Monday, April 9, 2012

Dairi : Entri bergambar (Genting)

Perhatian : Ini bukan entri pasal ABPBH

assalammualaikum wbt..

Entri kali ni aku tak nak tulis banyak dah..tapi aku nak letak gambar je banyak-banyak buleh?..hahaha..sebelum tu aku cerita sikit la mukadimahnya ye..Dari hari jumaat lepas lagi bini aku dah ajak aku detim...yela, dah agak lama aku tak keluar ni..so deal semalam aku naik Genting berdua lepas habis tengok cerita Dragon ball..katun tu tak leh miss beb..final fighting Goku dengan fliza..hahahaha..

Jadi setakat tu je la mukadimahnya..perhatian : kalau ada gambar yang macam bajet-bajet celeberiti tu korang buat tak nampak je la ye..hahaha..pada yang baru nak kenal blog sampah ni, ni aku nak kenalkan rupa admin ym.bundle blog sampah and bini tersayang ..untung la,bukan selalu aku nak update entri bergambar macam ni tau..harap maklum yang aku ni pemalu orangnya.. hahaha...apa lagi, layan je la..kehkehkeh...


mulakan perjalanan dengan sebatang rokok..hahaha..

Serius aku langsung tak tau ada menatam ni malam tadi..dah sampai sana baru tau....



sebelum sampai kl aku singgah dulu kampung member aku kat bawah genting tu..
memang feel kampung gila la duk sini..



mamat ni ady nama dia..member opis lama aku..sekarang dia dah duduk kampung je berkebun..hehehe..


p/s : gambar aku berdua dengan bini aku takda pasal takda sapa nak snapkan..hahaha



34 comments:

  1. First time tgok pic ko secara puasnya.terharu gila.hahaha..

    ReplyDelete
  2. bobot : ala bobot,genting je..bukan apa pon..40 minit je dari rumah aku..hehe..

    Pn.kutu : hahahaha..boleh pulak gitu ye kutu..haha..skali skala je ni..slalu tak boleh..ekeke

    ReplyDelete
  3. Wow... Admin blog sampah dah post entry bergambar. Saya rasa bertuah kerana saya salah seorang yg dapat menatapnya. Hehehe... Dah lama aku tak lawat blog ni. Sbb internet slow. Cool ah kawan ko tu kalau dia berkebun.

    ReplyDelete
  4. wahh bkn sng nk tgk gmbo ko byk cmni :D org terbang tu cannot go! LOL tp tp ak x penah smpai genting lg wuwuwu Y__Y

    ReplyDelete
  5. Perhatian : Ini bukan entri pasal ABPBH <--- Kahkah!

    Alaaaa, ingatkan gamba cumbu2 mesraaa. Kehkehkeh. Cehh, tetiba gelak cam kau plak. Ngahaha!

    Bestnyewww gi Genting. Aku pun sama laaa, da lama tak mencapap ke Genting. Bujang2 dulu selalu sangat! Hehe. Copy ayat kau jee :P

    Cik Puan comel jee. Yang abaikan tu serius bajet celebrity. Kahkah!

    Asal tak tido Genting satu malam? Mana tau ada hasil? Mwahaha!

    ReplyDelete
  6. pergh...gambar orang terbang tu stylo siot..hahaha...Macam mana otw balik ade road block lak tuh??hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Wakakaka!
    Terbaik la broo! Lawa la isteri bro! Untunglaaaah! Best jgk naik Genting ni, dh lama tak prgi ha. Tgk gmbar ni, bru tringt blik view2 dia. Takkan jalan2 je kot bro? Tak main games ke?? BTW, abaikan je ABPBH tu, haha! Yg pnting balik dgn slamat!

    ReplyDelete
  8. gambar org terbang tu jgn gatai nak tunjuk kat aiman okee..kang terpengaruh lagi dgn cite u mcm dulu tu :))

    ReplyDelete
  9. chuu : tau pon ko..bukan senang aku nak interfrem lebih2 ni..=))hahahaha...kenot go ke gambar org terbang tu chuu?ekeke..tesungkur aku nak dapat gambar macm tu ko tau.=))..

    pesal ko tak sampai genting lagi..bukan jauh pon..40mint je dari umah aku..ekekeke..

    liyaa : banyak la ko punye cumbu mesra..ko yela..seriau aku tengok gambar2 ko..kehkehkeh..

    aku dulu memang selalu sangat pergi..naik atas minum teh tarik pastu turun balik..tah apa2 je..hahaha..

    cik puan comel..ekeke..aku dah ckp jgn pakai tudung syria dia pakai jugak..grr..cuba ko cakap je yang aku comel awet muda kan senang makcik..kehkehekeh..

