Friday, July 22, 2011

Redang Honeymoon Trip


assalammualaikum semua..selamat hari Jumaat..hehehe..susah betol nak ada masa update blog lepas lepas kawin ni.hihihi....bukan sebab aku asik berkepit ngan bini ok..tapi sebab kat rumah aku sekarang dah takda internet lol..agak tersumbat la jadinya..wakaka..ni pon harap time kerja je la mengulor kejap kejap melayan blog..hehehe..

Entry ni aku taknak tulis banyak pon..just nak mengabdikan gambar hanimun aku kat Pulau Redang haritu je..cet ayat sastera plak..wakakaka..sebenarnya Redang Trip ni bukanlah hanimun aku dengan isteri je merangkap pengantin baru je semata-mata..ramai lagi yang terlibat.. pengantin lama dengan budak budak bujang pon ada coz ni sebenarnya compeny trip syarikat tempat aku kerja..kebetulan pulak dua hari lepas aku bernikah tarikh trip ni kan..huhu..hanimun free la..wakakaka..

Ok lah..malas cerita banyak..ni la skit gambar yang telah diluluskan lembaga penapisan..pasal aku tak bawak camera mahal, gambar agak kurang berkualiti la sikit..hehehe..kot kalau ada yang berkenan nak pergi bercuti kat Pulau Redang lepas ni, percutian korang takkan rugi..Redang best!!

Redang mutiara beach resort
 



bola tampar salah satu aktiviti pantai kitorang setiap petang kat sana..gambar
snookling takda pasal takut camera kena air..demn..rugi sangat pasal gambar ikan dengan koral kat sana terbaik.. Kredit to (SkidRow)










P/S : nak pergi krabi plak..waaaaaa


16 comments:

  1. ym bundle : nice place.. nk g jgk la ni.. hunny2moon haha

    ReplyDelete
  2. ko nak hanimun kawen dulu sara..hahaha..

    ReplyDelete
  3. yang mane plak syg oii..ok je i tengok..paling cun gambar u yang bekerut muka tu..wakaka..

    ReplyDelete
  4. woaa...hanimun kat redang..bile den dapat hanimun ni..haha

    ReplyDelete
  5. ko pon cecepat la kawin zaza..ko kan dah gatei..wakakaka..

    ReplyDelete
  6. Alamak...sesi ambik gambo pengantin tak sempat, pasal 'ayahanda' sibuk snookling..hahahaha!!

    ReplyDelete
  7. nak kawen dengan sape. kalau boleh kawen sengsorang hanimun sengsorang arini jugak aku kawen.hahaha

    ReplyDelete
  8. tu la ayahanda ni asik snokel je..hahaha..

    zaza, ko suh je mak ko carikan laki..abis cerita..ekekeke

    ReplyDelete
  9. pergghhh indahnyer permandangan...

    klu dapat santai kat tempat camnieh..

    waa bestnyer..

    ReplyDelete
  10. salam..

    wow...cantik dan indah nian pulau nih...

    tak penah sampai lagi setakat nih..

    ReplyDelete
  11. kat taman laut tempat dive&snokel lagi cantik seh..kalau camera aku kalis air dah bleh snap gambar ikan..

    ReplyDelete
  12. cantek oke. ble la den pegi nant.
    xtvt yg direkemen adalah?

    apple

    ReplyDelete
  13. snokling ngan scuba diving je aku tau..lain2 hang wat aktiviti pantai je la..tengok atas pakej resort..

    ReplyDelete
  14. bereh. mmg cantek ahh tgk gambo ko snap. mesti best! k chalo ~

    ReplyDelete
  15. bereh. mmg cantek ahh tgk gambo ko snap. mesti best! k chalo ~

    ReplyDelete