Thursday, October 6, 2011

Wedding Highlights

assalammualaikum wbt..

Happy spontaneuos thursday kepada semua blogger..tah apa yang spontan pon aku tak tau..wakaka..harini aku tak nak burak banyak..tapi kalau banyak gak nasib la ye..banyak cerita aku nak story ni tapi aku cuba la ringkaskan..semak plak aku tengok entry berjela jela..wakaka..

Tak sangka wei, semalam aku dengan sorang lagi blogger tu kena maki dengan sorang budak tak cukup umur kat blog dia..wakakaka..sakit perut aku gelak..aku nak ceritakan pon tak sampai hati..biarlah dia bahagia nak cakap apa..wakaka..Entry pasal follow memfollow tu baru je pon aku post minggu lepas, dah semalam aku kena maki sebab tu..syial la..krem perut aku gelak ...wakakaka..

Tapi takpa, aku tak marah sikit pon..orang cakap tu proses pembesaran..lagipon sebagai 'senior' la dari dia yang baru sebulan berblogging, takkan aku nak salahkan dia kot..yang blogger tua tua pon ramai lagi sebuk nak kejar follower pon ada kan..wakakaka..


Adehh..belum masuk story kedua dah berjela jela..takpa la..ringkaskan cerita..Gambar majlis perkahwinan aku Sabtu lepas, dah aku upload..kalau nak tengok korang klik je yang tulis kat atas tu Album Kahwin..kalau tak nampak gak korang klik je la kat SINI..



Ok la..enjoy blogging..sekian..


p/s : cerita johnny english aku gelak part kerusi turun naik tu je..err


24 comments:

  1. ahhahaahha.sendiri post sendiri yg sebok 1st! wakaka :P

    alahai, kempunan aku nak makan kek perantin kau weyh.bak tang siket ahhh kek tue.


    perghh,konon hang tuah le tue? muahahaha

    ReplyDelete
  2. haa,lagi satu (wah banyak pulak) weyh nak tau gak blogger yg maki kau tue.siapa dia? bak tang blog dia.

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru..semoga bahagia berkekalan..

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru.
    ehh tgok jonny english setiap masa sy gelak. haha

    ReplyDelete
  5. teringin lak aku terjah blog yg maki2 ko tu wakaka., beb.. apsal muke ko ngan adik ko x same ?

    ReplyDelete
  6. @azurin : ko tak dapat 1st sebb tu ko jeles kan..ekeke..kek tu aku pon tak rase ko tau..mkn krim je..blog budak darjah 6 je pon zurin..takkan tu pon ko nak tgk..ekeke

    @whitecapucino : mekasih ye..hehe

    @budak hijau : urat gelak aku dah longgar kot budak hijau..kureng la nk gelak pasal dah biase tengok lawak mrbean dia..hehe

    @chuu : budak kecik punye blog la chuu..darjah 6 pon lagi..serius..ekeke..nak tgk gak ko cari la kat shoutmix aku ni yang kecoh2 pasal follower tu..ekeke

    @kecohabes : ko pewittt kat sape kecohabes..ekeke..

    ReplyDelete
  7. huk aloh., darjah enam wakakaka. jentik sikit nangis :P

    ReplyDelete
  8. hahaha..tu la pasal..dia tak paham maksud yg aku tegur dia tu..last2 cara dia cakap mcam aku pulak yang kemaruk beria nak dia follow aku..wakaka..serius lawak..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin separa baru la ye.

    * part kerusi tu gelak sampai krem perut oke. ;p

    - maleh log in-

    ReplyDelete
  10. hampeh ko anon..separa baru plak..ekeke..part tu je pon krem kejap..yng lain2 biase je..hahaha

    ReplyDelete
  11. kire ok la aku sebut separa baru dr basi. bak kata wani hari sabtu tu panaskan balik je. hehe. ;p

    -ibu adam-

    ReplyDelete
  12. @anon : ekeke..panaskan ye..nak panaskan 2 3 kali boleh tak..wakaka.

    @ azurin : yep..aku orng selayang la..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. buleh aih..4567 kali pn bule,kan da ade mekrowev..ekeke

    ReplyDelete
  15. hahhahah biaselah tu bila ditegur marah pulaa.weh wife kau lawaaa hehhe

    ReplyDelete
  16. @khairul : biase je bro..majlis pon simple je..

    @cik pha : kembangg la montot bini aku baca komen ko ni..ekeke

    ReplyDelete
  17. mungkin dah terlambat,tapi still nak ucap selamat pengantin baru jugak.mode honeymoon lagi skarang kan..keh3

    semoga kekal ke akhir hayat. :)

    ReplyDelete
  18. @iwanski : haha..ade org pakai lagi ke peribahasa tu..

    @era kecik : pengantin laki ke perempuan era..ekeke

    @aleen aiden : thanks aleen..kitorang dah pegi hanimun pon sebelum kenduri ni..haha..

    ReplyDelete