Saturday, December 10, 2011

Entry khas punya cerita

assalammualaikum wbt..

wow..aku tak sangka akhirnya follower blog sampah dah mencecah 1000..terima kasih aku ucapkan pada semua follower yang sudi follow blog aku ni dari awal aku aktif sampai la sekarang..terharu siak..blog sampah je kot pon boleh ada seribu follower..blog hebak cam korang apatah lagi kan...

Terima kasih dan maaf la untuk follower ke seribu ni..aku takda entry khas macam biasa blogger blogger lain buat..kehkehkeh...korang semua yang follow tak kira siapa dan ke berapa pon tetap sama dan aku sentiasa hargai..

Entry khas untuk nombor follower bertuah selalu aku jumpa blogger buat..Nak nak pulak kalau blogger pemes yang badan "taf taf" tu follow blog korang..fuiyoo..kemain suka ye kau..untung laa..tu pon lepas dengan tak malu je suruh orang tu follow balik kan..kan..kan...kahkahakah...

Aku bukan apa,tak penah pulak rasanya ada blogger buat entry khas untuk Blog Sampah aku ni kecuali kena tag je..hihi.(ok la tu,ada jugak)..jeles lettewww...mungkin kalau aku dah pemes dan taf nanti, ada jugak kot orang buat entry untuk aku camtu.erkk..kahkahkah....

Terlanjur cerita pasal blogger pemes taf taf..petang tadi perut aku dah hampir krem sebab asik tergelak je tengok header baru satu blog ni..aku pon baru lagi follow dia bulan lepas..memang terbaik..aku suka betul blogger kepala camni..hahaha..

So apa kaitannya dengan blogger pemes taf taf tu kan?..kalau nak tau, korang tengok la sendiri kat SINI...kompom korang akan follow dia terus..hahaha.. sesuai untuk blogger kaki troll and prank..


sekian..



p/s : nak pergi gim ahh..kehkehkeh..


24 comments:

  1. arghhhh..asal 2nd plak ni..lol..

    @cikpipitembam : mekasih..rajin rajin la singgah lagi ye..hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah blog dh capai seribu fllower.. eneway blog yg ko pomot uh not bad gak... entri2 die best..hehe

    ReplyDelete
  3. @syabab : kan aku dah ckp blog dia best..haha..

    @leaisnawi : ko taknak celebrate kan utk aku ke lea..blanja la tuti fruti ke mekdi ke..hahaha

    ReplyDelete
  4. fui! respek2.. ni blog sampah yg berguna ni..

    ReplyDelete
  5. huiy0o..seribu lbey suda..kite ni bpe kerat je p0n..ehehe..btw tahniah :)

    ReplyDelete
  6. Bravo-bravo.
    Blog ini bukanlah penuh dengan sampah. Best jugak datang sini selalu.

    ReplyDelete
  7. ehem. ehem.
    maaf lambat.
    selain bizi final year.
    abang juga bizi dengan ketak-ketak badan abang.
    tapi abang nak ucap mekaseh pada blog sampah.
    penat abang ikhtiar macam mana nak "up"kan otot punggung.
    rupanya tak susah.
    kena puji.maka naiklah.

    terima kasih.

    oh. nama blog sampah.takkk sampahhh punnn! naiss kot =)

    ReplyDelete
  8. betul la apa yang blog sampah cakap tu sekali bukak terus nak follow..
    hahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah2. hihi. wahh, klon abg ben kah itu? hahahhaa

    ReplyDelete
  10. tahniah2 followers dh smpai 1000 :) fizah pon tak smpai g ni.. huhu

    ReplyDelete
  11. tahniah2.....apa la yg dok gelakkan tu ye...

    ReplyDelete
  12. wah..sebijik abg taf tu.hahaha pitam sekejap aku tgok header dia..:)

    ReplyDelete
  13. hahaha..thanks banyak banyak kat korang semua..kalau aku buat gath geng blog sampah korang nak mai tak?ekekeke..terharu la..

    ReplyDelete
  14. kagum.dah 1000!tahniah!


    kelakar la,,nama blog di pon cam sengal je.boxer kedut.haha

    ReplyDelete
  15. perghh., da seribu folower kao., cmne aku nak cari makan pasni **tetibe LOL

    ReplyDelete