Wednesday, October 26, 2011

Fakta : Emas lagi murah dari ais!


Korang ada follow harga emas semasa tak? walaupon aku lelaki, aku minat emas jugak maa..selalu je aku follow harga semasa emas ni..nak beli je la tak mampu..ekeke...kalau aku dah kaya sikit nanti insya'allah aku beli emas banyak banyak bagi bini aku...hihi..

Harga emas semasa sekarang kalau tak salah aku, 1gram RM 189 untuk emas 916..Emas 999 dalam RM 200 lebih kot..tapi apa yang aku nak cerita ni bukan pasal emas je..ada lagi benda yang lagi yang lagi mahal dari harga emas ni..


Info terbaru yang aku dapat dari member aku yang salah seorang penagih tegar shabu atau "ais" atau bahasa saintifiknya "methamphetamine" ni bagitau aku,harga pasaran ais ni untuk seberat 0.5 gram dah berharga RM 180..kalau 1 gram bukan ke lagi mahal seganda dari emas...apa korang ingat ais batu ketul tu ke yang mahal dari emas..ais tu buat apa..yang mahal ni ais baby..wakakaka..

So fakta lagi yang aku dapat, tokey dadah memang lagi kaya dari tokey emas..hehehe...korang kenal Pablo Escobar..URL blog aku ni pon aku buat semperna nama dia la..hehehe..Pablo Escobar ni raja dadah Colombia..kalau Roman Abramovich pemilik Kelab Chelsea tu ada sebijik kapal selam..Pablo Escobar ada tiga bijik kapal selam ok...



video atas ni pulak salah seorang penyanyi drug addicts yang aku minat..dah mati pon sebabkan banyak sangat amik dadah ni.. hahaha..serius aku minat lagu lagu amy winehouse terutama lagu ni..nyanyi pon lalok je..serius cool..wakakaka..

So kepada kawan kawan aku semua ni, jauhi la dadah ye..mahal siak,baik beli emas,boleh simpan...kalau korang banyak duit takpa la..hisap la banyak banyak biar cepat mampus...kahkahkah..


P/S : err..pesal banyak sangat kaitan aku dengan dadah ni..
.

18 comments:

  1. err..untuk buat hantaran ke?hahaha..mampus aku kalau bini aku baca ni..:P

    ReplyDelete
  2. ko cover line skit zurin..orang nampak nanti..wakaka..

    ReplyDelete
  3. ice beby oh ice beby~

    gileee sedapp amy winehouse nie ,theeee :D

    ReplyDelete
  4. 1st time singgah sini..entri ni serius lawak..haha

    ReplyDelete
  5. aku paling tak suka emas.. hahaha.nyanyi pun lalok je hahahaha.. kau jangan lalok sudahh..

    ReplyDelete
  6. @rara : lu mau ais ka rara..bapa kilo mau?haha

    @khairul : biasa la laki tak tau pasal emas bro..cer tanya bini kompom tau.susah nk tngok perempuan tak suka emas..haha

    ReplyDelete
  7. @mohd sasuke :err,lawak ke bro..aku rasa nama ko lagi lawak..ekeke..adehla..

    @umi : ko muda lagi kot..tngok nanti ko dah tahap mak mak org..tipu la tak suka emas..ke ko suka ais haa?wakakaka

    p/s : aku clean beb..dah cuci tangan..hehe

    ReplyDelete
  8. best x ice? nak rase gak la heheee

    ReplyDelete
  9. HAHAHA..sengal~memang la ais tu lagi mahal dari emas..

    tak payah hisap dadah kan sebab nnti mampus cpat..Jual dadah tu boleh tanggung smpai tujuh kturunan..hahaha=P

    ReplyDelete
  10. hahhahahha...
    pelaburan emas kalo buat berbaloi gak....
    uuhuhuhhu

    ReplyDelete
  11. ice tuh saya x boleh ambik,,kalau ice cream saya boleh ambik dan makan..haha..nyum2

    ReplyDelete
  12. @chuu : aiscream yang harga ikut gram yang aku tau tutifruity..mahal gak..grr

    @nazrul : best broo..tak caya tanya member aku..skali kena 3 hari tak tido..haha

    @Farhana : kahkahkah..mesti la ais tu yang mahal..takkan ais batu plak kot..ekeke

    ReplyDelete
  13. @haedir :ane kepengen emasnyaa?apakah...??

    @madd : harga mas tengah rendah sekarang bro..buat la pelaburan dadah..cepat skit kaya..wakakka

    @nana : ko tak rasa lagi ais baby tu nana,dah rasa mesti ko tak layan aiskrem dah..huhu..

    ReplyDelete