Sunday, June 10, 2012

Trololo Shoutbox..

assalammualaikum wbt..

Ahaks..deman bola dah datang balik..aku tak nak ulas pon pasal euro ni..korang tengok je la sampai habis..kali ni aku belum tentukan nak pilih pasukan mana yang akan jadi juara..mana yang sempat aku tengok aku tengok je la..aku tak kisah pasal menang kalah..macam biasa aku cuma nak tengok game..hehe..

So entri aku harini sebenarnya aku nak informkan sikit pasal perubahan yang telah aku buat kat icon smiley shoutbox aku..mungkin ramai jugak blogger yang tak pasang shoutbox ni tak kira la fibox ke, busuk shout ke, cbox ke..macam yang penah aku terbaca entri kat blog blogger otai ni..tak silap aku brader taf tu kot..dia cakap salah satu cara nak buat orang tinggalkan komen kat blog, elakkan pasang shoutbox pasal nanti orang dah malas baca entri masa blogwalking..hahaha..

Tu pandangan dia..ada aku kesah..hehehe..disebabkan aku ni sorang kaki chatting, shoutbox fibox yang macam aku guna sekarang memang tempat terbaik untuk aku bersembang dengan geng-geng aku dalam dunia blogging ni..serius dari sini la aku rasa perhubungan tu semakin mesra..komen tak komen entri aku, tu lain cerita..kalau entri ok, aku percaya orang akan baca..

Macam yang pernah aku cerita dulu dalam entri blogger VIP dulu, dalam dunia chatting ni, aku tak suka satu je emotion icon tu.golongan VIP ni la yang suka sangat icon tu aku rasa..tak tau mana salah icon tu sampai aku benci je tengok..hahaha..sejak dari main YM sampai la chat Fibox ni..aku rasa fuuuuufuuu je bila ada chattes atau blogger shout kat fibox aku dengan emotion ni ..arghhhh..nak tunjuk lagi kat sini pon aku stress je rasa tengok icon senyum ni..

sory la pure virgin..belum sempat bagitau lu dah terkena..hihi


Apa yang aku nampak tentang emotion ni ialah, muka senyum tak ikhlas..senyum plastik..maaf la pada sesapa yang suka guna icon smiley ni, ramai dah geng-geng chating dan blogger aku ni dah sedia maklum pon yang aku benci icon ni..aku gelarkan icon ni "muka mintak penampar"..korang tak rasa macam tu ke?..hahahah..dah la mata tekebil-kebil...benci gila aku tengok...hahahhaa...

So akhirnya aku dah berjaya remove dengan suksesnya emotion tu dan gantikan dengan icon yang akan buat ramai butthurt..kehkehkeh..sory la kat sesapa yang dah terkena..korang tak salah pon guna emotion tu..just aku je benci tengok..so aku dah tukar command :) ni dengan icon lembu..so harapnya korang toksah la guna command smiley tu lagi tau kat shoutbox aku..rasa bersalah lak aku kalau ramai tertroll kat situ..hahaha..tak kira fibox atau cbox aku, kedua-dua shoutbox tu aku dah tukar..harap maklum..


p/s : baikkan aku..nak troll tapi bagitau..hahaha...

39 comments:

  1. kalau aku letak fibox, pastu icon :) tu aku letak gambar :@) agak2 zalim sgt x? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sebenarnya memang nak tukar dengan icon kaler pink tu..tapi serius zalim sangat..hahahhaa..tak sampai hati aku..

      Delete
    2. Tak larat org nk samak nnt hech .. Ekekeke..

      Delete
  2. kahkahkah aku igt aku yg kne troll tu..fuhh selamat..hahaha

    http://encikcopypaste.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku troll random je kopimik..nasib la sapa kena..hahaha..

      amboi ko.siap promote blog..hahaha..ade je link ko kat bloglist aku tu..toksah risau..hahahah..

      Delete
  3. aku dh lama buang chatbox.hoho..

    tak sgka ekk ada gak smiley yg menjengkelkan.macam2 la ko!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya biase je tu kutu..aku je rasa macam tu..hahahaha..

      Delete
  4. kehkehkeh..dah masing2 menglembu wakaka =))
    hampeh tol pokcik :))
    brillian troll!

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarkan depa..hahaha..aku dah bagitau ni dah kira ok kan..haha..tapi vip yang datang bw, bukan tau ye dak..kehkehkeh..

      Delete
    2. twu xpe., ciss, tp kdg2 aku ade gak bw cmtu., letak muke mntak penampo huahuahua XD

      Delete
    3. tolong tukar icon lain la chuu kalau ko bw..hahaha..

      Delete
    4. mgkin pasni aku lebih hati2., takot aku tjmpe species cam ko nih., tak pasal kene troll =))

      Delete
    5. hahahaha..hampeh ayat ko chuu..macam nampak sangat je aku kaki troll..ekeke..

      Delete
    6. ketara kot hahaha..tp xpe aku suke wakaka

      Delete
  5. Memang setiap hari aku akan lembukan ko nanti..Hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko lembukan aku macam melembukan diri sendiri gak sida..hahaha..

      Delete
    2. ko taip sida tu buat aku teringat sida-sida..:))

      Delete
    3. dia memang sida-sida pon..hahaha..

      Delete
  6. kahkahkah..... aduhai... seb bek aku tak kena troll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala mell,sesekali kalau kena apa salahnye..hahaha..

      Delete
  7. aku dah coba...lembu-lembuan :))

    ReplyDelete
  8. haha.. lepas ni semua berpakat melembukan shoutbox tu. paling lembu ialah "hi, nice blog. visit me." kah2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..aku tak leh blah betul kalau masuk blog aku tetiba ckap nice blog..puji tapi bukan dia tengok pon apa yg ada..saja nk shout je.sweet talker la kononnye..puihh la..

      Delete
    2. hahaha..betul tu..lagi2 bila yg blogwalking tu omputeh..jenis yg konon2 faham jer apa yang ko taip dalam blog..

      Delete
    3. haha.. mmg hampeh. Saja nak tarik orang. haha..

      Delete
  9. aku pun dah terkono...tulaaa tinggal jejak sebelum baca entry.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sabo je la cikmai..kehkehkeh..

      Delete
  10. Emoticon kat cBox aku sangat lah annoying. Semua katun besar2 pastu merepek. Aku pon tak tau apsal aku set icon yg merepek cam tu. Heheh. Tapi aku seronok le walaupun aku tak berapa guna sgt cbox.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ko bukan kaki chat kan lyd..haha.lagipon cbox tu tak sesuai pon untuk chat..

      Delete
  11. aku xreti nak main icon weh. cuma tahu buat :) :( :*
    kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg bezakan org kaki chat dngn tak fika..nak2 bukan gila ym..mesti dah hafal macam2 command icon..hahaha.

      Delete
  12. wahahahaha, gila la sampai terasa butthurt noh,hihii.....weyyyyy weyyyyy,maapkan aku sebab dah lama tak singgah sini,mood blogwalking kelaut,lani dah kedarat dah,so legaaaaaa.muahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko memang..sombong dah ngan aku kan..aku tngok kat bloglist ko pon dah takda blog aku..haihh..

      Delete
  13. ko lyn blog brader taf tuh ek? haha. okay, fine. aku brusaha ntuk tak buat smiley. baiii. ;) kat sni tak jadik lembu kn. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde maknanya..sesekali aku terskodeng gak..kehekehkeh..

      Delete
    2. kau follow die eh? kihkih.

      Delete
  14. slm...sy bru gune shout busuk...camner nak masukkan smiley huh???blur kejap...huhuhhh!!!

    ReplyDelete