Thursday, November 3, 2011

Salam Aidiladha

assalammualaikum wbt..

Pesal apa aku tengok tak meriah pulak blogger buat entry raya kali ni ea..apa korang tak nak raya ke hah?kalau raya puasa kemain lagi korang post entry raya ek..baru 1 Ramadan dah siap pasang lagu raya la,E-card raya la,kuih sempetart la, apa la...kahkahakah..

Dua hari lagi ataupon 9 zulhijjah, jemaah haji dah nak wukuf kat arafah dan lepas tu sempurna la haji..harapnya jemaah haji disana dapat la haji yang mabrur..korang pulak dah pasang niat ke belum nak pergi haji ni..kalau ikut kuota Tabung Haji sekarang, sesapa yang baru daftar haji tahun ni tawaran pergi haji tu dalam tahun 2030++ la baru ada..haha..aku nak daftar pon tak lepas pasal kat akaun tabung haji aku ada la RM 40.35 je..err..


Apa pun malam esok aku dah nak chow balik Jitra..beraya dengan mak mertua pulak raya haji ni ye.. hihihi.. So dalam 2 3 hari raya ni tak dapat la aku sleepwalking kat blog korang..harap maklum..kahkahakah..

Akhir kata aku nak ucapkan, Selamat Hari Raya Aidiladha, maaf zahir batin..berhati hati la ye kalau balik raya tu..baca tips kat sini kalau memandu guna highway..kalau ada blogger kat jitra ke, alor star ke yang ada daging korban lebih lebih nanti boleh la hantar kat aku sikit..datang je taman suria3 Jitra ni..hihi..


p/s : kembang tekak aku teringat cerita makan angin haritu..buat kuih ala popia ke apa tah,tapi guna usus lembu untuk bungkus..wekk..



32 comments:

  1. awlnyaa ucap.. pepun, Slmt Hri Rye Aidiladha jgk.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..awal apanye miss..tiga hari je lagi nak raya ni..baju raya tak beli lagi,kuih raya tak siap lagi,ketupat rendah,bla..bla..bla..semua takde ni..ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidiladha.
    Berhati-hati di jalan raya.

    ReplyDelete
  4. Ni N3 yang penuh semangat raya. Selamat Hari Raya jugak dari akak.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya awan & akak..nak duit raya boleh..err..ekeke

    ReplyDelete
  6. untung betul penah pergi tanah suci :)
    ** apesal sempetart tu highlight kemain -___-

    ReplyDelete
  7. hahahaha..kuih sempetart ko aku tak lupa chuu..kehkehekeh...

    ReplyDelete
  8. pehhh, orang jitra ka? daging lebih maybe takdak, tapi bingka roti insyaallah ada :)




    btw, selamat hari raya korban noh bro.

    ReplyDelete
  9. wah awalnya ucap... semangatnye...
    fizah pon balik jitra raya nie.. huhu.. raya nan atok.. :D ..

    selamat hari raya aidiladha

    ReplyDelete
  10. weh, kirenye ko dah jd Haji Ym Bundle lah ye!! ><

    ReplyDelete
  11. @missteh : selamat hari raya missteh..hehe

    @rara : bingka roti nak buat ape wei..muak dah aku..ekekeke

    @izamin : raya mai la umah kami izamin..bawak daging korban skali tau..hahha

    @chuu : aku baru pegi umrah laa..blom pak haji lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Aidiladha jugak!!:)

    ReplyDelete
  13. sempertat ye? kuih apa tu?lalalalala :P

    ReplyDelete
  14. @atenyana : selamat hari raya aten

    @mocik onie : asal usul sempetart tu ko kena tanya chuu mocik..tapi aku rasa tu semperit+ tart la..ekeke

    ReplyDelete
  15. awal gila wish raye. selamat berkorban. Jgn dr sendr yg terkorban sudahh. :D

    ReplyDelete
  16. dah penah sampai tanah suci...bes la ko bro :)

    ReplyDelete
  17. @zuraini : nak ucap bila lagi cik ani oii..malam kang nak balik kg dah..duk kg tak boleh blogging..brokben takde..haha

    @apan : alhamdulillah bro..baru sekali sampai..ada rezeki nak pegi lagi..

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya bro..jgn mkn dagin byk sangat tau !

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya bro..aku pantang daging ni bro..pantang jumpe..semua aku tibai..ekeke

    ReplyDelete
  20. slamat hari raya aldiladhaaaa...~


    ......*bunyik cengkerik..

    ReplyDelete
  21. pour plus de beauté et caftan voir:
    for more beauty and make up see:
    http://free-make-

    up.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. pelakon debu-debu cinta ke aok ni..kakakaa..selamat hari rayo.

    ReplyDelete
  23. pelakon debu-debu cinta ke aok ni..kakakaa..selamat hari rayo.

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya!wwahh..beraya dgn mak mertua..feewit..;P

    ReplyDelete
  25. wahh orang jitra eak??? ai owang kangaq...jom detm! hihik

    ReplyDelete
  26. @zaza : bak mai daging lembu sekilo..hehe

    @hiro : ade rupe retis ke aku ni..kahakahkah..dobu dobu cinta tu cerita apo..ekeke

    @anakwakmail : dah ada kampung kan..hahhaa

    @dayah : awat tak habaq u orang kangaq..jom detim tengok citer toyoi kat jitra mall..kahkahakah..

    ReplyDelete
  27. masih tak lambat lagi bukan nak ucap salam aidiladha,hehe

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya..:)

    isteri org utara la nie?kami suami isteri org utara...:)

    ReplyDelete
  29. @fierul : samat hari raya gak fie

    @bobot : kalau tak ucap samat hari raya ko nk wat ucapan apa sebenarnye ni bobot..depavali pon dah lepas..ekekeke

    @puan kutu : samat hari raya..a'a puan kutu,bini org utara..hehe

    ReplyDelete