Saturday, June 16, 2012

18+ lawak seberang dan aku terspeechless..

assalammualaikum wbt..

Kebelakangan ni aku agak bz dengan kerja, aktiviti luar, tengok bola dan dah semakin malas je nak update blog..nak pulak stalker setia aku sorang ni Liyaa MF pon dah lama tak bagi feedback kat entri aku..sedih wooo...kurang seri jugak entri aku rasanya bila tak dapat kritikan dari makcik sorang ni..hahaha..

Tak kisah la makcik, aku tau kau bz..tapi kau hutang aku ok..hahahhaah...kali ni aku ada dua benda simple je la nak kongsi..takda isu berat pon..yang pasti satu benda ni aku rasa lawak gila, dan satu lagi buat aku terspeechless..

Cerita pertama, pagi tadi aku klik dari link ke link atau dalam bahasa mudahnya blogwalking,hehe.. aku terjumpa satu entri pasal super wtf punya penjenayah..kejadian tu berlaku kat negara jiran kita..Indon.. memang lol dan serius shit punya orang..hahaha..berita tu tak silap aku dari akhbar indonesia la..memang true story..


 aku tak tau awek ni sapa..

Tajuk dia pon dah buat aku gelak sorang-sorang kat rumah..tak tau la korang rasa apa tengok tajuk ni,tapi aku memang tak boleh tahan gelak.."pencabul tak sempat rogol mangsa sebab terpancut awal"..kahkahkahkah..tajuk pon macam siak..memang loser punya penjenayah.. terlebih horny lettew..agaknya perempuan tu hot sangat kot..hahahaha..

Aku pon agak kurang paham bahasa indon tu..tapi secara ringkasnya, bila pencabul tu dah tak dan nak rogol mangsa sebab dah 'tewas' dulu, dia terus samun je mangsa tu..untuk pengetahuan korang kejadian tu dalam ladang kelapa sawit je pon..hahahhaha..lepas tu mangsa lari mintak pertolongan, dan akhirnya penjenayah wtf tu dapat ditangkap dan kena la belasah..hahaha..apa pon tak boleh...habis point pertama..

huh..pagi-pagi dah dapat soalan kontrovesi..hampeh kau Yuyu %$#%&*..hahaha..


Cerita kedua yang aku cakap terspeechless tu pulak pasal cikgu sorang ni lagi..haihh..ada-ada je kau ni kan yuyu..hahahahha...aku nak jawab pertanyaan kau tu pon tak tau nak jawab dalam format apa..agak subjektif tu cikgu..hahahaa..takpa la..ada masa nanti aku pikirkan soalan kau tu sesuai ke tak untuk aku jawab dalam entri-entri aku..hehe..

Tapi sebenarnya aku memang tertarik jugak nak tulis pasal topik tu..tapi bukan isu personal aku la ye..hahaha..insya'allah ada masa aku tulis..ok lah..cukup dulu setakat ni..malas nak tulis panjang-panjang..sekian..


p/s : cicici kemaruwe..ur like the holiday....


40 comments:

  1. kahkahkah..cerita pertama tu lawak..excited sgt kot..xpun mmg lemah tenaga batin..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak dan noob gila..selamat budak pompuan tu..hahaha..

      Delete
    2. betul la...Liyaa xde rasa macam hilang bahan bacaan..sebab dia rajin komen panjang2..hahaha

      Delete
    3. komen liya ibarat entri gak..hahaha..

      Delete
  2. yuyu ni kemain lagi soalan HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..tekejut aku..kehkehekeh

      Delete
    2. kihkih. hai cik pha. soalan cepu mas. br tau bape kali kne dump. seb bek ade kak wani yg nak. kihkih.

      Delete
    3. eleh..ko jgn yuyu..ramai je minat aku tau..hahaha..

