Monday, September 17, 2012

Dairi + info : Gaya seorang Gay..ciri ke-5

assalamualikum wbt..

Minggu lepas ada keluar statement daripada Yayasan Guru Malaysia Bhd, Majlis Rundingan Persatuan Ibubapa dan Guru Putrajaya dan mendapat sokongan Kementerian Pelajaran mengenai garis panduan untuk mengenali simptom Gay dan Lesbian..huhu..

Aku tak terkejut pon dengan  laporan tu bahkan aku agak setuju sebenarnya..kehkehkeh..aku kurang paham tentang simptom untuk lesbian sebab aku bukan perempuan..tapi berkenaan simptom gay tu, aku rasa ada kebenarannya dan aku pon selalu membahan golongan-golongan fesyen yang demikan sebagai gay walaupon tak semuanya macam tu..kehkehkeh..

Seperti yang dinyatakan dalam garis panduan tu,golongan gay mempunyai simptom-simptom tersebut :-
  1. Mempunyai badan sasa dan suka menunjukkan aset di badan (pakai baju v-neck, sleeveless)
  2. Suka memakai baju yang ketat dan fit mengikut tubuh dengan warna yang terang
  3. Lebih cenderung minat kepada lelaki
  4. Suka berjalan-jalan dengan membawa beg yang besar seperti beg perempuan



Tanggapan salah mengenai gay ialah Gay tak semestinya lelaki lembut..yang kompom lembut tu shemale..haha..aku ada satu pengalaman sewaktu sekolah dulu berkenalan dengan gay..tapi aku rasa beliau jenis bottom sebab nampak agak lembut..dulu tu aku noob lagi..tak tau apa pon pasal gay atau lesbian ni..yang normal tu aku tau la..kehkehkeh..

Masa tu aku dengan kawan-kawan aku suka ponteng sekolah..lepak pergi main game dekat Sogo,Pertama atau The mall..Satu hari tu datang sorang mamat ni bertegur sapa dengan kami orang semua nak mintak lighter..berbaju kemeja fit,dan  muka jambu...Dia kerja kat Sogo sebagai promoter minyak wangi..sah gay kan..hahaha..

Mamat tu macam minat kat sorang geng aku..tak pasti sebab apa..tapi yang nyata dalam 4 orang kawan aku tu, aku yang paling hensem..hahaha..tapi mungkin sebab dia dah jambu kan..so pasal tu dia suka layan kawan aku yang muka pecah sikit tu..hahaha..masyuk beb..setakat nak pow dia duit masa tu senang-senang je la..tu yang buat aku makin suka ponteng sekolah..lepas gak duit makan dengan rokok..hahaha..

Satu hari tu mamat tu cuti(bukan hari sabtu ahad)..dia ajak member aku ni datang rumah dia..kebetulan pulak rumah dia pon dekat je area aku ni kat Selayang..tapi aku malas ikut dia sebab aku tak suka lepak rumah.jadi aku pergi la sekolah..sebabkan member aku dah termakan rayuan dan di sogokkan dengan duit..diorang pergi jugak..

Esoknya aku dengar berita gempar dari diorang..mamat tu cuba nak pancing member aku tu jadi anak ikan..kahkahkahkah..ada ke mamat tu mintak nak blowjob kawan aku tu..tapi mamat tu silap..walaupon masa tu kitorang semua baru 14 tahun..nakal dengan kepala hangin jangan buat main..bajet gengster la masa tu kan..walaupon dengan duit cair sikit..tapi tak sampai gadai maruah..wooo..ayat tak leh blah..kehkehkeh..

Apa lagi mengamuk la member-member aku tu semua..dengar citer habis tunggang langgar jadinya rumah tu diorang kejekan..siap samun plak duit dan apa yang boleh..kahkahkah..lepas kejadian tu kitorang tak lepak dah Sogo..form 3 aku up sikit ponteng sekolah lepak CM..kat situ lagi best sebab ramai awek-awek yang ponteng sekolah jugak..kalau sesapa yang ingat lagi, kat depan CM tu dulu ada mapley Hameddia..syok gila port situ..hahaha..

