Tuesday, November 29, 2011

Info : blog sampah will terminated..

assalammualaikum wbt..

Sejak kebelakangan ni blog aku dah makin ramai pengikut..tak kisah la ikut sebab mengharap aku follow balik atau memang suka blog aku..kehkehkeh..apa pon terima kasih bebanyak kerana sudi support blog aku..kepada yang follow aku, toksah risau sebab aku tetap akan support jugak blog korang walaupon blog korang lagi sampah dari blogsampah aku atas dasar semangat kebelogkan.."i follow u, follow me back ok"..aku benci word ni..hahaha...jangan marah...(klik SINI untuk rujukan)..

Tahun 2012 nanti dah nak masuk tahun ke-4 pon aku berblogging..target untuk aku mempunyai seribu follower pon dah semakin hampir..mungkin sebelum ni aku rasa agak mustahil nak ada pengikut sebanyak tu..sebab tu la aku tak meletakkan target tinggi tinggi sangat..



Mungkin dalam sebulan dua ni target ni akan tercapai..Insya'Allah..So dengan kejayaan tu nanti, itu juga merupakan hari aku untuk bersara dari dunia blogging ni..macam mitos atau true story (tak pasti) yang aku dengar masa sekolah dulu, apabila Kurt Cobain dah mencapai zaman kegemilangan dia, dah rasa segala galanya..akhirnya dia bunuh diri sebab tu je yang dia belum rasa dalam hidup..

Tapi aku bukan la nak bunuh diri camtu..gilo ko apo..aku nak bersara je..cukup la dah rasa macam mana dunia blogging ni..lagipon penulisan aku selama ni takda yang best sangat pon dak..Ayat tah apa apa, bahasa terabur, kesat, typo, tak berapa nak ilmiah( sikit sikit tu ada jugak kan)..hehe..

Walaupon target aku ni dah hampir, aku tetap kecewa jugak pasal selama aku berblogging ni aku belum merasa earning untuk nuffnang dan lain lain advertising..waaaaaaa...frust betol..tapi takpa la, untuk taknak sia siakan usaha aku membangunkan blog ni, sebelum bersara aku nak jual la pada sesiapa yang berminat..lumsump RM 2juta..aku juga akan iklankan nanti kat mudah.com.my ..kahkahakahakah....

Akhir kata, cukup la korang bermimpi indah blog sampah akan ditamatkan..ingat kalau aku bersara blogging ni ada orang nak bayar aku pencen ke hah?..ingat kerja gomen..bersara konon..puihh..kahkahakahah..aku belum puas buat sampah weii...kehekehkeh..kesimpulannya, lu pikir la sendiri..

HAMPEHH...


p/s : berminat? harga boleh nego lagi lol..kehkehekeh..



38 comments:

  1. hoihoihoi, xyah pencen. meh aku byr kau gaji.
    kau kn pekerja terbaekk!

    ReplyDelete
  2. hokalohhh..
    aku baru nak sedih.haha

    ReplyDelete
  3. aku pon blom dapat BE lagi ni...gerammmm

    ReplyDelete
  4. @chuu : jgn la chuu..blog ko aku suke..grr

    @sofea : nak amik aku kerjekan blog ko ke sofea..bleh gak..kahakahah..

    @zaza : terharunya aku..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  5. @nazrul azat : kahakahkah..gurau senda skit bro..hahaha..

    @khairul : bro saja simpan banyak2 takpa la..aku belum boleh claim pon lagi..

    ReplyDelete
  6. weh aku baru bak tag kauu!

    http://sayabudakbejurus.blogspot.com/2011/11/bila-terbaca.html

    ReplyDelete
  7. aku pon will terminated... tapi takpe, im always support u beb..

    ReplyDelete
  8. @cikpa : adehh ko ni..hahaha..ok2 nanti aku jawab kalau free..

    @onie : kalau support beli la blog aku mocik.. RM 1juta aku letgo..harga kawan kawan..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  9. banyak ah kooooo,grrrr! sekali dengan earning adverlets ko lah ek?haha

    ReplyDelete
  10. xpayah jawab tapi aku nak kau kuarkan satu entry time kau mula2 berblogging dulu.jangan cakap kat aku kau dah DELETE hehhe

    ReplyDelete
  11. @onie : kehkehkeh..advertlets aku ada la Rm0.25 je mocik..nak ke?..kehkehkeh..

    @cikpa : ko saje je kan cikpa..padahal boleh je ko tengok sendiri kat blog arcive aku tu..hahaha..

    ReplyDelete
  12. hahahahah

    kelakar la Y M.BUNDLE NIH....

    ReplyDelete
  13. @minah senget : kelakar ke kurang sopan sebenarnya minah..hahaha..:P

    ReplyDelete
  14. cet..ingatkn betul2 nk terminate...what the cat betul la....haha ;)

    ReplyDelete
  15. RM0.25sen? maaf..tak payah nego2 dah,aku reject,muahahahaha :P

    ReplyDelete
  16. klu berani cer terminated tgok.

    wakakakaka gelak jahat..

    ReplyDelete
  17. ceh..hampeh

    ingat baru nak sedey2 la sangat kan.

    ReplyDelete
  18. @hardyhun : hahaha..amacam pandai tak gua karang ayat..kehkehekeh..

    @bobot : gurau je bobot..kehkehekeh...

    @umie : kalau ko nak aku jual RM 500k je la umie..banyak dah aku diskaun ni..kahkahakah...

    ReplyDelete
  19. @pn.kutu : aku gurau je kak..hahaha..tak rela lagi nak terminated..kehkehkeh..

    @nana : hahahah..jgn sedih nana,terharu aku...hahahaha..:P

    ReplyDelete
  20. hg ni loklah la.jgn dok buat pasai lah doh.
    blog da gempak.penulisan da baguih,
    dok kalut nak itu ini pasaipa ceqqq.
    tak elok buat lagu tu hg tau.sedih pengikut2 hg.walaupun hg x macho,tp
    aku tau hg baik dan ikhlas dlm penulisan.

    ReplyDelete
  21. @syafiqa : aku tau aku tak macho,tapi aku sedar aku kiut..kehekehe..wei..aku memain je la..taksah la emo beb..aku syg suma pengikut aku ni..cewahh..

    ReplyDelete
  22. cet! igtkan betul2 ar tfi. baru nk touching. hhaha.. puh!

    ReplyDelete
  23. ISH..ISH..
    ingtkan betul td..
    elok2 dah nak 1000 followers tu..
    BTW, good luck n teruskan blogging :)

    ReplyDelete
  24. @tikah : terharu lak aku..ramai pulak yang nak tacing kalau aku bersara..kehkehkeh

    @cikgufikri : hehe..tq cikgu..enjoy blogging..

    ReplyDelete
  25. selamat hari bersara.. kena buat ceremony ni.. & akhirnya kurang jugak blog sampah kat dlm dunia blogging nie.. hehehe gurau jerk..

    ReplyDelete
  26. @burn :kehekehkeh..suka ye ko kalau blogsampah takde..hahaha..nak buat camne,dah nasib sampah..mmg untuk dilupuskan..kehekeh..

    ReplyDelete
  27. Salam kenal....
    hehehee.....belawok....aku pun banyak gak sampah...hehee

    ReplyDelete
  28. cukup la ko sampahkan kitorang..hahaha..;P

    ReplyDelete
  29. @anakwakmail : hahahahahha....lek la anakwakmail..sama sama sampah baru la brotherhood..kihkihkih..

    ReplyDelete