Monday, June 18, 2012

Info : Varginity seorang lelaki..

assalammualaikum wbt..

Petang semalam dalam boring-boring tak tau nak buat apa, bini aku ajak keluar jalan-jalan detim kat Tasik layang-layang Kepong..mulanya aku ingat nak pergi derma darah tapi aku tetido pulak tengahari tu..bangun-bangun je dah pukul 4.00..dah terlepas pulak masa buat derma tu..kehkehkeh..

Masa aku lepak kat tasik tu tengok orang main layang-layang, tiba-tiba aku dapat idea nak buat satu entri..pasal kapel-kapel ni..hehehe..maklum la kat sana tu terlampau ramai kapel kapel yang aku nampak..macam-macam ragam ada..tapi aku lebih suka tengok yang muda-muda ni la..yang buat aksi lebih dari laki bini pon ada, yang nampak noob je pon ramai..kehkehkeh..




Lokasi : Taman layang-layang metropolitan Kepong


Entri ni sebenarnya lebih untuk pengetahuan perempuan la ye..info untuk bagi korang teliti sikit sikap bf korang tu macam mana..dari yang aku nampak dan memang yang pernah aku alami sendiri..lelaki ni sebenarnya ada sifat yang dapat dibezakan antara lelaki yang dah kawin dengan yang masih teruna(teruna belum kawin tu biasa..tapi susah bezakan dengan lelaki belum kawin tapi 'tak teruna' ni kan)..hahahaa..

  • First.. lelaki suci ni sebenarnya kalau korang nak tau, diorang ni pemalu sikit dengan perempuan.serius aku cakap..hahaha..kalau tak caya cuba korang carik sorang mangsa atau bf korang la..pastu buat aksi gatal sikit..tengok mata dia dalam-dalam pastu gigit bibir sikit aku kompom dia akan tersipu-sipu malu..hahaha..beza kalau buat kat aku, aku rilek je..takpon aku layan balik buat aksi gatal tu tengok sapa kalah..kahkahkah...
  • Lelaki tanpa teruna ni lebih tertarik dengan bonjolan-bonjolan di tubuh wanita..hahaha..kecantikan bagi lelaki ni lebih bermakna jika lebih besar bonjolan tu.eset tu akan melengkapkan lagi kecantikan wanita tersebut pada pandangan dia..berbeza lelaki teruna, mereka lebih melihat wajah..lelaki teruna tidak berapa ambil kisah hal bonjolan tu..sikit tu ada jugak..hahahahaa..
  • Lelaki teruna biasanya memang lebihkan gf dari kawan-kawan..hahaha..tak caya cuba ajak bf korang tengok wayang walaupon korang dah tau dia ada game futsal haritu..walau sesibuk manapon lelaki teruna,sebolehnya dia takkan kecewakan gf dia..
  • Semua pon ada laman sosial kan..tak kira fb atau twitter..kat sini pon boleh tengok sifat lelaki teruna ni..hehehe..diorang ni selalunya suka mengexpos pasal gf diorang ni..tak kira la awek dia rupa macam apa pon..dia tetap akan rasa gadis dia tu lebih cantik dari orang lain..terlebih mengagung-agungkan la senang citer..hahaha...
*satu lagi bonus aku nak bagitau.. kalau korang bergaduh dan lepas tu bf korang post kat wall fb atau twitter..
"sedih la, harini saya gaduh dengan gf ,takda selera nak makan :(
kalau dia buat status macam ni.. aku kompon dia seorang teruna sejati..lelaki takda teruna buat sempoi je rilek-rilek main dota atau poker kat fb tu walaupon tengah gaduh dengan awek..kehkehkeh..

  • Lelaki teruna dikatakan agak membosankan dan nerd..betul ke?kehkehkeh..ada la sikit kot..tapi depent jenis orang tu gak la..kalau dia memang spesis tak reti diam atau memang kecoh, kelakar, takda la bosan sangat kan..hahaha..maksud yang nerd tu aku rase dari segi lelaki teruna ni lebih kemas menyusun ayat bila bercakap dengan perempuan..so nampak sangat control hensem dan sangat tak cool ok..hahaha..berbeza lelaki takda teruna ni, mereka akan bersikap open mainded je dan kepala sempoi..hahaha..
  • Last sekali, lelaki teruna ni memang pandai cover line..mungkin disebabkan faktor pemalu jugak macam yang mula-mula aku bagitau tadi..contohnya kentut..lelaki teruna takkan sesekali nak kentut depan gf dia..kalau nak terkentut dalam kereta contohnya mesti cepat-cepat bukak tingkap dan kepit bagi kentut tak kuar bunyik..hahaha..lelaki takda teruna sebaliknya..kentut je dengan yakin..bila dah kentut tu, selamba je terus cakap kat gf dia.."wangi tak kentut i"..kehkehkeh...

aku sure mamat ni teruna lagi..hehe..lama aku tengok gelagat dia..awek dia pulak yang buat rilek je...rambut awan nano beb..kehkehkeh..