Habis cerita pengalaman aku tentang gay..tapi aku nak sentuh lagi sikit bab laporan tu..sebenarnya aku sendiri pon ada baju V-neck dan Sleeveless tu..aku ada baju tu sebelum keluar garis panduan tu lagi dan aku sendiri rasa dah  macam gay bila aku pakai..serius beb..kahakahakah..Aku yang bukan gay bila pakai baju tu terasa macam gay,demm.. so pendapat aku memang betul la gay suka baju cutting tu..toksah la jantan gay nak nafikan lagi..hahaha..


Lagi satu aku geli tengok mamat-mamat yang kerja pejabat jenis pakai kemeja fit dengan seluar fit-fit tu..bahasa fesyen cakap orang macam tu golongan metrosexual...lelaki camni jenis yang terlampau jaga penampilan dan sanggup berbelanja besar untuk penjagaan diri dan muka lebih dari perempuan..serius shit..So aku nak tambah satu lagi  simptom yang kelima untuk garis panduan ciri-ciri gay tu..aku pasti metrosexual ni GAY........



66 comments:

  1. ye ke? metroseksual tu gay? kau ni -____-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa camtu..sebab aku geli dengan gaya depa tu..hahaha..

      Delete
  2. Gay..hahaha..Macm dh xde pompuan kt dunie nie..hahaha..APTB

    ReplyDelete
  3. Choiii! Ngeri dan geli aku baca cite kau Pakcik. Hahaha! Muka kau hingusan lagi rasanya masa tu Pakcik. Tu yg dea tak terpikat ngan kau tu. Mesti dea pikir kalau nak pancing kau pun, takde pengalaman lagi budak ni. Muka suci sangat. Puihhh! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeri seh..hahaha..aku cam lagi muka mamat tu..penah terserempak dengan dia gak skg..rasa nak bagi penendang je..ekeke..

      Delete
  4. ye ke, huhuhu. habeslah, pasni nak smart2 pon kena pikir 4 juta kali...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pendapat dan sindiran aku je kak..hahaha..gaya yang lebih2 tu aku tengok tak berapa molek..jadi lelaki pon nak seksi2 pakai ketat dengan jage penampilan lebih2 apa kes..sempoi2 dah la..haha..

      Delete
  5. Alamak..nampaknya aku bukan gay :(

    Errr..aku ada sehelai jer baju v-neck..itu pun mak kawan aku yg bagi..baju sleeveless tak pernah ada..segan kot aku nak pakai sebab badan aku takde isi..hehehe..atas dasar itu jugak, aku takde baju yg ketat atau fit ikut badan..

    mujur jugak aku tak minat pada lelaki..kahkahkah..pastu yg no.4 pulak, aku memang jenis yg malas nk berjalan2..cuti 2 hari ni pun aku dok umah jer..

    aku nak tambah ciri2 gay no.6: rambut ala2 k-pop..senior arkitek projek aku ada sorang buat rambut ala2 k-pop..serius nampak jambu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak bukan gay..ekekeke..

      yang pakai sleeveless tapi tak berapa fit sebb kurus tu takpe lagi kot..mat2 rempit pon pakai camtu..tapi kalo dah fit serius nampak gay la jugek..hahaha..

      a'a la..wat rambut gaya kpop pon aku rasa menjurus ke arah gay tu pasal laki camtu ala-ala metrosexual gak cuma nak nampak style muda-muda sikit..gay bottom...yang metrosexual tu gay top..kehkehkeh

      Delete
    2. selamat pagi cikgu..

      tiba2 aku terfikir pasal baju v-neck..kalau v-neck yg ko maksudkan tu ialah baju dalam gambar, means aku tak ada la baju v-neck..sebab v-neck yg aku ada tu cuma tshirt jer..

      Delete
    3. biasa v-neck yang long sleeve tu la gay banyak pakai..t-shirt biasa yg v neck tak berapa nak gay sgt la..nampak biase je cam jersi dulu2..haha

      Delete
    4. eh abg aq ada bju v-neck long sleeve jgn2...... hahahahah

      Delete
    5. hahaha..tak pasal2 abg ko lak tebabit..ekeke..standard la ade selai dua baju tu wei..aku pon ade..grr..

      Delete
    6. erkk.. kalau jersi MU tu v neck.. gay kah? muahahaha

      Delete
    7. v-neck long sleeve la makcik..jersi tak kira..tp penyokong MU memang ramai gay.kahkahkah...

