Friday, April 6, 2012

My acoustic Affair & Mania..which one?

assalammualaikum wbt..

Semalam time lunch aku merayau kejap pergi Giant..maklum la opis aku pon sebelah Giant ni je..haha..habis urusan aku kat situ yang sebenarnya nak pergi Maxis center, aku pon angkat kaki blah..tu untungnya kalau jalan dengan lelaki..pergi ada motif walaupon sekadar makan aiskrim murah kat depan pintu Giant tu..aku selalu buat ok..hahaha..

Sebelum aku blah tu aku macam biasa beli aiskrim dulu..tengah makan tu datang pulak Kereta skuad Era nak bagi hadiah..haha..so aku dengan member aku selamber je la buat muka tak malu, terus pergi kat mamat tu..orang 1st siak..so hadiah kena lebih la kan..kahkahah..


Pendekkan cerita, dia bagi aku macam-macam sampai penuh tangan aku..tapi tu tak best....macam aku cakap tadi, sebabkan aku ni orang bertuah sampai 1st, hadiah macam gambar yang aku scan bawah ni la aku dapat...dua pass konsert My accoustic affair dengan dua pass konsert mania..hahaha..tu pon nasib aku malas nak amik 2 pass lagi tiket wayang pree..saja tolak..ikutkan mamat tu semua dia nak bagi aku dengan member aku je..senang dia habis kerja pastu boleh blah..hahaha..


Konsert mania aku tak minat walaupon aku suka Ahmad Dhani ada dalam rancangan tu....tapi konsert acoustic tu aku macam berminat pulak aku nak tengok..ada la ala-ala gigs sikit..lagipon semua indie band je..baru kena dengan jiwa rock aku..hehehe....masalahnya bini aku bagi hint macam mahu tapi malu je nak tengok Konsert Mania tu..kehkehkeh..

Persoalannya sekarang..mana satu aku nak pergi..konsert indie band atau mania yang tak mania tu..hahaha..nak pergi dua-dua pon tak boleh jugak pasal hari yang sama..hahaha..ingat nak bagi je kat sapa-sapa kalau aku tak pergi ni..korang nak??hehe..



20 comments:

  1. dua2 tak minat. haha. bagi la dekat kawan2 yang minat :)

    ReplyDelete
  2. nak ajak pegi tempat lain sebenarnye :|

    ReplyDelete
  3. nak pegi mane cik puan..ooo..patut la cakap pasal pergi detim semalam..nak p mane :">

    ReplyDelete
  4. acoustic acoustic acoustic,wahhhhhhh,jelesnya,haha

    ReplyDelete
  5. nak nak, tp bukan konsert mania...tak layan yg tuh...hehhe

    ReplyDelete
  6. aku tade astro. rumah sewa. sedih tak?

    ReplyDelete
  7. Kau gi je laa konsert mania tu yang acoustic pass kat aku. Boleh Pakcik? Thank youuuuuu :D

    ReplyDelete
  8. bobot : hehehe..nak ke bobot...jangan jeles..hahaha..

    kak ct : eh, so maknenya akak layan indie..huhu

    rapunzel : aku pon duk umah sewa gak..hahaha..

    makcik : ko pon minat akustik gak ke..haha..nak pas kat ko macam tak sempat je..esok kot..hehe..

    ReplyDelete
  9. Kedek lettewww! :P

    Gig gig gigs! Lama dah tak layan sume tu. Dah pencen dah aku. Tua lah katakannnn. Kahkah!

    ReplyDelete
  10. Ala, kesian la bro isteri tu. Haha! At least bila bro pi konsert mania, confirm bro kenal artis2 yg ada kat situ.

    Tp klu pi konsert gig, bini bro satu haprak taktau. Brtongkat dagu jela nnti.. Lain la klu isteri bro pun brjiwa rock jgk, haha!

    Apapun, yg tiket lebih tu, klu bro fkir ada manfaat, bro bg la org.. Klu bro tnya sy, sy tak minat dua2.. Tp trpulang la. Lain org lain minat. :)

    ReplyDelete
  11. wpun aku nak tp kompem ku tak bley pegi.jauh gila kot..

    alahai klu aku p je dua2.baru bini ko tersenyum.haha..

    ReplyDelete
  12. tak payah pegi dua2 tu., bek pegi detim ngn cek suri., wahh sweetnye kehkehkeh

    ReplyDelete
  13. chuu : dia tak cakap lagi nak detim mane..pegi konsert akustik pon ibarat detim gak kan..heheh

    ReplyDelete
  14. Duit dia xbagi ke?
    aku nak duit ..hahaha...

    ReplyDelete
  15. amboihh ko syida..banyak lemak nak bagi duit..ingat game show ke apa..hahaha..

    ReplyDelete
  16. takut bini?haha...kau p jela dedua wei,haha

    ReplyDelete
  17. Acoustic mmg best bro, sebab dorg main cam live. Gitar terutama. Hoho..
    Mania... "Hot seat" tu macam "bad sh#t" lak sebab artis yang diketengahkan macam "tak tahu nak kata". Jika ada masa mmg tonton jg mania ni, ikuti perkembangan Hafiz, Stacy dgn Jacklyn V.

    ReplyDelete
  18. pegi dua-2 jek senang cite. accoustic menjadi pilihan aku.

    ReplyDelete
  19. aku dgn hiburan2 nih dh kurang sket, xtau menatang ape mania tu,dh tue huhuuu

    ReplyDelete