VIP :) Mwahaha!

    Kepada Chuu, nak bersaeng secara sehat ye? Baeklah. Kan aku dah suh kau komen byk2 Chuu. Pasni 10 komen untuk 1 entry Bundle ni taw! Mwahaha :D

    ReplyDelete
  21. ak kenal aidid marcello je.sekian.

    ReplyDelete
  22. Liya : aku nak troll je makcik..bkn bahan.ekekekek..ade beza tu..kalau dia boleh tepis ok la.niat aku nk tngk respon dia je..hehe..

    #isu vip dah habis makcik..org dah lupa.ekekek..


    Rifhan : mase aku kenalkan dia ko cuti blogging..kan dh taktau.ekeke..yg aku tau dia bkn sepupu aidid marcello..

    ReplyDelete
  23. nasib baik sempat singgah blog aidid tu, nasib tak baik sebab baru baca setengah je tangguh kejap...kan dah tak dapat baca habis...sikap bertangguh makan diri balik..haha

    ReplyDelete
  24. liyaa: tp aku still kt blakang ko hahaha., cmtu aku folo slow2 je lah, x baik memotong selalu, nnti eksiden kehkehkeh =))

    ReplyDelete
  25. patutlah rasa mcm ada blog yang hilang..hehe ada la tu..mungkin tutup jap.nanti dia mai lagi..lagi power contentnya?.. entahlah.. ^_^

    ReplyDelete
  26. Ini mesti ada konspirasi ni. Sampai tutup blog.

    ReplyDelete
  27. '' Semalam adalah sejarah yang tidak dapat dipinda. Esok adalah khayalan yang belum nyata dan hari ini adalah kenyataan dan penentu siapa kita ''.

    Salam ziarah dr Agunci. :)

    ReplyDelete
  28. erkk part nih aku tertinggal, xtau ape, saje tinggal jejak je heheee

    ReplyDelete
  29. er, aku tatau nak komen ap ? ko suke sgt eh bahan membahan ne ? kahkahkah

    ReplyDelete