Tu la sikit sebanyak yang aku boleh kongsikan untuk korang..rasanya banyak lagi kot perbezaan tu yang boleh dibongkarkan..nak lagi pasti lelaki tu lelaki teruna atau jalang, check wallet dia..kalau dalam wallet dia ada kondom..aku kompon virginity beliau telah diragut..kahkahkah..

p/s : nak jadi lelaki cool? hilangkan lah teruna anda..hahahaa..

74 comments:

  1. sapa 1st dia teruna..kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruna la sangggaaattttt

      Delete
    2. kahkahkah hang teruna recycle sam..:p

      Delete
  2. yeker pakcik.. kenal teruna camtu ker? en.hubby aku teruna lagi la yer... salu lebihkan aku lam apa2 hal.. dan juga pemalu.. untungla badan.. wakakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemalu depan ko je tu makcik..kat luar ko mana tau..hahhaa..

      Delete
    2. jangan harap ko boleh gugatkan hubungan kami! ~ ayat drama~

      yang penting aku dah ragut keterunaan beliau.. wakkakakaka..

      Delete
    3. wakakakaka...walaupon cannot go ayat ko makcik..tapi ko the win..berjaya ragut keperawanan beliau tu..caya la..kahkahkahkah...

      Delete
  3. kenape cm pelik je entry ko ni., aku bace jadi konfius., dua2 pon ade klebihan., kalau tgk overall ko mcm lebih suggest yg dah tak teruna. ke aku salah paham? tp ak x minat sgt jenis nerd2 ni..kang bosan lak wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ni benda betul chuu..ofcoz la tak vargin lagi cool..dah ada pengalaman lebih..hahahaha..

      hahaha..aku nerd tak :D..kehkehkeh..

      Delete
    2. cool mmg cool tp salu org cri yg virgin, x kire laki o pompuan. betol? so cemane tu =))

      #sah2 ko dah x virgin!

      Delete
  4. Replies
    1. tak payah cari lah..aku ni teruna lagi..

      Delete
    2. 'aku ni teruna lg?' pikir jap :-?

      :-"

      Delete
    3. kehkehkeh...aku masih suci..

      #alang2 ko nak komen2 ni chuu.cpt ckupkan seratus..hahaha

      Delete
    4. uish ni namenye sorong bntal kt org mngantuk.,
      ko jgn cakap cmtu., kang aku komen msok spam teros =))

      Delete
  5. giler nak cool kena buang teruna.. hahaha.. first time dgr tips mcm ni.. klu mak aku thu masak ko kena kerja... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh..ko jgn la bgtau mak ko tun..kang kene belasah lak aku..hahhaa..
      maksud aku tu hilangkan teruna lepas kawin la..hihihi...

      Delete
    2. maaf la sy budak baru belajar.. hahaha

      Delete
  6. haaa. aku tengok pompoan tgk muka jee. tak lebih lebihh. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko gay ke apa kura..kahkahkahkah...

      Delete
  7. haha btol gk sbnrnye yg ko post tu . berdsrkn kajian kt member2 laki aku . yg first time kapel mmg xleh bla . adoyai . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time kapel memang fail..nak2 pompuan yang advan..memang tak leh blah..hahaha..

      Delete
  8. byk sngt buat latihan..more than expert dh diorang bab tu.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..biase la benda tu skg..aku tak heran pon..hehe

      Delete
  9. adess,,,, gile gile gile,,, kuang3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adess..apa yg gilenye muja..hahaha..

      Delete
  10. ak nk jd kool..tp cmne nk buang teruna tu? ajar ckit sifuuu..kekekkeke:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tolong buangkan nak?kahkahkahkah...geli la plak cakap cmtu..lol..

      Delete
  11. hahaha..skg ni aku dok fikir aku teruna ke x..ni aku kira komen based pada point2 ko la..

    1. teruna..sebab aku xleh imagine reaksi aku kalo ppuan buat camtu..seram sejuk kot..=))

    2. tak teruna..kahkahkah

    3. tak teruna..err depends pada situasi..tapi biasanya aku lagi lebihkan kawan2..