      #keep the blue flag flaying high..chelsea2..muahahaha..

      Delete
  6. kemainn lagii entryy ko wehh makinn kelas hahaha pasal gay bagaii seram aku baca hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je cikpha oii..sesekali bagi cter panas sikit..hahaha..

      Delete
  7. errrkkk yg suka guna V-neck tu gay ya?? owh..owhh.. owhhh..

    ok skali lg aq nak cerita pengalaman aq tau.. pasal gay nnt dlu.. ni semestinya pasal lesbian!! hahahahaha.. ok,member aq ada lesbian jgk, masa tu sbelum aq msuk poli aq ada msk kolej, kolej "PELAJAR TAK PERNAH LULUS(PTPL)" hahaha tau kan?? masa tu jgk aq pestimne b'jauhan dr fmly, dah b'jauhan semestinya tggl asrama kan(rumah).. masa tggl kat dalam asrama tu aq sebilik la dgn member masa jaman skolah rendah ,1 bilik 4 org, katil pon double deck punya, aq semestinya kat bawah, so member aq tu kat atas, pd 1 malam ni, sedang aq sronok d buai mimpi, aq bagaikan berada dlm buaian tau, katil tu bergoyang2, tp yg pelik katil tu berbunyi, arrrrhhh bygkan bunyi tu mcmna.. pelik siottt aq pon terbangun ingt ada gempa(ni aq tipu), ceetttt. skali aq tgk, dgn muka slamba ja member aq ckp, tdo la balik lina.. ooo citt men, nak xnak aq ambik bantal aq p tdo luar(ruang tamu).. aman damai tmpa bunyi, yg member 2 ekoq tu buat2 tdo nyenyak aq pon xpasti.. dah tu, pd belah pg selepas sja aq siap mandi, nak msuk bilik la ni, nak bersiap, aq tgk adegan berkissing2 mcm laki dan pmpn, adeeiii .. aq geli bagai nak muntah!! klu laki dan pmpn xpe jgk.. ni sama jeniss yukkkkk!! serius nak muntah. .

    pasal gay plak,aq da member mcm tu, 1 skolah menengah ngan aq, time skola dulu dia ni jenis lembut, sokmo dgn pmpn, kwn laki pon dia segan, pastu start dia keja hotel penampilan'y b'ubah.. cara dia berpakaian, bercakap, rambut. dan paling xble blah cara berjalan!! ptuuuiiihhh , serius mnyampah thp otramen..last year, aq g knduri kawen,member aq pon ada jgk,, dia dresing mcm org korea,tau la mlm,tp jgn la b'jaket2.. panas doh ,kita kat m'sia,bukan negeri omputeh, yg aq ni pakai bju kurung pun berpeluh2, ni lg pakai b'lapis2.. mengong sungguh la.. kalau kat fb lg buat aq memaki dan mnyumpah kat dia ni, nak tau pesal apa?? bunyi post dia cem ni "hari ni g gim, bina bdn dgn OMG xnak ckp" pastu aplot gmbr sdg bermanjaan dgn sang jejaka,, euuu geli...

    ** kenapalah aq hdup ada member mcm ni.. tp memeber aq yg lesbian tu rasanya dah taubat kot!! kah2.. yang gay ni, masih mcm tu..

    maaf komen aq mcm nak wat entri plak.. hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. majal gak kawan2 ko tu ye lina..nasib aku takde lagi kawan yang camni..hahahha..
      tumpang tanya..kawan ko yang atas katil ko tu tengah buat apa sebenarnya..mohon pencerahan..wakakaka..

      tapi bagi aku gay lagi senang nampak dari lesbian ni..pompuan kalau pegang tangan pompuan,close2 pn bagi aku biase je..tapi kalau gay ni cukup la tengok gaya dah bleh nampak..kalau dia rapat lain macam je dgn laki lain sah gay..dan gay lagi aku ngeri tengok dari lesbian ni..hahhaa..

      member ko yang laki tu memang ada simptom gay sangat..euwwwwwww...

      p/s : ko komen entri aku lagi panjang dari entri kat blog ko lina..hahaha..

