Monday, March 19, 2012

video : that's why aku karam (kelaut)

assalammualaikum wbt..

Aku taknak menulis banyak sangat kali ni..takda mood la beb..haha..entri lepas lepas aku penah cakap nak buat vlog untuk 2012 ni..tapi rasanya postpone lagi kot..kehkehkeh..walau apapon ,untuk tak nak mengecewakan korang yang teringin dengar suara aku, kali ni aku harap korang terhibur la..bukan setakat dengar suara aku je..ni aku sing untuk korang terus....kahkahkah..

Sebarang kejadian tak diingini selepas tengok video ni,korang tanggung sendiri..member opis aku baru je disahkan menghidap isomnia dan telinga berdarah lepas dengar nyanyian aku ni..kahkahkah..budak budak bawah umur dinasihatkan mintak izin ibubapa dahulu sebelum menonton..sekian..



Penyanyi asal : MLTR-that's why(you go away)
Di sumbangkan oleh : ym.bundle ..



yaa..that's why la aku tak leh jadi penyanyi..memang kena dengan tajuk lagu ni..kehkehekeh..


tak puas lagi dengar?ni lagu dari kumpulan zabarjat dan lepas tu dipopularkan pulak oleh iklim..tajuk lagu ni karam..sesuai sangat jugak dengan nyanyian aku yang kelaut dan karam..kehkehkeh..sila dislike ramai ramai..kahkahkah..



memang kelaut la gamaknya....


p/s : aku harap takda la yang tengok sampai habis..kahkahkahkah...


34 comments:

  1. hahaha sedaplah jugak. kehkeh. jom karok !

    ReplyDelete
  2. Frust aku tak dpt menikmati suara merdu ko,line kt opis gila semput,next time aku dtg gelak2 kt sini.kahkah

    ReplyDelete
  3. Ni dah macam laut dalam dah ni. Hahaha
    Jgn mra aaaaaa

    Mls login

    ReplyDelete
  4. pipi tembam : wakakaka...jangan la puji cik pipi(blushing)..

    anon : kehkehkehkhe..kelaut mati sebetulnya..hahaha..

    pn kutu : rugi la ko tak leh tengok..haha..


    p/s : serius aku buat entri ni nak suruh orang kutuk aku..sila2..

    ReplyDelete
  5. mana butang dislike..

    ReplyDelete
  6. mic die macam h****..haha
    pangkah karok ni..yeah !
    nanti kite g RedBox plak ek.

    ReplyDelete
  7. tak leh buka youtube.. ^_^ cuma leh baca..he

    ReplyDelete
  8. yang tak leh tengok tu syukur je la..korang terselamat dari bala..kahkahkah..

    ReplyDelete
  9. Tolongggggggggggg! Bernanah telinga ni tak boleh hendel. Lagi2 lagu no 2 tu. Tolong jangan nyanyi lagik plissss. Kahkah!

    Lagu MLTR tu naseb baek tak bernanah sangat. Naseb baek kau tak rosakkan sangat lagu tu. Ke sebab aku dengar slow tu yang macam okey? Haha!

    ReplyDelete
  10. Kahkahkahkah..tu baru sikit makcik..kalau semua yng aku sing kat karoke tu aku upload demam ko dengar.kehkehkeh..

    ReplyDelete
  11. Agak2 boleh celen kehebatan Amir masa musical comedy maharaja lawak takkkkkk? Serius itu memang boleh demam. Serius kelaut weyyyyyyyy! Hahahah.

    ReplyDelete
  12. Cet..amir dengan aku, ok lagi amir..kahkahkah..takpe2.next time aku pegi karok lagi aku upload bnyk2 bg ko demam dengar.kehkehkeh..

    P/s : ko dengar sampai abis ke makcik..wat the fish..apa yg ko dah buat ni..ekekeke..

    ReplyDelete
  13. pitching lari banyak jugak tu.
    perbaiki sebelum masuk mentor. ;)
    bajet pengkritik je Sya ni. Gud luck!

