Monday, October 17, 2011

Review Trolololo..

assalammualaikum wbt..

Harini aku nak review sikit pasal entry aku yang lepas je..takda idea dah nak tulis apa..wakaka..kalau korang meluat kat blog aku ni, meh masuk sini, blog coliku colimu jua.com.. blog ni baru je lagi aku kenal..terbaik siak..jangan risau tiada unsur unsur lucah ataupon troll lagi kalau korang klik backlink ni..kahkahkah..


So untuk entry review kali ni,nampaknya traffik pembaca yang mengklik blog bangang.com dalam entry aku yang lepas tersebut terus meningkat..mengikut pendapat doktor pakar sakit puan, 95% yang klik biasanya akan mengalami simptom Enuresis atau gejala kencing malam selepas menonton video dalam blog bangang tersebut..


Walau bagaimanapon,kajian perubatan menunjukkan gejala tersebut hanya sementara dan boleh dipulihkan selepas menjalani terapi dengan teruskan menonton video tu berulang kali..

Disamping itu, Admin blog bangang.com yang telah hubungi juga telah melahirkan rasa terharu dengan sambutan yang mengalakkan..ribuan terima kasih beliau ucapkan kepada pada pembaca blog sampah yang sudi juga menyokong blog bangang beliau.



P/S : aku terlepas nak tengok cerita Dragon Ball pagi semalam..bini aku saja taknak kejutkan awal..grrr...Goku dah sampai planet namek ke??

.

15 comments:

  1. sebijik macam datuk kame...

    orang tua kura2 gatal...

    ReplyDelete
  2. bangang sejam lepas masok blog bangang.com xD

    ReplyDelete
  3. @alien : ko pon layan ke cite dragon ball ni..ekeke..

    @chuu : kahkahkah..nasib la ko sejam je..aku terbangang bangang lagi ni..wakaka

    ReplyDelete
  4. atok...atok..bgus la...untungla atok neh...hehe..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. datuk kame tu yang menarik perhatian aku..hahahah

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. pentol kau bund.

    dulu dragon ball main kat tv2 sabtu ahad kol 9.30pagi. aku tengok sambil makan nasi goreng.

    pendekar penyu tu orang tua gatal tak menyedor..

    terbangang aku 2 minit.

    ReplyDelete
  7. dragon ball kat astro ulang. bencikkkk

    ReplyDelete
  8. Goku blum spai lgi kt planet namek...
    tpi rugi la Hang xtgk ahad rie 2...

    ReplyDelete
  9. ko nie dh macm abg aku gila dragon ball .. hehe

    ReplyDelete
  10. @Rara : umah aku takde astro dah sekarng..waaa

    @insyirah : ko pon tengok dragon ball gak carol..ekeke..rugi la aku tak bangun awal..isk..

    @fierul : cita cita aku nak jadi super saiya.lol..

    ReplyDelete
  11. pahal ko yang komen yg 1st tu?tak ley bla,hahaha :P

    ReplyDelete
  12. sajela..pengomen 1st dapat hadiah..wakakaka..

    ReplyDelete
  13. haaha.. aku suka goku time kecik, bila besar dh tak minat..

    ReplyDelete