      Delete
    2. wakakaka.. kwn aq yg kat atas tu malu plak aq nak beri penerangan selanjut'y.. walaupun pmpm sesama pmpn.. hahaha.. mohon anda faham dgn sendirinya..

      kat restoran pkcik aq ari tu pun aq tgk ada lelaki duk rapat2.. aq perhatikan je, skali dia tgk aq , mata aq trus tgk lain2..

      eh aq ni kira ngumpat dah ni... sdp plak kan makan daging mentah.. kah3.. kena taubat nasuhah ni..

      holakan pnjng lg komen dr entri aq. hahaha.. sapa suru hang wat n3 yg bnyk kena mngena ngn aq.. hik2.. mohon buat lg...

      Delete
    3. takpe la..aku cuba bayangkan....tapi aku laki beb, takleh nak paham situasi tu..hahaha..jahanam2..hahaha..suci dalam debu macam aku ni kan noob skik..hikhik..

      ok abaikan..hahaha..oo..kira asal entri aku ade kaitan ngn ko je,ko wat komen karangan ek..haha..mohon bagi idea nak buat entri apa lagi lepas ni..bleh la selalu ko komen buat entri kat box ni.hahaa..

      Delete
    4. hahaha.. klu lelaki punya fikiran mcmna ya?? sama mcm pmpn ke?? sebab aq ada story hal ni ngn kwn pmpn aq, dia kata pon dia xdpt bygkan mcmna, yg dia dpt imagine laki ngn pmpn.. adeii berat2..

      suci dalam ke?? sama la kita, hahah ...

      ko punya n3 suka aq baca, usus perot aq pon bergegar2 tau.. haha..

      Delete
    5. jap aku search dulu kat XXXxtube nak dapatkan jawapan..hohoho...bajet suci sgt kan..kehkehkeh..

      #serius aku tak pandai buat lawak lina..sikit pon tak pandai..kelakar tang mane -_-'

      Delete
    6. kahkah.. aku pun ada pengalaman macam khairolina ni.. masa aku dok hostel dulu.. masa aku form 1.. naif lg aku masa tu.. bezanya aku dok atas.. gegar2 katil2 beb.. aku ape kejadahnya yg berlaku.. sekali jengok ke bawah.. terkedu sat.. adegan sensor.. adik angkat ngan kakak angkat kunonnya... euuwwwwww.....

      Delete
    7. ko pon ade pengalaman gak makcik..kahkahkah..pastu sama je tak pandai cover line..hahaha..diorg buat apa makcik yg gegar2 tu?..mohon pencerahan..tanya lina,dia malu2 nak citer..kehkehkeh..

      Delete
    8. mane aku tau dorg tengah wat ape sampai gegar.. adegan suami isteri ke hape? kahkah.. aku nampak samar2 je kot.. aku budak lagi mase tu.. bengong2 je aku memikir adegan apakah itu? bhahaha...

      Delete
    9. owh..ko samar2 la ek..aku syak masa tu gelap kan..hahaha..dasyat ek geng pompuan ni..aku tak penah dengar plak budak sekolah aku dulu ada yang gay..semua gatal nak pompuan je..haha..

      Delete
    10. hahaha mrs mell ,, katil gegar2?? hahaha tula.ingt gempa la kn. skli tgk..adegan suami isteri.. wwkakakaka.. mengong la..

      Delete
    11. mungkin lelaki pandai cover line kott.. mase sekolah dulu.. pompuan tak.. maklum la kakak angkat katenyer... kehkeh..

      Delete
  8. Replies
    1. hahaha..takpa bro..dia datang goda bro, teranjang je sekali..hahahha..

      Delete
  9. ada kawan saya. lelaki.. mmg jaga muka mengalahkan perempuan.. haaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ~~selamat malam~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade kecelaruan jantina kot leeza..kalau takde simptom gay kemungkinan menjurus kearah lelaki lembut..auwww..jgn dia pakai lipstik dah..ekeke..

      Delete
  10. hahaha,.. semua dah terikut2 kpop le tu...hiksss

    ReplyDelete
  11. seb bek laki aku ada 1 je pagoda v-neck.. tu pun pakai tido.. seyes nyampah aku tengok.. lgsung aku sorok kan.. bia dia tido xberbaju.. lg aku suka.. muahahaha..

    aku teringat dulu aku kena sound ngan mamat lembut.. aww la kan.. pelik la kot pakai mekup tp rambut kontot.. baju ketat..

