Saturday, October 29, 2011

fuuuufuuuuuu..

assalammualaikum wbt..


Biasanya aku yang selalu buat orang tersentap,tapi kali ni tetiba aku pulak sentap.. arghhhhhh.. hampeh kau chuu...

Nak cerita pon malu,tapi kenyataannya, aku tak tau nak buat apa lepas kau tag aku chuu..aku panik,tiba tiba dahi berpeluh..kahkahkah..1st time ni aku kena tag kat blog..jangankan blog,kat facebook pon takda orang tag aku..ok, yang ni tipu...fuuuuuufuuuuu..


Di sebabkan selama ni aku tak pernah ambik tahu pasal tag mengetag ni,terpaksa la aku google apa yang dimaksudkan dengan "price tag" yang chuu maksudkan..akhirnya selepas beberapa jam research, ni la jawapan yang aku jumpa..fuuuuuufuuuu...




walaupon aku dah jumpa apa yang dimaksudkan dengan "price tag" ni..tapi apakah neraka yang aku cuba sampaikan sekarang..price tag,smart tag,tagged..fuuuuufuuuu.

apapon, aku sangat menghargai blogger yang bernama chuu ni sebab dia rajin komen entry blog aku, blogwalk dan buat aku panik kena tag.. fuuuuuufuuuuuuu..





P/S : nanti aku jawab la tag kau tu chuu..otak aku semakin bebal sekarang..arghhhhh..

26 comments:

  1. hahahaha.. chuu dia bagi lagi price tag kat kau..

    ReplyDelete
  2. price tag? kena mengena dengan tag eh. keh keh keh

    ReplyDelete
  3. @umie : hahaha..aku tak paham ko cakap apa umie..dush2..price tag ni bebetol senggama minda laa..fuuuuufuu

    @syafiqa : mane boleh forget..sapa mau bayar maa..ekekeke

    @rara : tu la rara,aku kompius betol pasal tag mengetag ni..heheh

    ReplyDelete
  4. owh taw dah...ai pon kena tag jugak mende nie..haha

    ReplyDelete
  5. hahaha....smapi google wey...
    xpe la...price tag pon boleh la..
    sedap gak lgu ni....
    :)

    ReplyDelete
  6. wowowoww., aku komen dulu nih sebab byk sgt name aku dlm post nih. jap aku bace balik baru komen yg sebenar kah kah kah.

    ReplyDelete
  7. apakah neraka yang cuba aku smpaikn dgn pekataan price tag itu., word price tag tu xde makne ape2 pon snanye., hihi sori buat ko neves beb.

    **nah sapu tgn buat lap peloh :D

    ReplyDelete
  8. hehe ni kes game tag2 tu ke?

    relax la bro..
    tu blom badan ditag haha
    :P

    ReplyDelete
  9. huahuahua..kene tag ..jawab je..best pe segmen tag mengetag..

    ReplyDelete
  10. chuu,mungkinkah nama die ni singkatan dari achu?atau ape?heheh

    ReplyDelete
  11. aku pon tak penah tanye lagi mane datang name tu.tah name dalam ic ke apa..ekeke..nanti aku tanye dia ye..hahaha

    ReplyDelete
  12. hahahahha,ain’t about the cha-ching cha-ching.

    ReplyDelete
  13. ang buat wei,kang kecik hati chuu... #kbai :P

    ReplyDelete
  14. ko buat dulu onie..nanti boleh aku buat rujukan..hahaha..failed la aku bab2 ni..kbai

    ReplyDelete
  15. hahaha
    jawab tagged la ym bukan dgo lagu price tag

    hehe

    ReplyDelete
  16. oii chuu,pas oni jawab tag ko baru aku jawab tau..tau..ekekeke

    ReplyDelete
  17. hoho... sampai neves... pelik tul la... hhohoho...

    ReplyDelete
  18. first time tgok orang samakan tag dengan price tag..hhee

    ReplyDelete