Thursday, December 1, 2011

Mat Jebon-part 2 (Abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus)

Tittle di atas propa semata mata yang aku ambil dari filem KL Gengster..harap maklum.. Sebenarnya aku dah malas nak update blog untuk minggu ni..bukan apa, aku takut korang semua bosan pulak baca entry aku..kahkahkah..



syeramm..

Malam tadi aku dapat satu sms dari no yang tak dikenali walaupon aku kenal sangat siapa penghantar tu..hahahaha..entry pasal dia ni aku penah post awal Ramadan tempoh hari..Rujuk SINI..Tiba tiba je aku rasa macam aku watak Ajib dalam cerita KL Gengster..

"amacam cuti panjang, best?"...'cuti dah habis bro'..lu jangan langsi maa, nanti wa kasi sengat baru lu tau..ekeke..cukup drama setakat tu... aduyaipunn..aku rasa macam baru je lagi mat jebon ni "ke dalam".. entry aku tu pon dalam bulan lapan, sekarang baru masuk bulan12 ..wtf la, cepat sangat lu bebas ni Mat..wa belum rindu pon kat lu lagi..demm..



video tribute to Mat Jebon part2

Untuk pengetahuan korang, aku bukan la kejam sangat harap dia duk penjara tu lama lama(tapi elok jugak kalau lama, aman sikit aku)kehkehkeh..baru la aku rindu sikit dengan dia..bff la katakan..kahkahkah..

Maknanya harini, esok, lusa atau bila bila lepas ni aku akan dihantui balik dengan hantu Mat Jebon...arghhhhhhh...gua harap lu dah berubah la Mat..


p/s : err..cheak in hotel besi tu berapa semalam?


30 comments:

  1. demmm..3rd..loser..

    ReplyDelete
  2. @chuu : hahaha..hampeh ko chuu..tempat aku tu..grr

    @aishah : psiko aponyo aishah..tak paham aku...-_-'

    ReplyDelete
  3. haha..mat jebon datang kembali..

    aku harap ko dapat ubah dia jadi alim macam ko..eh ko alim ke??..:P


    tak alim pon,,tapi tak buat dah kerja keji2 sume..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. gila takot kot baca sms camtuh...berderau darah hakak..

    ReplyDelete
  5. @anakwakmail : mane ko tau name aku alim ni..ekeke..mat tak leh jadi alim pasal name dia tetap jebon..kehekeh..(bukan nama sebenar)

    @cintazulaika : hahaha..takut plop doh..

    @azat : hahaha..naya bro kalau dia cari aku nanti..tak tenteram hidup aku..arghhhhhhhhh...hihihi

    ReplyDelete
  6. kali ni bagi aku plak dok tmpat tu, asek kao je wakaka

    ReplyDelete
  7. @chuu : kali ni aku bagi can la kat ko..lain kali sory...buekkkk..

    @dayah : insya'allah kalau aku jumpe dia nanti dayah..hahaha

    ReplyDelete
  8. try wat cm bese jer bro.. in the end of the day he used to be yor bff.. until now kalo xmustahil...spe la tau die leh berubah ato dah berubah sbb manusia ni leh berubah... cume org sekeliling kene lah bg peluang kalo dak mang dorg akn kembali ke jalan silam la...

    ReplyDelete
  9. @syabab : tu la pasal,aku memang harap sgt la dia dah berubah..pening kepala aku kalau dia still cmtu gak..haha

    ReplyDelete
  10. tak kira lu abanglong ka ayahnda ka ini blog gua yang pegang..



    hahahahaha..seramm ? x seram? k fine!


    huhuh :p

    ReplyDelete
  11. @nana : hahaha..aku suka ayat ko nana..

    @lieyanna : tu la namenye kawan..kalau sahabat pulak, baik2 je..hehe

    ReplyDelete
  12. xpuas ati ah.pe mmbe kau ni wat bro?curious gile kentang nk tau ni.whew!

    ReplyDelete
  13. huh.. terperanjat kalau orang antar msg camtu.. nasib baik da kenal.. haha.. semoga dia berubah la lepas ni..:)

    ReplyDelete
  14. @nisa : aku pon tak tau apa kes dia buat..kes kecik je kot..tu pasal kejap je check in..ekeke

    @fatin : hahaha..kalau tak kenal salah nombor la tu..ekekeke

    ReplyDelete
  15. mat jebon?siapakah gerangannya tu..huhu

    ReplyDelete
  16. tak kiralah perangai jebon camne tp berkawan mmg kamceng woo. kdg2 rupa sahabat sejati mmg cani kot. lol.

    ReplyDelete
  17. Agak - agak kalau kau try test gaduh dengan Mat Jebon sape menang? hahaha..

    ReplyDelete
  18. kalau fight dengan dia mandi gak aku..badan dia fit doo..dulu masa sekolah penah gak aku sparing dengan dia..sekarang tak mau aku..hahaha..

    ReplyDelete
  19. nasib dia ingat kat kau lagi wei .... kira dia tak lupa la nak mesej kat kan,haha

    ReplyDelete
  20. ahhahahah xD stick with u like glue :o bahahaha ~~

    ReplyDelete