    " apa tengok2 tarik kelubung baru tau! " sound beliau.. kahkahkah....

    pasai lessy.. aku penah kena ngorat wey.. aku anggap kakak je kot.. suka2 nak peluk2 bagai. paling best tu hari2 belanja aku makan. hahahahaha...

    mujur aku kental iman.. lepas aku berenti keja baru aku tau dia xcely less.. waaa.... geli pulok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau aku dah kawen nanti, pastu wife aku ada baju v-neck, aku nak sorokkan jugak la..biar dia tido xberbaju..kahkahkah

      Delete
    2. ek elen ko ni makcik..pakai pagoda v neck buat tido pon nak kecoh..bior je la..ada ke sorok..lawak la ko ni..hahahhaa...

      mamat yg siap mekup tu tak kira gay dah makcik..tu bapok..kehkeh..jap2..kelubung tu apa?tak penah aku dengar..haha..

      tak sangka ko pon jadi sasaran lessy ek..haha.hot stuff ko ni makcik..sebaik dah kawin..hahaha..

      Delete
    3. H- kahkah.. laju je ko nak ikut ajaran aku ye..

      pakcik.. aku geli a tengok dia pakai baju tu.. xdpt terima. kahkah..

      kelubung- tudung. hahahaha.. bapok utara tu..

      erk.. hot stuff ye.. rugi aku tak pau lebih2 dulu. dengar kate awek dia pas ngorat aku xdpt tu.. dapat suar levis ori.. 5-6 psang tu..

      Delete
    4. takpe H, nanti ko sorok je semua..tak berbaju la bini ko nanti..ekeke..
      ok la makcik..toksah bagi laki ko pakai baju lagi senang..takde ko banyak nak cuci baju kan..haha..

      #untung la dapat sponsor beli suar..dulu aku kenal lessy sorg..kapel adik member aku..serius cun gila beb..hot stuff.mix omputih..

      Delete
    5. kah3.. bila aq kwin nnt aq pastikan laki aq xde bju v neck tu..

      ehhh? bila la aq nak belaki ni?? hahahaha

      Delete
    6. tak aku nafikan aweks2 lessy ni cun2 kebanyakannya.. tp sayang.. songsang la pulok..

      Delete
    7. takpe mell..kalau ko ade kenal awek2 lessy lagi..meh kenalkan dengan aku..aku ajar dia jadi pompuan betul..biar dia tau laki ni best..kehkehkeh..

      Delete
  12. Pasal v-neck tu rasanya takde sngt gay. yang gay ialah lelaki yang super ambil perhatian akan lelaki lain, tu sah gay. menarik gak isu ni bro.

    shemale tu bukan hermaphrodite ke? yang ada dua2 genital tu? jika yang lembut2, tu sotong. jika pakai baju pompuan, tu pondan. jika gay, seluar ketat, baju kaler terang.. berkeyakinan tinggila brbndg lelaki lain. sapa nk pakai baju pink terang jalan2 kat bandar. lol.

    ReplyDelete
  13. ofcoz gay tu lelaki suka lelaki apple..tapi style dan citarasa diorang banyaknya cmtu..v neck mmg pakaian utama diorang..haha..

    hermaphrodite tu apa plak..haha..yg aku tau shemale ni maknyah la senang citer..diorng ni pon laki yg suka laki jugak.tapi bezanya diorng transform jadi pompuan jadian dulu..apapon tetap homosexual kan..haha..yg dah oprate tu dipanggil ladyboy plak kalau tak salah aku..hehe..

    ReplyDelete
  14. aku ada kawan lesbian,gay dan shemale. haaa complete tak kawan-kawan aku. Nasib aku setia pada johnny depp. kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..ganas ko bobot..gay dengan shemale bleh jalan..yang lessy tu kenalkan kat aku..meh aku ejas bagi tune betul balik..haha..

