Tuesday, June 5, 2012

Dairi : I'm sexy and i know it..

assalammualaikum wbt..

Ahaks..aku takda nak tulis banyak pon kali ni..just nak bagitau kat korang sikit sekarang aku dah masuk gym..hehehe...setakat ni dah seminggu la aku merajinkan diri ke gym..sebenarnya niat aku pegi gym ni bukan nak nak buat badan pon..sekadar nak keluarkan peluh je joging atas trakmill tu..

Hari pertama aku pergi, fuhh..bersemangat gila joging tak ingat dunia..3 4 kilo lari selamber je beb..last-last kena sound pulak dengan brader taf2 kat sana tu..


"weh bro..lu nak joging sia-sia je la kalau masuk gym..baik lu lari kat tepi tasik je.."main besi la der"


Aku terkedu kejap kena sound setepek tang dahi...kehkehkehkeh..

Aku bukan la tak nak joging kat tepi tasik cam brader tu cakap, tapi aku malu la plak..hahaha..lagipon ramai gadis kan kat tepi tasik yang joging atau lepak-lepak tu kan..kang diorang goda aku sapa susah?iman aku dah la lemah..so elok la aku masuk gym ni kan..hehe..

So hari pertama tu jugak la aku terus start main besi..demm..2 hari lepas tu tangan aku krem..ayat diorang senang je.. "otot dah koyak la tu bro"..hahaha..bayangkan la, aku nak bukak baju pon tak boleh..nak hisap rokok pon mulut yang datang kat tangan..bleh bayangkan camne?..hahaha..tangan tak larat sangat dah nak angkat der..hahaha..


Sebulan lagi badan aku akan jadi camni la..70% dah jadi..tinggal bagi 6pax je lagi sikit..kihkihkih..



Macam gambar aku atas ni, aku saja tak nak bukak baju..seksi sangat lak aku rasa..hahaha...sama je badan aku macam Kwon Sang Woo tu kalau korang nak tau..sori la aku tak minat badan cam brader blogger taf2 tu atau badan cutting ahli bina badan..macam jahanam je aku rasa..geli siak tengok..hahaha..buat badan jambu sudah..hahaha..

Untuk pengetahuan korang semua, dalam masa yang sama aku masuk gym ni,aku tengah memikirkan satu rancangan nak troll seseorang ni..hehehe..Chuu dah bagi aku idea nak troll ni walaupon sebenarnya niat dia masa tu nak membahan aku..tapi aku dengan pantas dapat manipulasikan bahan chuu untuk projek troll aku ni..kehkehkeh..thanks chuu..ko kena tolong aku jugak nanti..jangan lupa..hihi..


p/s : i'm sexy and i know it..


48 comments:

  1. Hahhahaha!
    Baru sikit dah krem apa cite...ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit mende..semua benda nak angkat..mau tak jem tngn aku..hahaha.tapi tu mula2 je..skg dah ok..hehe..

      Delete
    2. Hahaha...Lagi 3bulan dpt la ko 6pax tu..

      Delete
  2. Nanti bila badan ko dah taf, mesti ko selalu amik gambar sendiri pastu upload kat blog siap buat header. Pastu makin ramai follower ko sampai 40 ribu. Goodluck bundle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh..ko cam mengedog brader tu je lyd..hahaha

      Delete
  3. hahahahaaa
    tak sabar nak tunggu badan dia taf tuh
    wahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum masuk gym pon dah taf..aku rajin bersenam la..lani nk bagi 6pax je..hahaha..

      Delete
  4. amboi. main besi pulak dah. bagus untuk kesihatan tapi jangan susahkan badan.



    aku pun geli juga dengan yang terlalu ketul2 sangat...so-so je sudahlah kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg susahkan bdn tu yang dapat hasil memuaskan aien..memang terseksa bdan kalau nak cantik..hehe..buat bdn cool2 sudah ye dak..hehe..

      Delete
  5. sebelum aku baca entry ni, aku dah gelak awal2 masa tengok tajuk..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kelakar pon husin..aku tau la aku seksi..ekekeke..

      Delete
  6. 6pax pon orait gak wei,ahak..... weiii,ko dengan chuu ni memang bahaya....trollll orang je tahu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit hari lagi je lagi mocik..baru la cutting2 kpop skit kan..hahaha....

      chuu yg ajar aku ni..grr..

      Delete
    2. aku pun tak besalah,haha #tetiba

      Delete
  7. 70% da jadi....?
    yela sangaattt.....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak betul ke cuk?.hahaha..yela..60% je la..70 cam banyak sgt plak..hahahhaa...

      Delete
  8. hahaha.. kdg2 tgk badan cm tu kan.. cm seram lh. ho3

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..yg dalam gambar tu ke yang macam anol susah nak eja tu..kalau gambar yg atas tu steady je aku rase..badan cool2 la tu..tak besar sangat..

      Delete
  9. ini macam tak boleh jadi... aku pun kena masuk gym gak ni... tapi untuk usha awek je la... ada ramai kan kan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau gym kat tempat aku ni awek tak ramai..tp buat badan dulu..dah cantik baru pegi joging kat tasik..joging tak payah pakai baju..kompom ramai awek ikut..ko lari masuk tasik pon awek ikut gak..hahaha..

      Delete
  10. Replies
    1. kehkehkeh..tu baru saje2 chuu..ko tunggu la nanti..hahahaha..

      Delete
    2. kerja 4time je dora..kehkehkeh..

      Delete
  11. Replies
    1. pesal banyak sgt komen ko ni chuu..kehekehkeh..

      Delete
  12. lepas ni ramai la pakat pikat hang.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..pikat la sangatt..

      Delete
    2. mana la thu.. hehehe.. org yg botak pun ade yg nak.. hehehe

      Delete
    3. botak, perut buncit ok ape..ramai cakap seksi..kehkehkeh..

      Delete
  13. nnt kena tukar nama lah,kena panggil abang taff :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn bobot..tu gelaran khas untuk ben ashaari je..kehkehkeh..

      Delete
  14. troll ? jgn aku dahh .
    btw bundle . dah dapat blom PJK tu ? kahkahkah
    bundle-2 . taff yee . sexy and u know it lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pon mmg patut kene ni peyh..ko dah troll aku dalam entri ko..tak pasal2 kuar gambar pocong..hampeh..grr

      Delete
  15. hahhahhha, tak abes gelak lagi time nulis komen nih...sexy kaaa???? hahhaha

    ReplyDelete
  16. haha... jangan bro letak minyak masak kat badan dahla. mengamuk akak t. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa...over sgt tu..kehkehkeh..

      Delete
  17. ishh! lepas ni jd celebriti la kau. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..takde maknenya celebriti cikgu oii..hahahhaa..

      Delete
    2. nti kan badan dah berketak2. haha.

      Delete
  18. haha mula2 mmg camtu,nti dh biasa oklah..tak bina badan pun klu ko selalu main dumbell msti nmpk perubahannya nti.

    kt umah aku pun ada trackmill tu,tp malas buat,jogging kt taman best lg kot.pd pandangan aku la.haha..umah aku dumbell pun ada.en suami mmg hari2 main,aku tak main,takut sasa sgt plak.muahaha..

    ReplyDelete
  19. kalau first time main besi memang akan sakit2. tanda tisu koyak tu

    ReplyDelete