      Delete
    4. minat je. bkn nak. hahahah. L:P

      Delete
  3. perghhh hot seyh! ni rasanya model keta lumba2 nih...loser glr pyamun tu..ak rasa die nih bdn ketat2 yg angkat besi tp xda stamina nk taahn lama :P kahkaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. korea ek awek tu..hahhaa..ko plak nak menganjing brader taf kopi..hahahhaa..

      Delete
  4. hahahamek kau. x tahan sangat lettuw.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh manetau ni chuu..X_X
      hahahhaa..

      Delete
    2. kehkehkeh..tak silap aku budak sekolah je kene cabul tu..lol..

      nasib penyangak loser..selamt budak tu..hehe

      Delete
  5. Kahkahkah..Alamak! aku under 18 dah terbaca entri mcm ni..Haih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh..ko baca harian metro tu lagi lucah..hahaha..

      Delete
    2. Aku tak baca harian metro..Aku baca Harakah...Kahkahkah...

      Delete
  6. lol. apa punya penjenayah. haha.. jgn dibunuh dahla.. kejam tu.
    skali skala tulis personal bro. jangan akak merajuk dahla. kot2 terlebih jiwng masa tulis kisah cinta lalu. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kes rogol atau cabul ni selalunya memng teruk la kena blasah..mau gak setengah mati jadinye..haha

      nanti aku cuba pikir camne nak tulis cerita tu..susah sikit nk jadikan cerita personal tapi bacaan umum ni..hehe..

      Delete
  7. nasiblah mangsa tu kena samun je kalau kena rogol sekali...double trouble mangsanya.. jaatnya penjenayah!!


    eh...yuyu nak korek rahsia cinta kau ek, ceritalah...kan kau pernah cakap adalah 2, 3 kali putus cinta dan masih ramai yang menanti...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. penjenayah mana yang baik pulak aien..kehkehkeh..

      yuyu tu memang saja buat kontrovesi tu..pandai dia nak korek rahsia kan..hahaha..

      Delete
    2. die ni jejaka hot ke aien? konpius aih. hahaha

      Delete
    3. kahkahkahkah...apa..ingat aku takda market ke..hahaha

      Delete
    4. hihihi.. itu duluuuuuuu kn.. :P

      Delete
    5. skg lagi tinggi market tu..hahahah

      Delete
  8. nk komen gak, tapi malu la pulak nk cakap pasal ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..malu-malu plak..hahhaha..tak kena bayar pon baby..go on je la..haha..

      Delete
  9. rindu pulak kat makcik liyaa... baru nak ramas mesra ngan dia.. bz pulak.. tgh kempen pilihan raya ke hape? kehkeh..

    tajuk xleh blah... kahkah..

    #nak tau jawapan untuk soalan cik yuyu...msti berderet kena wat list.. tu pasal x terjawap.. ahak! (^__~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a la mell..aku lupa plak pasal nak pilihanraya ni..liya sibuk kempen lettewww..kahkahkah..

      #list apa plak makcik oi..dia tnye penah putus cinta ke dak je..haih ko ni..haha

      Delete
  10. hahahaha selamat kepada perempuan tu.. dan aq nak bg nasihat kepada lelaki tersebut minum la tongkat ali long jack org kampung.. kah2.. awal2 lagi dah tewas, xapasal2 kena belasah tanpa merasa.. kwkwkwkwkwk... alamat aq under age ni.. wawawawawawaw

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..tongkat ali tak cukup kuat..ni kena makan ubat kuat ni..hhahaha

      hepp..under age tak leh baca..hahaa

      Delete
    2. wawawa... terlebih age sda ni... ubatkuat viagra ka?? hahahahahahahahahhahahahahhahahahahaha .. ketawa terguling2...

      Delete
    3. hahahaha..viagra tu untuk mati pucuk la khairolina..wakakakaka...

      Delete
    4. haHhHhhHhAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. malunyerr.. salah la pulak...

      Delete
    5. kehkehkeh..takpe..belajar dari kesalahan..kan dah dapat ilmu tu..hahahahah...

      Delete
  11. Replies
    1. ko je under age kat sini payeh...org lain rilek je..hahahhaa

      Delete