Monday, July 11, 2011

Persamaan gigi dan follower


Esok aku ada appoitment dengan dentis...maknanya aku akan jadi pengantin dengan gigi yang berseri seri la nanti..wakaka..macam haram je statment..nasib la dentis tu bagi aku tarikh appoitment ngam ngam je sebelum nikah..aku kalau ikut malas gak jumpa doktor gigi ni..leceh..ni pasal gigi aku dah berlubang je la aku terpaksa gak pergi untuk tampal..kalau gigi geraham yang belubang tu aku rasa biasa la kan..pasal gigi tu memang kita guna untuk mengunyah makanan..tapi gigi geraham aku ok je..yang berlubang ni gigi kapak aku kat depan ni..macam mana lubang tu leh ada aku pon pelik,korang bayangkan la sendiri macam mana lubang tu...wakakaka..



Oklah,tutup cerita pasal gigi..Sekarang aku nak cerita masalah yang ada kat blog aku ni..korang perasan tak sekarang ni ada sesetengah blog tu box followers hilang..bukan follower tu je,untuk ruangan recent post pon hilang jugak..ni la masalah kat blog aku..dah tiga hari aku rasa jadi macam ni..kalau nak cakap sebab blogspot ada problem,tak mungkin..tak semua pon blog jadi masalah cam aku ni..masalah template ke?..sebelum ni pon biasa dah jadi aku tengok..walaupon bukan masalah besar bagi aku, tapi untuk blogger yang berkenan nak jadi follower aku kan kesian kat dia...aku pon rugi la seorang atau berorang orang follower, tak gitu..hehehe..

Sebenarnya memang ada jalan penyelesaian untuk viewkan button follow tu..aku pon dah try buat tutorial tu semalam..tapi aku tak bekenan la plak..aku suka lagi kotak follower yang ori tu..hehehe..so ada sesiapa dapat tolong aku settlekan masalah ni..Dah "rompong" je aku tengok ruang follower tu macam gigi aku..wakaka..


P/S : malu jumpa doktor gigi perempuan pasal nanti 'nenen' dia dekat je ngan muka..lol
.

11 comments:

  1. masalah kita sama la.. xbolah tgk langsung sapa yg foolow kita.. so cmne nk tahu sapa yg follow.. umm mybe ad problem kot.. :)

    ReplyDelete
  2. rasanya masalah template je..tapi nanti ok balik..dah selalu jadi camni..wat masa sekarang memang org tak boleh follow la..kalau nak gak kena pasang button follow manual je..

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi ada la balik tu.rasenye dah banyak kali jadi camni kan.

    ReplyDelete
  4. memang pon..tapi nak tau gak apasal hilang coz bukan semua blog jadi camni..

    ReplyDelete
  5. tiba tiba blogger buat sengal dia
    hilang kan button follower.
    tah pape. haha.

    ReplyDelete
  6. hahaha..tu la masalahnye bro.nasib dah ok ni..hehe

    ReplyDelete
  7. wahahha.. kalau doc pompuan.. kalau doc pelalki gemok punye nenen??tak ke haru?

    ReplyDelete
  8. wakakakaka..ampeh khalis..potong stim je..ekekek

    ReplyDelete
  9. sy plak ada 26 batang je gg..kena jmpa doc gg jugak ke? erk..hehehe btw,first time ke sini..nice blog :)

    ReplyDelete
  10. patutnye ada berapa batang gigi?tak penah kira plak..ekekeke..
    nice ke sue:P..time kasih..datang la lagi ye kengkomen seentry dua..hehe..

    ReplyDelete
  11. aku tak nak komen yang ini sebenarnya... macam basi jer kalau aku nak komen, tapi ayat kau last tu.. yang last tu. shilaker jer kan. hahahaha

    ReplyDelete