Tuesday, October 18, 2011

RC drift & autoshow kecik

assalammualaikum wbt..

Semua orang aku rasa minat kereta..yang bezanya cuma minat modified atau tak je..contoh macam blogger Bro Khairul ni yang gila modified..mesti ramai pon dah kenal bro khairul dengan blog dia yang bermotifkan modified kereta dan autoshow ni..tahniah lagi sekali bro sebab menjadi blog pilihan hackers..



So entry aku kali ni aku nak share video ni kat korang..gempak siak..mybe ni sebagai permulaan untuk aku kalau nak bergiat dalam aktiviti modified kereta ni..nak jadi macam bro khairul lambat lagi kot..ekeke..



Aku bukan apa,dah memang sejak azali minat aku tengok benda benda mini yang nampak real ni..dah tu boleh drift pulak tu..memang terbaik..tapi ni kat Jepun la ye..Kalau sebelum ni miniature projek yang aku nak buat pon masih terbengkalai..ni nak main kereta kecik pulak..memang jawabnya bini aku buat gulai kereta tu nanti..wakaka..



p/s : evo10 masak tiga rasa satu..bawang lebih..


20 comments:

  1. Gulai ye...tau pon khenn...
    miniature projek tu mmg siap takat dlm entri jela,cet..hehe
    poodaa
    yinamasunggei napader yelokaleywada!

    ReplyDelete
  2. dey macha..pegi balik tamil nadu sana..sini datang mau keje ka tamau..citt podahh..

    ReplyDelete
  3. kahakahkah..besar selera tu bro..gigi pon kene besar gak kalau nak makan gulai keta..hahaha

    ReplyDelete
  4. rugi rasenye x dtg kenduri ko aritu, klu tak msti dpt rasa gulai evo heh!

    ReplyDelete
  5. ekeke..ferrari 3 rasa pon ada chuu..rugi ko..wakaka

    ReplyDelete
  6. skunk dh ramai gila main r.ctrl drift car ni

    ReplyDelete
  7. haha..semoga ko berjaya lah ye..buat gulai..kah3x..

    ReplyDelete
  8. baik ckp proton saga masak kicap ke., sapot mesia sikit hahaha

    ReplyDelete
  9. wakakaka..proton saga masak kicap..sangat tradisional ko chuu..ekeke

    ReplyDelete
  10. blog khairul 2 mmg gila modified keta abih abisan

    ReplyDelete
  11. tolong renovate kambinghini onie,muahahahahaa!

    ReplyDelete
  12. bak mai sikit..nak rasa jugak gulai evo ngko tuh..muahahha

    ReplyDelete
  13. mak aii..besaqnye sound kat blkg keta tuh..!

    ReplyDelete
  14. @gilaweb : nama blog pon gila modified bro..ekeke..cam lu gilaweb kategori web porn ke apa ni..hahaha..

    @mocik oni : wakakaka..renovate plak..dush dush..

    @nana :gigi ko dah keras ke nana..ekeke

    @nesa : bukan speaker tu yg besa nesa oii..keta tu yng kecik..ekeke

    ReplyDelete
  15. amboi dah pengaruh dgn incik khairul la tu..

    :P

    ReplyDelete
  16. renovate la...takkan mekap lak...nak kata modified tak sesuai..renovate ja la,hahaha :P

    ReplyDelete
  17. xminat modified kereta sbb xde keta lg..tp xtau la kalau2 de kete nt..suka gk tgk org modified keta bg yg mampu..kalau sy mampu pun sy akan wat bende yg sme..hehe...sbb teringin nk jd drifter cm KL drift

    ReplyDelete
  18. modify keta mini mmg logikla, sebab kat Malaysia ni bnyk undang2 jika nak modify keta. silap haribulan, tak dapat renew roadtax.
    Jika keta proton bole ubah jd ferari, mmg tu impianla. tp bukan kat kg, naya keta ferari tu. rendah amat. lol

    ReplyDelete