Wednesday, November 30, 2011

Trololo tuesday

assalammualaikum wbt..

Harini untuk review balik entry aku semalam..Ironinya ramai jugak yang terkejut dan sedih andai aku tiada lagi..kehekeh..fistly aku nak mintak maaf dengan keterlanjuran entry aku semalam..hehehe...entry macam tu aku namakan "trololo tuesday"..mungkin jugak lepas ni setiap hari selasa, "trololo tuesday" akan mengtrolling hidup korang..hehe...



Perghh..rasa macam otai pulak aku dandan je create something new untuk dunia blogging ni..kehekehkeh..(penting rujuk sini untuk lebih paham)..tapi korang jangan salah paham pulak ..trololo tuesday ni aku punya je..aku bukan suruh korang buat pon..tapi kalau korang nak buat jugak boleh je, takda halangan, yang penting tujuan 'trololo tuesday' ni mesti buat orang bengang atau sentap ok..kahkahakah..

Kalau wordless wednesday dan spontaneuos thursday yang biasa korang buat tu pon korang tak tau asal usul, buat pon terikut ikut orang je, tapi kosong, apa pon tak tau..sekurang kurangnya kalau korang buat "trololo tuesday" ni korang dah tau penciptanya aku ym.bundle kan..kan..kan. .kehkehekeh...


p/s : ironi la sangat..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Perhatian untuk Cikpa :

Tag yang kau bagi semalam mujur bukan untuk jawab soalan...kalau tak malas jugak aku nak layan..kehkehekeh..so untuk tak nak mengecewakan kau, tag yang kau mintak aku gali balik entry mula mula aku blogging tu ada kat SINI ..ni 1st entry aku ok Ogos2009..nak tengok lain lain cari sendiri..hahaha..

* saja je kau kan cikpa..grrr..kalau kau bukak je blog archive tu kan senang..haihh.. maaf la aku campur sekali tag kau dalam entry atas ni..kehkehkeh..jimat entry..


p/s: mintak maaf jugak pada yang aku belum balas tag..

.

18 comments:

  1. sedia payung b4 ujan. every tuesday psti kne trol -____-

    ReplyDelete
  2. silap² u plak kne trol..muahaha
    tu makan dia!

    ReplyDelete
  3. @chuu : hahaha..main hujan skali skala ok gak chuu..-_-'

    @mywife : buekk..tak kisah pon..hari hari isnin ingat nak buat 'prank monday'..kekeke

    ReplyDelete
  4. bertuah kan aku tak baca entri kau semalam..kahkahkah..

    ReplyDelete
  5. baguslah kau dah bagitahu, lepas ni every tuesday aku tak caye kau punya entri sedih2 lagi..haiiihhh

    ReplyDelete
  6. err..entry aku smlm sedih ke?ekeke..troll tak semestinya sedih..macam2 boleh jadi zaza..hahaha..

    ReplyDelete
  7. hahahahahhahahaha okey weh okey aku terima stu page kau campur pun aku teri teri terimaa.aku suka entry pes kau t.yang bab ikan tu aku suka!semua gambar2 tu pun aku suka

    ReplyDelete
  8. tercopot kut jantung smlm...mmg n3 gempar..huhu

    ReplyDelete
  9. istilah jimat entry pon bleh wujud ker ? -.-

    ReplyDelete
  10. @cikpa : hehehe..entry aku dulu cam bodoh je rasa..nasib banyak gambar dari text..kehkehekeh..

    @cintaZulaika : hehe..ye ke aok..terharu lagi..hehe

    @dayahjelita : err..macam istilah baru jugak la ni..kehkehekeh...ok apa..jimat entry.. -_-'

    ReplyDelete
  11. trololo tu binatang apa?makna plz..hahaha..

    ReplyDelete
  12. @pn.kutu : kehkehkeh..trololo(trolling) sebenarnya sejenis teknik memancing kak..err..nextt...hahaha

    ReplyDelete
  13. trolololololo bukan aku ke penciptanya? *konfem baran sat g*


    acececeyy,link yang rujuk sini tu, toksah duk wordless sangat lah kan, kan senang..cerita perabih macam ko je...

    ReplyDelete
  14. trololo tu macam troller baby tu eh,haha

    ReplyDelete
  15. trol tu menate berok gapo plak? :-)

    ReplyDelete
  16. @onie : hahaha..takpe aku anggap ko troll aku la tu..ekeke..

    ww tu untuk org malas je mocik..aku terlebih rajin sory la nak berww..cerita perabih je..hihi

    @bobot : tu stroller la bobot..dushh dushh..haha

    @azat : adeh mung ni azat..troll tu adek bradik troli la..ekeke

    @nana : jimat amalan mulia maa..ekeke..

    ReplyDelete