Wednesday, November 9, 2011

Selena Gomez ft. ym bundle

assalammualaikum wbt..

Selamat memulakan tugas pada yang dah habis cuti raya..tak kisah la tugas sebagai pekerja ke pelajar ke,.aku pon harini baru start kerja..kalau aku tau,aku apply lagi cuti..lupa pulak aku cuti tahunan banyak lagi sedangkan sekarang pon dah nak hujung tahun..grr..

Kali ni aku sebenarnya tak tau pon nak tulis entry pasal apa..Nak tulis pasal cerita balik kampung takda idea pulak..lagipun aku tak nak entry aku terlalu personal la kat blog ni..aku lebih suka cerita pasal benda yang boleh kongsi secara umum..macam entry yang lepas lepas.. kehkehkeh..


Penah jugak aku terpikir nak buat Vlog untuk perbagaikan lagi aktiviti blogging aku ni...alaa macam mat luthfi vlogger youtube tu...tapi aku nebes la pulak nak record video.. kahkahkahakah..lagipun aku tak sampai hati pulak takut korang kena penyakit kencing malam pulak lepas tengok Vlog aku..wakakaka..

Ok la, Sekian la setakat ni dulu entry bangang dari aku..malas aku merepek banyak sangat.. nantikan Vlog julung kalinya dari aku yang akan mengegarkan youtube awal tahun 2012 nanti ok..kehkehkeh..




p/s : lakelove..lakelove..

.

28 comments:

  1. nnt i nk inteprem kt vlog u leh dak?

    ReplyDelete
  2. boleh..tapi u blakon sebagai pokok bunga je la..takpon lampu meja..ok dak?kehkehkehekeh..

    ReplyDelete
  3. ang lagi duk komen first,gilak..hahaha! ang minat selena ka wei?haha

    ReplyDelete
  4. entry aku, kena la aku komen dulu mocik..wakakaka..aku minat selena tang lagu ni je..hehehe..

    ReplyDelete
  5. tak sabo nak tggu vlog nie.serius beb!hahaha...

    ReplyDelete
  6. hahahaha..ada atleast 10 orang yang tunggu vlog dari aku..aku buat la nanti..hahaha..

    p/s :terharu gak ada nak tgk Vlog aku ni..hihi..

    ReplyDelete
  7. dah dok sebut pasal vlog, mmg silap la., hahaha, looking forwrd to see ur vlog! ecey tercakap omputih pulaks XD

    ReplyDelete
  8. ko jgn beromputih sgt ngan aku chuu..english aku failed..ekeke..takpe2..kita tengok dulu sambutan..ade permintaan ada la vlog..wakakaka...

    ReplyDelete
  9. vlog? mesti gempak! ^^

    ~ i love dat song!

    ReplyDelete
  10. sebab pa tatau ang suka selena dalam lagu ni?unique ka gu mana?habaq mai :D

    ReplyDelete
  11. lama bonar nak kena tunggu vlog kau.haha

    ReplyDelete
  12. eh jap, vlog ngan blog tu lain2 ke?

    ReplyDelete
  13. @cik nurul : gempak la sgt nurul..muntah ijau org tengok vlog aku nanti..wakakaka

    @mocik oni : selene gomez comel..kbai..

    @zaza : so ko nak tengok ke tak vlog aku zaza..vote dulu la..ekeke..sms share topup 10 ke 012 bla..bla bla..

    @era kecik : vlog ni video log la kot tak silap aku era..tak payah menaip lg..record video than publish kat blog takpon just youtube pon ok..hehe..

    ReplyDelete
  14. hebat la kalau bole nak buat vlog .. hehe

    ReplyDelete
  15. tak reti masak kari, hoho


    buatlah vlog..good luck bro :D

    ReplyDelete
  16. buat la vlog en ym bundle, i nak mnyumbang request., bape org dah skarang yg request LOL :)

    ReplyDelete
  17. cubalah vlog...kalau dapat sambutan maknanya memang disambutlah tu...hehehehe...

    ReplyDelete
  18. @chuu : kahkahakahkahh..another chuu-_-'..ko buat perut aku krem gelak je la..skg baru 6 orang je kot..ekekeke

    @aien not alien : blom nak tengok sambutan pon aien..baru nak tengok ada permintaan ke idok je ni ..hehehe..

    ReplyDelete
  19. cukup lah matluthfi je yang menghantui hidup aku..hek3x..;P

    ReplyDelete
  20. aku lak suka justin bieber ,serious! *aduhh, pecah rahsia aku*

    ReplyDelete
  21. lebiu repeatttt peatttt..peat..kakaka

    ReplyDelete
  22. @onie : aarghh..justin..demmmm..........

    @hiro : repeattt pitt pitt pit pitt..wakakakaka..

    ReplyDelete
  23. miahahahahahha! justin la ^_^




    p/s: aku nak tunggu ko renobet jak,muleh?gagagaga

    ReplyDelete
  24. xpayah tunggu 2012 skng pon boleh, apa beza 2012 dgn bln 11 2011 ni? heheeee

    ReplyDelete