Saturday, July 2, 2011

Dark of the moon


huh..penatnya..pukul 3.30 pagi baru sampai rumah..rasa macam nak tido terus je,tapi rindu plak kat blog aku ni..wakakaka...lama plak tak tengok wayang midnite ni..last la ni..tak nak dah aku tengok wayang tengah2 malam lagi..kalau bukan sebab cerita tranformers memang tak la kot aku sanggup tunggu..apa pon aku frust la cerita kali ni..boring...


mula ingat nak tengok kat klcc je..tiket abis walaupon sampai tengah malam..nasib la cik wany yang pergi runner kat sana..coz dah inform awal2 takda tiket, aku merajinkan diri pergi TGV Jusco kepong plak nak beli tiket,nasib la ada..tu pon yang tengah malam je la..alang2 dah sampai, beli je la..dah la tiket mahal..RM14 la plak..bukan biasa 11 ringgit je ke..wakakaka..



Rosie huntington...tisu peliss..bedarah plak hidung ni..wakaka..

pukul 11.30 tadi masuk, pukul 12.30 aku dah tido dalam wayang tu..siap berdengkur lagi..wakakakaka..ampeh tol..banyak aku miss jalan cerita..mananya aku tak tido,seriusly cerita slow gila..langsung tak masuk kepala otak aku pon..korang yang belom tengok pergi la tengok sendiri..better tengok siang2 la untuk elakkan bayar tiket wayang mahal2 tapi tido..wakakaka..

ok la..selamat berhujung minggu untuk semua..aku nak sambung tido balik..tak puas tido dalam wayang tadi..wakaka..good nite all..assalammualaikum


p/s: tolong kejutkan aku tido pukul 12tengahari kang..nak pergi kenduri la..

2 comments:

  1. p tgk wayang midnite..tup tup dia yg tido..hehe gud job la..hehe

    ReplyDelete
  2. penat + cerita yang boring = tido la..wakakaka...

    ReplyDelete