    ReplyDelete
  14. cik syafieqah : apaaa..jeng..jeng..jengg.....aku takmo mentor..nak masuk bintang kecil je..kehkehkeh

    ReplyDelete
  15. Wuarghh! Telinga dah berdesing, wakaka! Tak boleh blah..

    Tiba2 dpt dengar suara bro, haha! Seumur hidup tak pernah pulak sy karoake dlm bilik bsar mcm bro prgi ni.

    Last time and first time dlm karoake tandas je, wakaka!

    ReplyDelete
  16. P/S: Lawak gila bila babas bro tarik suara tinggi2, hahaha! Tiba2 tringt schoolmate yg suara trtukar mcm trcekik aym time tarik note tinggi bila nyanyi, haha!

    ReplyDelete
  17. Takde laa aku dengar sume. Tak sanggup! Kahkah!

    Tolonglah Pakcik. Tolong jangan upload lagik. Ahaha! Tercemar halwa telinga aku ni. Wakakaka!

    Err sebenarnya suara aku bila asah bakat pun sama dengan je. Pitching lari habes. Kahkah!

    ReplyDelete
  18. Haha.. bro, bole cuba try test ikut Mania ni. Kot2 lepas. Lol. Tapi sora aku sndr pun hancur sbnrnya. hoho..

    MLTR, band paling aku suka masa dulu2. Sbb abang aku slalu beli album dorang. Lol.

    ReplyDelete
  19. hilang wajahmu....ADOIIIIIIIIIIIIIIIIII...haha,padia wei?hahaha......kira sedap gak wei nak banding dengan aku ni, sora aku macam katak puru,haha

    ReplyDelete
  20. sapa kata tak best...best la jugak..hehhhe

    ReplyDelete
  21. sis al : hahaha..bunyik tercekik ayam..ekeke..lagu tinggi ke rendah ke aku memang takde bakat nyanyi la sis..kelaut..haha..

    liyaamf : kalau berani tunjuk sikit la sore ko..haha..mana tau leh jadi artis youtube..hahaha..

    apple : haha..mltr best tapi sori la aku dah merosakkan lagu ni..hahaa..

    onie : apa kata kita g karok pastu kite berduet..ok mocik..hahaha..

    cinta zulaikha : kahkahkah..mekasih kak..aku tau aku berbakat..kahkahkahkah(spesis takleh terima kutukan macam sesetengah orang yang ujibakat rancangan realiti..kahkahkah..

    ReplyDelete
  22. seb baik aku pon x tumpang dengar

    ReplyDelete
  23. Tak dpt tengok la. Internet problem. Huhu.

    ReplyDelete
  24. ehem hai retis karaoke.jum kita berlawan.

    ReplyDelete
  25. lagu nie kalau karaoke pun sedap nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  26. kunjungan ..
    salam sukses selalu .:)

    ReplyDelete
  27. walaoo! kenapeee..kenapeee aku selalu miss post2 yg hot mcm nih haha., sedap gak ko karok weh.. beb.. ni impian tahun lepas nih., dah terlaksana le kirenye ni eh? bukan vlog lagi nih., bagi lagu ter0s!
    * bang.. bole tuju lagu x? ekeke

    ReplyDelete
  28. chuu : kahkahkahkah...memang khas untuk ko lagu ni chuu..kira aku dah bayar hutang vlog kan..hahaha...

    *tu pasal aku suka ko komen chuu..sengal..ko sorang je mintak tuju lagu..kehekehkeh..

    ReplyDelete
  29. ko ni nyanyi ke ngeje? hahahaha.. memang vokal serupa r... hahahhaha.. "i won't forget" hahahah lirik dalam ko nyanyi. lama2 dengar cam comel sangat. kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  30. wakaka hampeh.. dah alang2 nynyi mesti la kne mintak tuju lagu HUHHA! XD

    ReplyDelete
  31. ada mutu!! mampu nyanyi ikut lirik maknanya tidaklah lintang pukanggg..haha..

    ReplyDelete
  32. ok je, yg ekau nk merendah diri bebenor nape, huhuuu

    JOM KAROK !!!!!!

    ReplyDelete