Tuesday, July 12, 2011

Takda Tajuk



Yess..akhirnya followers blogsampah aku ni mencecah jugak 10ribu..eh silap,bukan follower tapi pageview je.."ko tunggu la ym.bundle lagi 10-20tahun kalau nak follower 10ribu" ..wakakaka..ayat tu aku tujukan kat diri aku sendiri je..So maksud sebenar aku,mimpi la nak ada follower sampai 10ribu tu..wakakaka..pada yang tak baca entry aku yang lepas, aku dengan suka hatinya nak bagitau lagi,yang blog aku ni capai jugak target nak dapat total pageview 10,000 sebelum anniversery blog aku yang masuk dua tahun ni bulan depan..huhuhu..serius hampeh.. wakakaka..

Kalau nak nilai dari segi umur blog, lebih kurang je umur blog aku ni dengan blog blog otai yang aku kenal..hehehe..tapi macam mana la blog diorang tu boleh naik kan..Selain berbekalkan penulisan yang takda best sangat tu, dari mana datangnya pembaca dan follower ramai ramai..demm!,aku jeles ok..kehkehkeh..

Sebenarnya aku takda idea pon nak menulis malam ni..tapi memandangkan aku tak dapat update blog dan online internet selepas ni selama beberapa hari,biar la aku tinggalkan dulu dengan entry ni ye..wakaka..korang nampak tak countdown timer tepi ni tinggal lagi berapa hari je...huhu..tu la tarikh nikah aku 14/7/2011...So esok aku dah sebuk untuk persiapan terakhir..malam pulak nak drive jauh..maklum la bakal bini aku tinggal kat Alaska..kehkehkeh..

Macam tak percaya je aku dah nak kawin...minggu lepas, depan maybank Sri Gombak ada la awek P1 wimax tu promote aku,lama gak aku sesembang ngan dia..kot2 la dapat no telefon takpon fb dia kan..ekeke..sembang punya sembang pastu dia tanya aku, abang ni umur berapa?aku dengan jujur la cakap umur aku 27..terperanjat babi dia kejap..boleh plak dia ingat aku umur belom 20..haizz..waklu la awek wimax..(saja nak bagi tunang aku panas)hehe....

Ok la,tah hape hape dah aku merepek ni...nanti aku burak lagi..dah macam rojak dah cerita aku..kejap tu kejap ni.. wakakaka.. korang doa doakan la skit majlis aku nanti semuanya jalan lancar ye..sehari lepas nikah aku nak terus pergi hanimum plak kat Redang..hehehe..byebye.....


P/S : nanti kenduri gua jemput semua follower !blogsampah ni..chowzz..


13 comments:

  1. wahh..tahiah ye ym. bundle.. nt jgk salah sebut akad nikah plak..heheh :) yeahh..xsbr tggu ko jemput g kenduri ko..:P

    ReplyDelete
  2. mekasih sara..malu sehh wat entry kawin2 ni...wakakaka..

    ReplyDelete
  3. phewittt..gila la.
    wa baru nak ngorat lu.haha da nak
    kawen? jemput okeh? ;D
    haha.yela...bz kan.....haha

    ReplyDelete
  4. wakakaka..hampeh lu syafiq..nak cikaro wa bleh rekemen..hihi

    ReplyDelete
  5. wah!.. tahniah. bila pulak aku nak kawen.HAHA

    ReplyDelete
  6. tq zaza..adiah aku mana?hehe..ko dah gatai ke?kalau dah gatai kwen la cecepat..wakaka..

    ReplyDelete
  7. cehh..eskrem pop aku pun ko tak bg lg..haha

    ReplyDelete
  8. hahahaa..nanti aku bagi la..sabo2 skit..ekekeke

    ReplyDelete
  9. Anakanda ku!!Selamat pengantin baru.... bulan madu di pulau perhentian...ditaja oleh ayahanda..hahahahaha!! Tak pe gambo pengantin nanti gua tangkap posing maut kat pantai pulau perhentian.....

    ReplyDelete
  10. ekekeke..tq abg din..jumpa sabtu nanti..ni nak pagi redang ke perhentian sebenarnya ni abg din..ekekeke..

    ReplyDelete
  11. hye blog sampah,congrts! make sure time kawin nanti lebih wangi daripada biasa okeh? hahaha

    ReplyDelete
  12. best 2 x la best mcm unifi
    kalau tmpt 2 orang skit je pki wimax..
    pergh,,mmg best giler..
    bhahahaha~

    ReplyDelete
  13. so masa kau duk kalut nikah tu, si JJ baru umur 6 hari hahahaha. Patut la aku tak dapat datang (poyo jer aku kan). Ni celebrate anniversary nnt dengan Bundle Junior, best.

    ReplyDelete