Thursday, July 28, 2011

Before & after


wiieeeee...malam ni malam Jumaat..hehehe..kenapa dengan malam Jumaat?malas cerita la..bagi aku sama je tak kira malam apa..wakakaka..apa yang aku nak cerita ni sebenarnya setiap malam aku sekarang dah lain..hahaha..korang jangan pikir bukan bukan pulak..ni takda kaitan langsung dengan kisah orang yang dah kahwin walaupun tu pon salah satu sebab jugak apa yang dah lain pada setiap malam aku sekarang ni.hihihi...



kalau sebelum ni masa tinggal dengan orang tua, aku bebas nak tido pukul berapa pon..dah mengantuk sangat pon aku sanggup je tahan mata buat kerja sia-sia macam blogwalking,update blog,chatting,layan movie dan macam macam lagi la.hehehe....sekarang tak lagi...kalau dulu,bila aku tak mengadap pc,takda benda lain la lagi selain terbongkang depan tv je layan movie kat astro..apa yang aku tau kat astro cuma movie je..selalu gak la aku kutuk wife aku dulu sebelum kahwin aku cakap apa barang layan drama melayu je,maklum la takda astro..tapi sekarang aku pon dah jadi penonton drama gak kat tv.wakakaka..

Cakap je cerita apa kat tv yang aku tak tengok lagi,drama melayu,berita,cerita cina pukul 7,upin ipin,dragon ball,naruto,you saka pergi jauh jauh,nona,panggung sabtu,tahajud cinta,edisi khas,ana lu'lu dan macam macam lagi semua aku layan..wakaka..yang terbaru aku tengok hari Isnin lepas cerita supermak yang nasha aziz berlakon tu..huhu..soo sweet nasha..hahaha..

korang nak kutuk aku kutuk la,nak buat macam mana kan,astro takda kat rumah,internet pon takda..so kesimpulannya apa yang ada tengok je la..ekekeke..bukan taknak pasang astro dengan internet..korang paham paham je la orang baru kahwin cam aku ni,hutang banyak,bajet pon lari,lagipon nanti nak pindah rumah jugak..agak agak dah maintain sikit nanti baru la aku ingat nak pasang astro tak pon internet..hehe..


P/S : malam ni nak tengok bola je Malaysia lawan Singapore

9 comments:

  1. amacam bro best kawen ?
    hehe,love u ;)

    ReplyDelete
  2. baru nak tanya, bini ko dah tanya lak.haha
    aku masuk sem baru pun busy gak, macam2 lari bukan setakat bajet.

    ReplyDelete
  3. @nurwani, best broooo..hehe..love u more syg..hihi

    @zaza,ko busy body ke busy layan anime zaza.ekekeke....ko blaja lagi takpa la bajet lari mintak je ngan org tua..

    ReplyDelete
  4. Tih tih tih!! orang baru kawen!! err jadi ke anak pulau redang?? hahahahahaha!!!

    ReplyDelete
  5. anak pulau tak jadi la abg din..lampu merah dah ni..ekekeke..

    ReplyDelete
  6. adehh..sibuk je abg din..hehe

    ReplyDelete
  7. nasha aziz ngan aaron aziz adik bradik ke?

    ReplyDelete
  8. hahahaha..bukan la anon..aaron aziz kan pelakon baru dari singapore..

    ReplyDelete