    4. tak teruna..hahaha..entah..yang ni aku rasa lebih kpd faktor usia..mcm bangang jer kalau gaduh dgn gf pun nak canang kat fb..kahkahkah

    5. yg ni aku x setuju..aku ni lawak tau..kelakar pulak tu..berani la cakap bosan kuar dgn aku, aku pukul nnti..grrrrr....

    6. aku mmg suka cover line..kira tak teruna ke ni?

    kesimpulannya aku teruna tau!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen ko masuk spam tadi..hahaha..

      apa buktinya ko teruna lagi..hahhaha..banyak tak teruna je aku tngok komen2 ko ni..kahkahkah..

      Delete
    2. hahaha banyak xteruna dari teruna ye?? kah2...

      Delete
    3. hai encik H. tetibe*. hahaha.

      Delete
    4. yo..hai yuyu..boleh berkenalan? asl pls..:">

      Delete
    5. ahahha. kte org pntai timo saneee. ^^ encik? lallala.
      :P ko xjeles ke ni abg bundle? kahkah.

      Delete
    6. sama la..kite pun...

      bundle ko pegi tido la..dah malam ni...grrrrrrr

      Delete
    7. tak marah pon..jeles je..ekeke

      Delete
  12. aik? mana komen aku tadi? :-w

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar.. ada kat atas tu encik H. Haha..

      Delete
    2. sori la h..tu la ko selalu spam..kan komen kena telan..hahhaa...aku baru balik gym ni..mana la tau..hahhaa..

      Delete
    3. hahaha..mula2 aku syak ada error kat mana2 tadi..dah la komen pjg2..aku mmg tak rasa nak taip balik dah..

      Delete
  13. Haha.. saya no komen bro. Jika dah kawin baru sy tau kot nk kata org ni itu teruna o tak. Haha.. Tp ad gak sy dgr yg lelaki teruna tak tngl waktu semayang. Itu boleh kira tak? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah..takpe apple.belajar dari pengalaman..nanti tau sendiri ape perubahan kat diri kita..

      hahaha..tak bleh terima la statement tu apple..pasal solat ni tak kira peringkat umur,status pon ramai je tinggal..hahaha..

      Delete
  14. kalau dara tu penting untuk pempuan, tapi laki lain pulak eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud aku hilangkan teruna lepas kawin la..bukan aku ngajar bukan2..harap maklum, entri aku memang agak Sarcasm sikit..hahaha.

      Delete
  15. Tak penah lagi aku jumpa condom dalam wallet fik..kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu..tp kalau dah expert memang tak perlu lagi kondom..kehkehkeh..kondom untuk noob je sida..hahaha..

      Delete
    2. aku tak payah pakai kondom...hahaha..

      Delete
  16. oh maiii... aku baca setiap perkataan kot. cehh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ade yg tak paham ke dee?kehkehkeh..

      Delete
  17. Seruan untuk hilangkan teruna tu lepas kawen ke sebelum kawen maksud ko?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas kawin la lyd oii..hahaha..macam tak biasa la entri aku ni sarcasm sikit...adehhh..

      Delete
  18. hey! troklah kau nih! nak jadik cool, hilangkan teruna? daimeeeee! terok2. ko ni pon, amal makhruf nahi mungkar la kotnye pon. *tetibe ustajah yuyu pn datang. hahahha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oii oiii...maksud tersirat aku kene kawin la tu..tu pon tak reti..dushh..dushhh...

      Delete
    2. yuyu... motip entry tu da nak cakap pilihlah beliau yg brpengalaman dr yg teruna tu.. gatai ko pakcik! hahaha

      Delete
    3. ko pandai2 je makcik..hahahah..tapi betul la tu..kalau ko nk cari calon laki cari cam aku ni yuyu..berpengalaman..kahkahkah...

      Delete
  19. kelas anatomi badan ada tak?? haha. amboi la siap ada tips nak tahu teruna tak teruna..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ko aien..siap nak kelas anatomi badan plak..kehkehkehkeh..
      nak ke?aku bleh buat..tapi yuran mahal sikit..hahhahaa...

      Delete
  20. wahhh bagus jgk ada tips2 macam ni. haha.. :)

    ReplyDelete
  21. ohh baru tahu ciri2 org terune nik...hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba tengok kat bf ko nana..ciri2 camne kat dia..hahaha

      Delete
  22. malu pulakkk kita baca entry cenggini.
    hikhikhik~
    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..nak ilmu tak leh malu2 chemay..hahahah

      Delete