    ReplyDelete
  10. takde pon gambar kite pelop²..:((

    ReplyDelete
  11. azlan : hahaha..gambar terbang2 tu tengh sengal tu bro..ekeke..dah la tepi jalan je amik gambar.ekekeke..

    tak pasal2 kene roadblok kat janda baik tu..nak hon kesian pulak kacau..kang potong stim lembu tu..=))

    sis al : apa yng terbaik sis..kehkehkeh..aku pilih lepas genting pasal kl dah panas sangat kan..duk sana rasa taknak turun je.:P..

    #boring dah main main kat situ..masuk bayar tiket amik gambar je..lol..

    cik puan : hahaha..biar la..dulu i kecik2 selalu orang citer mengarut..ni time aiman pulak..hahaa..

    nk pelop2 tak payah amik gambo..:P
    tu budak sekolah je..hahaha..

    rapunzel : best sebab sana sejuk...cuba jalan2 tawaf kl..ekeke..

    ReplyDelete
  12. wahhhhhhhh genting. last pegi pon masa ikha umur setahun...

    naik tak sumer benda alah tuh????

    ReplyDelete
  13. bertuahnya sy dpt tgk gmbr empunya blog hua3 lawa bini awk ! :)

    ReplyDelete
  14. dah lamatek pergi genting... rindunya nak pergi

    ReplyDelete
  15. kak ct : dari dulu sampai sekarang sama je kak..haha..aku mls nak naik dah..boring..

    sutera kasih : hahaha..sebelum ni tak kenal lagi ke..hahaha...

    deno : pegi je deno,jgn tak pegi..ajak pakwa ko detim tempat sejuk...haha..

    ReplyDelete
  16. hyundai getz 1.6 pinjam..hahahah..

    ReplyDelete
  17. Ini rupanya Genting.. Tak pernah menjejakkan kaki kat sana pun walau dah habis baca buku autobiografi pemilik asal Genting (meninggal dunia dah). Hoho..
    Gambar terakhir tu, mana yg mengawannya? haha.. Kah berkawan.. Lol. Apapun, balik rumah, edit guna photoshop gambar2 sedia ada, gabung skali dgn gmbr wife.

    ReplyDelete
  18. baru minggu lepas gi genting ^__^ sejok woo.
    wah, macam ni ghopenye muke admin blog ni haha.
    macam retis. kemain.. haha.

    ReplyDelete
  19. apple : hahaha..hebat ko apple..aku dah pergi genting 100x pon tak penah baca kisah gohtong tu..

    memang lembu tu mengawan tp aku tak sempat snap masa tu..hahah..kire ok la tak la lucah sangat kan..hahahha...

    Umie : ko pon tak pernah kenal lagi ek ghoper aku umie..hahaha...jgan la cakap retis..celebriti udah la..ekeke...

    ReplyDelete
  20. hukhuk terluka wa baca entri ni ..
    pergi genting
    wa tk penah jejak lagi :'(

    ReplyDelete
  21. tudieeeeennnn,dia show off da..hai org umah,ekekekek :P

    ReplyDelete
  22. wahhhh dating di genting~



    dapat tengok muka admin dengan isteri tercinta...hai hai hai... heheee

    ReplyDelete
  23. syoknyer berdatim..biler lah nk merasa nih..hehe


    p/r:err...rokok xelok tuk kesihtan..kalo syg bini silalah benti merokok...ahakz

    ReplyDelete
  24. wehhh buat la tutorial cmne nk buat org terbang tu wakkaka =))

    ReplyDelete
  25. sis92: eh ramai lagi upenya tak pernah pegi genting ek..takpe la..ade rezeki pegi ok..best pasal sana memang sejuk gila..


    onie : haha..sekali skala mocik..ekeke..


    aien : ko pon tak penah tengok rupe aku lagi ek aien..haha..misteri rupenya aku ni..hahaha...


    wan chilled : bukan susah pon nak detim..kuar je la..hahah..

    p/s :ko dah lama tak singgah sini skali ko sekolahkan aku ek..haha..otw nak benti ni wan..


    chuu : ko tak payah ngada nk tutor plak..tadi ckp kenot go..tampo kang..

    ReplyDelete
  26. bia aku yg snapkan encik. haha

    ReplyDelete
  27. huwargh ! nk pegi genting jugak aihh. bundle, siyes bini koe lawa . finally aku bole tengok kedua-2 bijik mata koe. wakaka. honeymoon 2nd time. patot nye koe kene tido kat sane bak kate liyaa

    ReplyDelete
  28. ko cakap bini aku je lawa..dah tu tak reti ke nak cakap sekali aku kacak..ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku puji bini ko dah cukup baik tau ! haha . jangan nak jeles sgt la kan

      Delete