Wednesday, July 6, 2011

Wordless Weekkkkk..


Haizz..dah rabu lagi..pesal apa macam cepat je masa dalam masa seminggu ni...minggu ni aku taknak tengok wayang dah..muktamad..asik cerita wayang je tiap tiap minggu bosan gak kan..lagi pon abis dah cerita best2 kat wayang semua aku dah tengok..wakakaka..so semperna hari rabu yang bukan isu pasal wayang ni, aku ada benda lain plak nak story..jeng..jeng..jeng...





tak payah teka..aku bagitau terus..kasut ni aku nak beli tapi takda duit..waaaaaaaa


Semenjak aku dah mula mengaktifkan diri berblog ni,baru aku perasan setiap Rabu je ramai blogger akan buat entry wordless wednesday..why? soalan aku pada yang buat entry wordless wednesday ni, siapakah yang mencipta wordless wednesday tersebut? sejak bila terciptanya wordless wednesday ni? haa,jawab la kalau terrer...mesti korang tak tau kan..tau ikut ikut orang je la tu...wakakakaka...

Ok..ok..aku gurau je la..jangan nak sentap sentap plak kat sini..wakakaka..macam info yang aku dapat dari cik puan Sara Zainol malam tadi..wordless wednesday ni entry yang just upload gambar dan tak payah berceloteh panjang macam aku ni..no word, just picture untuk orang teka..lol..macam tak best je..tapi dari pemerhatian aku, blogger yang suka buat wordless wednesday ni kebanyakkannya blogger perempuan je..betol tak?malas menaip la tu..wakakaka...

Apa pon aku mengaku yang aku memang lembs sebab tak tahu sebelum ni apa tu wordless wednesday, bukan wordless wednesday je, untuk esok ada plak 'spontaneuos thursday'.. Tujuannya untuk 2 hari ni jangan berceloteh banyak...wakakaka.Macam tu pon ada ek..anyway thanks ye Sara coz bagi aku info ni..So kesimpulanya, aku tak berminat pon nak terikut ikut cara berblogging yang ada 'guide' ni..nak cakap guide pon tak macam guide..tah la..tak terjangkal akal ku...wakakaka....


p/s : no word...

20 comments:

  1. owhhh..tidak.. ko classsify kn i sbgai 'cik puan' Dushhhh! Dushhhhh! to u.. haha

    perlu ke bg tahu.. haha act, ramai jgk la blogger lelaki yg wat ww nie..
    check it out !

    ~ http://theotherkhairul.blogspot.com/2011/07/ww-your-nightmare-for-tonight.html

    ~ http://hldss634111.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday4.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha..lek la..jgn sentap2.. wakakaka..act memang ada blogger laki yang buat..tapi tak ramai..mungkin lelaki yang buat tu dia terlebih suntik kolegen kot..wakakaka..

    p/s: no word..hihi

    ReplyDelete
  3. huhu...actually wordless wednesday nih saje saje je....nak bagi tambah list entri je..ramai bloggers laki yg buat....tak buat pom tak salah...goood job bundle~

    btw...kasut tu mcm sebijik ngan aku punyer~

    ReplyDelete
  4. hahaha..ok2..just pandangan peribadi je bro..aku tak berminat dengan apa2 guide ni..

    p/s: ko beli jenama apa hans..yg gambar ni polo je..paling murah ,tapi aku dah kering ni..waaaa

    ReplyDelete
  5. hehe...takpe2...mane leh bagitau wei...privacy...beli yg murah2 jugak lah...setakat nak guna pi jln2 je

    ReplyDelete
  6. buat ww lah best, tak payah nk perah otak pikir entry pnjang2 . Wakakaka :)


    i'll follow u, n u'll follow me . lalalala

    ReplyDelete
  7. tapi kenape perlu ww gak?ikut suka pon bleh kan..tak kesah la nk tulis panjang ke tak..tak perlu ari rabu pon, kalo dah malas bleh je buat wordless..ekekeke...

    ReplyDelete
  8. HAHA,, ntah lorh ! bole je kott, ikut kata hati lah, kalo nk ikut org mmg hari rabu ww , ngeee :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. wakakaka..tau pon..sebab tu kalau tanya sapa cipta wordless wednesday ni hampa mesti tak bleh jawab..wakakaka...jangan ikot je,create sendiri yang baru biar orang ikut baru hebat..abis slow cam aku,buat kepala sendiri je senang..wakakaka..

    ReplyDelete
  11. act. anis pun tgh cari sapa punya idea WW nih, ideologi dia mmg tersebar luas ah . haha,, nnt kalo dh bosan tak ikut kutt :) haha, ikut suka kpla hotak je kan nk buat apa, asalkan org yg baca tuh tak meluat n bosan dgn entry kita :)

    ReplyDelete
  12. hahahaha....elok la tu..cari dulu sapa cipta.ekekeke....err,anis meluat ke baca entry blog ni..memang ayat-ayat kat blog ni kadang2 perli2 dan kutuk2 skit..so jgn sentap sentap ek..haha..kita just tukar2 pendapat je...

    ReplyDelete
  13. HAHA,,nih baru first time bca entry blog nih , biasa2 je, cool lah jugak, walaupun ad jugak ayat tersentap ,. haha, tapi, chill ah beb :D

    ReplyDelete
  14. hahaha...anyway thanks sudi follow..

    ReplyDelete
  15. heeeee :) no hal :D
    nnt bole tukar2 pendapat :)

    ReplyDelete
  16. LOL..
    entry terbaik..
    main point dia ialah nak beli tp x da duit..wakaka

    ReplyDelete
  17. wkakaka..betol tu..yang sebenarnya aku nak bagitau,aku takda duet je nak beli kasut..ekekeke

    ReplyDelete
  18. hari rabu adalah hari bisu untuk blogger..haha

    ReplyDelete
  19. cian blogger tu..isk..isk..hahahaha..

    ReplyDelete
  20. wahaahah...saya pon men ikot jer ...malas gak nak type pjg2...;)

    ReplyDelete