      Delete
  15. Kalau kat Malaysia ni aku kurang nmpk sgt gay.. tapi kalau kt negara mcm US tu, pelakon2 filem yg hensem2 tu ramai juga yg mengaku gay =.="
    Even dlm cerita Avengers pun ad pasangan Gay.. aish baru je nk minat kt pelakon hebat2 mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab negara kita negara islam bro..sensitif nak terlalu explore..sebenarnya ramai je yang terjebak..

      Delete
  16. Replies
    1. ahaks..kenapa koli..aku bukan gay la..hahaha..

      Delete
  17. seperti biasa kalau gay senang nak kesan...kalau lesbian ni susah la. kadang nampak elok bertutup atas bawah tapi selera sejenis. euwww.

    lelaki pegang tangan lelaki = gay
    perempuan pegang tangan perempuan = kawan baik....LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi aien..kalau ko biase jalan kat chowkit kl ni..ko mesti selalu bleh nampak bangla jalan2 pengang tangan..takkan semua bangla gay pasal kebanyakkannya cmtu..hahaha..

      nk detect lessy memang payah..tapi kalau ade pengkid dengn pompuan biase dah bleh agak kalau diorang mesra mesra tu..hehe

      Delete
  18. aku setuju... nama pun sindrom sahaja, macam juga sindrom penyakit, walaupun kita ada sindrom2 suatu penyakit tak semestinya kita ada penyakit tu... sama juga walau kita ada sindrom gay dan lesbian, tak semestinya kita gay dan lesbian, tapi yg pasti golongan homo ni dah tentu2 ada semua sindrom tu... btw metrosexual memang GAYYYYY hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kompom metrosexual gay ye dak..pakai baju suar keje ketat2 nak seksi macam pompuan..kasut nak pentaw..rambut pacak..minyak wangi berlebihan..gaya gay la tu..hahaha..

      Delete
  19. dua2 spesis manusia gay n lessy ni dilaknat Allah.Dosa besar tu..hoho

    Aku takde pengalaman n aku mmg takde kawan2 yg macam nie.aku suci murni seadanya.Harap maklum.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..lupa lak aku nak sebut pasal dilatnat allah tu..nabi pon tak ngaku umat kan..haha..

      Delete
  20. salam. im not a gay but id like to note that guys who dress in that way are mostly gay but its not necessarily true. theres a certain extent to where you have to draw a line. i like to place particular importance upon my physical appearance too and it doesnt mean im gay. even in islam, its not forbidden (haraam) to dress that way. we cant judge people according to their bodies or appearance. this may lead us to make false accusations (fitna) to that person which is one of the major sins in islam. in fact, that kinda fashion is trendy and fashionable for men in korea, japan, london, paris etc. it doesnt make sense to generalise and assume all well dressed men/men wearing v neck tshirt are gay. the awrah (aurat)for muslim men is the area between the navel and the knees before all except his wife. so as long as u dont expose your awrah its acceptable. there are lots of men out there who expose their awrah, why is it not an issue? at the end of the day, we shouldnt necessarily consider the person dress in that way to be gay. wallahua3lam, Allah knows best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, cakap ko..selagi tak mendedahkan aurat kira tak jadi masalah la dia nak pakai apa sekalipon..tp sebabkan ni soal fesyen..aku tak tuduh semua yang pakai camtu gay..tapi aku pasti gay suka berpakaian camtu..

      Delete
  21. Aq ada sorang kawan lelaki muka dia memang mcm perempuan , orang selalu puji dia comel . dia suka jga muka , rambut pun ala2 korea n dia suka jaga penampilan,kt kelas suka je tnggok cermin,aq lh mangsa yang selalu bgi dia pinjam cermin, sbb dia nk pinjam cermin dia nk tnggok rambut n muka dia, dia ckp nnti awek dia lalu,dia boleh dgn yakin senyum kt awek dia .okayy serius dia memang comel.Dia ada Awek, awek dia comel lgy tuu . adakah dia salah seorang dari Gay sebab kerana terlalu menjaga penampilan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari citer ko mungkin dia golongan metrosexual..tapi kalau banyak sangat meng arah ke gaya2 perempuan cam nak bersolek bagai, mungkin dia ade kecelaruan identiti..silap2 nanti pakai lipstik..hahaha

      tak mustahil pon leh jadi gay jugak..

      Delete
  22. pengalaman aku, my fren are one of them, NO DOUBT~

    ReplyDelete