Friday, October 14, 2011

hah skandal seks!!

haih..spoil mood betol la aku harini...pagi pagi dah buat aku terbakar..tah bila pulak aku ada skandal seks dengan pelakon baru yang nama tasya shila tu..boleh plak ada sorang blogger ni yang aku pon tak kenal sapa tiba tiba buat statment cam siak ni kat blog dia..adeh la..macam retis pulak aku ni..tau kat 'beautiful nara' ni pemes amos aku..wakaka..


cun gak minah ni..hahaha..

Nak cakap aku marah sangat pon tak jugak..yela sapa la aku ni..dah sah sah gosip semata.. wakaka..gosip waklu..takpa la,..secara tak langsung kau dah mempemes amoskan blog aku jugak walaupon cara yang hampeh..kalau korang nak tau sapa mamat siak yang buat cerita gila ni, korang klik je la sini blog bangang.com..aku tak pasti kalau dia dah delete entry dia tu..tapi aku dah print screen pon untuk simpanan..


P/S untuk bini aku : sumpah i takda skandal ngan retis tu..
.

15 comments:

  1. Ciss! terkene den. sronok kan kenekan orang wakaka. terasa macam balasan dr kak jah je LOLOLOL!

    **psst-- skndel nk dgn retis je-___-ll

    ReplyDelete
  2. @chuu : kahkahkah..kene balik ko chuu..memang ko la target utama aku sebenarnya..ekeke..

    @rara : wakakaka..bangang tol kan blog tu..

    ReplyDelete
  3. haha..bukan takut bini bro..dia yang tak takut aku..ekeke

    ReplyDelete
  4. haaa wey lupa nak sambung ritu.

    kau dok selayang area mana? selayang baru tue ke?dewan tue aku tak tahu pulak.sebabnya aku pon dok selayang gak .kat IPD.dekat2 dgn ideal height.kau tahu tak?

    ReplyDelete
  5. hahaha.... aku nk gelak je.. aku br nk tumpng kecian tp xjadi sbb tgn aku gatal g klik kt blog yg wat gosip murah tuu.... :P

    ReplyDelete
  6. @zurin : kahkahkahkah..padan muka ko..

    @eman : sama laa bro..aku pon tumpang simpati gak lu kene troll..wakakaka..

    ReplyDelete
  7. mengongmu..haha
    berani la dan skandal, lu langsi nt tau ?hehe

    ReplyDelete
  8. pahal la onie p klik kat backlink tu,grrrrrr! haha

    ReplyDelete
  9. @sis92 : hahaha..tahniah anda orang ke 120 utk harini..wakaka..

    @mocik oni: eh bila plak jadi oni ni..haha..kesimpulannya baca komen dulu sebelum baca entry ye meaw..wakakak..

    ReplyDelete
  10. bila masa jadi onie?baru je minggu lepas, den baco dah entri....tapi....wakenabeb!

    ReplyDelete