Wednesday, July 27, 2011

Lepak sentap blogger

assalammualaikum wbt..

Harini dah 27hb julai 2011.. so bermakna dah dua minggu aku jadi laki kepada puan nurwani ..wakakaka..ok stop..aku bukan nak cerita hal rumahtangga pon kat sini apatah lagi nak buat entry wordless wednesday..sejak dua menjak aku kurang ada peluang menaip kat blog aku ni, otak aku makin beku la rasanya..wakaka..

Isnin lepas, sorang member blogger Sara Zainol dari perlis ada la kontek..katanya nak jumpa harini..huhu..ni 1st time rasanya aku nak terlibat dalam perjumpaan blogger walaupon sebelum aktif berbelog ni, aku dah biasa dengan aktiviti gathering YM..huhu..rasa macam bagus bagus pulak ada blogger yang sudi jumpa aku ni kan..wakakaka...



So untuk tidak menghampakan kawan yang datang dari jauh ni..aku dengan friendly nya on je..kebetulan la tak jauh sangat pon aku nak keluar..kalau setakat area lembah kelang ni insya'Allah la tak susah nak jumpa..alang alang dah aku nak jumpa sara malam ni, kot ada sesiapa yang terbaca entry ni yang sudi lepak sekali jum la meramaikan majlis..yang tinggal kat area kl ni takkan tak tau NZ CurryHouse kan..bukan yang depan klcc tu, ni yang kat wangsa maju je..meh la join specialy folowers blogsampah aku ni..sebagai penghargaan follow blog aku, aku belanja la air suam perisa pandan..sambil minum boleh la kita sembang sembang dan beramas mesra...wakakakaa..

Ok la..jumpa malam ni sara..ko open table ye,aku nak makan tomyam campur, nasik beriani, roti sardin, ayam tandori, megi goreng, char kuew teow, roti telur, kari kambing,abc, milo tabur dan lain lain.ekekeke..

aku mengalu alukan sekali lagi sesapa nak join lepak lepak bersama SaraZainol dan aku YM.bundle (blog sampah) malam ni..

Tempat : NZ curryHouse
Masa : 8.30 malam
Makan minum : layan diri



P/S: aku joke je sara..kang tak pasal pasal tak nak datang takut aku pow makan macam macam..wakakaka..


12 comments:

  1. eh2. dah dua minggu la jadi encik suami. tahniah :) btw, logo chelsea tu obvious takda motip. haha.

    ReplyDelete
  2. haha.. sampai siapkan entry sal sara.. ^^ teruja nk jumpa ke? btw thank ye.. ^^

    ReplyDelete
  3. huyoooo..jumpa dengan sara zainol..

    ReplyDelete
  4. @myra,..best tau jadi suami..ekekeke..logo chelsea tu motif tersirat nak bagitau kita minat chelsea je..tapi mmg takde kaitan dengan entry la..ekekeke..

    @sara,lain kali nak cerita pasal MLM bgtau awal2 la..amik kesempatan rupenya nk jumpe aku..cet..tapi produk tu series aku suka..nak join mybe tak..ekekeke..

    @zaza, ko bile nak lepak ngn aku plak zaza,aku nk belanja ko eskrem ni..hahaha

    ReplyDelete
  5. kali ke2..amacam ada sronok?
    hehehe

    ReplyDelete
  6. @sayang mucuk lemau, puk u kang..malam kang jom p danau kota..

    ReplyDelete
  7. okey, sory dude.i know u mrh. but i think juz nk share je.. i xsuruh u join pon. i x push u pon. kan i ad msg u n ckp nk share something.. ^^ but it good for us kn? dpt ilmu.. kn?

    ReplyDelete
  8. yela sara..hehe..aku tak marah pon..bgus gak aku dapat info tu..nanti aku nak beli produk tu aku kontek roni..ni pon aku dah promote kat budak opis aku..hehe..

    ReplyDelete
  9. Serius sara ckp, sara cuak tgk reaksi ko smlm.. ko ni mrh ke ap.. haha bestkn dgr abg roni bercakap.. cara dia sampaikan tu mmg best.. sara yg nagh mkn nie pon stop nk dgr.. hehe ^^ owhh yeahh da story kt offis? good, ko da cuba tlg org..

    ReplyDelete
  10. nasib cara roni ok..info dengan cerita pon menarik..tapi kalau kena balik mcm kes aku aritu,memang tak pasal2 aku naik hangin kat ctu..wakaka.. baca ni entry aku panas dengan MlM aritu
    http://pablodeaskoba.blogspot.com/2011/04/wa-kena-beb.html

    ReplyDelete
  11. ala, takkan belanja eskrem je kot. belanja lah makan sekali.hahaha

    ReplyDelete
  12. eskrem tu kire makan la..manede org cakap minum eskrem..hahaha

    ReplyDelete