Wednesday, January 23, 2013

Monster comel dan cleverbot..

assalammualaikum wbt..

Rasa macam lama pulak aku tak update blog..ada sesapa rindu aku?..takde..ok fine..takda isu apa-apa aku nak tulis kali ni..nak cakap aku sibuk minggu ni tak jugak..

Senang lenang sampai naik bosan tak tau nak hadap apa lagi kat internet ni..yang sebetulnya aku takda idea nak tulis apa..-_-'


Minggu ni aku baru follow blog Mama Monster (Dora)...Jelita a.k.a monster sangat kiut...cerita dan gambar-gambar beliau kat sana pon sempoi dan best..cam layan citer twilight lak tengok tempat sejuk gitu..err..kantoi aku layan twilight..hehehe....


So automatik Mama Monster terpilih dalam bahan bacaan yang aku suka baca..eh, ingat senang ke aku nak suka blog-blog dairi ni..memang semua orang boleh tulis blog dairi..tapi penyampaian yang sempoi dan citer-citer menarik tu yang payah nak jumpa...

Dan bonus, mungkin sebab aku tersuka tengok monster yang comel tu..naluri nak jadi ayah barangkali...kehkehkeh..


warghhhhh..monster comel datang menyerang..


Tahap kebosanan aku minggu ni sebab takda idea nak update buat aku masuk air sampai chat dengan robot.. nak chat dengan kawan-kawan, kawan-kawan nampak macam bizi je..adakah aku forever alone...deymmm..



p/s : nasib dia cakap aku hensem..kahkahkahkah..


80 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe. Aku ingat kau nak update pasal susu Pakcik :P

      Aku tak pernah lagi chat ngan robot tu. Pernah nampak member aku chat, asyik gelak2 je. Aku tak pernah try. Apa perasaan lepas chat ngan robot? Ada rasa macam org gila tak? Heheh :D

      Delete
    2. apsal asyik susu je bandel..? konpius aku..

      Delete
    3. apabila usia mencecah 30tahun..tulang2 mulai reput..jadi kena la minum susu..

      Delete
    4. terasa nih.. kehkehkeh.. aku pernah gak install sembang dgn robot tu. tapi lupa namanya..sekarang dah uninstall. install pun sbb budak2 opis mcm eksaited cakap bes.. apa eh namanya.. simsimi ke simisimi..

      Delete
    5. adehhh...robot + susu = Robot Segar

      Delete
    6. hehe.. bukan marah kat liyaa la..kat bandel. tapi komen liyaa appear dulu kat atas tu.. hehe.. simsimi tu mulut boleh tahan gak.. hehe. aku agak kalo kau bahan dia bandel, dia boleh ikut rentak kau.. kehkehkeh

      Delete
    7. tak pernah chat dengan robot ..tapi aku ngan kawan kawan aku kerumun tengok orang yang chat ngan robot tu ..pastu gelak konon kelaka sangat ..sengallll ... :D

      Delete
    8. try la korang.

      best ouh di saat forever alone :)

      Delete
    9. attention Ha,H and liyaamf :

      minumlah 2 gelas sehari susu untuk mengelakkan osteoporosis..kehkehkeh...

      #sapa2 yang tak penah lagi chat ngan robot tu sila la..nak maki ke apa ke semua dia layan..kalau nak sakit hati sila la..hahaha

      Delete
    10. Ko pn da bole start amek susu 2gelas sehri pkcik.. ahakz!

      Chuu

      Delete
    11. aku baru 29sen..ada lagi setahun..taun depan aku start minum..hahaha

      Delete
    12. Tulang aku kuat lagi. Aku bukan jiwa je muda, tulang pun muda. Hahaha!

      Delete
  2. Replies
    1. Baby Jelita tu memang cute pun. geram aku tengok mata dia yang bercahaya tu...hehe.


      ko layan ek chat dengan mende alah tu...aku kadang boring layan gak, kadang simsimi tu pun aku layan. kadang la kalau otak tepu..mengarut je jawapan. hehehe

      Delete
    2. ala tau la mata dia cam mata ko..(jeles) nak anak mata cantik camtu gak...

      Delete
    3. siapa jeles? ko ke? hehe. siyes mata JJ lagi santekkk...bulat gitu mohon nak dicium...tapi jauh over the sea sana nun...huhu

      Delete
    4. aku la jeles..takkan ko lak..mata ko dah cantik sama je macam JJ tu..

      kalau anak aku pompuan nanti mmg aku bagi nama nurul aie gak..kalau laki tak pikir lagi..hahaha..

      Delete
  3. Semangat nk jadi bapak tu..hahaha..mesti ko tgh asyik berkhayal jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. poyo..ni semua poyoo je bro..hahaha..aku steady je beb..nama anak tak pikir lagi..hahaha

      Delete
  4. yeah, best giler blog tu.. sanggup baca dr 1st entry.. mostly bout JJ yg sgt cute.. blog dia sgt sempoi, funny n santai..

    akhir sekali, Jelita sgt comel!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem2..kembang la mama monster tu..kehkehkeh..

      Delete
  5. Dah follow... comel sgt. Err....x de sape2 nak promo blog ai pulak ke? keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..akak ni kalau mane2 aku promote selalu follow kan..hahaha..blog akak tak payah promo pon dah glamer..

      Delete
  6. kahkahkah.. kelakar betul robot jawab camtu.. untung r mama tue kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la kalau kelakar..kadang2 tu wat sakit hati je..hahaha..

      untung mama monster..

      Delete
  7. pehhh comelnya budak tu..kalau camtu jangan kata ko, aku pun terus ada naluri nak jadi bapak kot..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha...pe lagi..deras la kawen..nak aku follow rombongan meminang pon boleh..

      Delete
    2. ok la tu h..geng2 blogger ade je ni..tunggu ko je on ke tak..hahhaha..

      Delete
  8. mengaku forever alone?? hahahahha.

    robot tu amek hati ko je; sah-sah aaron handsome lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar la aku forever alone pon..kecoh la ko...hahahha..
      robot tu jujur sebetulnye..citarasa robot dengan manusia ni nyata berbeza..

      Delete
  9. Haha, layan simsimi memang jadi mereng kadng2.
    Baby tu comelnya! Hiks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku baru tau pasal simsimi tu..yng cleverbot ni aku tau la dah lame..lembs la aku ni..hahahaha..

      Delete
  10. kau ngan aaron aziz??memang kau laa jauh lagi kacak bergaya...
    *ehem..ehem..(haus laa plak)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa..jauh lagi kacak bergaya tu...ni yang mula nak riak ni..kahkahkah....jom2, kena teh tarik..haha..

      Delete
  11. nanty da jadi bapak confirm byk nak cite hari2 update k hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ingat aku BEN ASHAARI..kehkehkehkeh...

      Delete
  12. Pkcik..baby da bape bln?

    Chuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5bulan lebih dah..standby je siap2 hadiah untuk baby aku nanti..hahaha..

      Delete
    2. Oh ni papa dy yg mntak bukan baby hahaha.

      Delete
  13. cuteee budakk tuuuuuuuuuuuuuu
    nak gigit dyeee nak nak nak!!!

    Bundle mmg dah bosan gila laa kan sampai layan clever bot tu..
    cer layan simsimi pulak..
    tu best gak..tapi kurang hajarr sikit HAHHHAHA =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane leh geget2 anak orang..hahaha..

      aku bosan la na..nak update blog takde idea..nak bw malas..tak tau nak buat ape yang best dah minggu ni..tesepuk je aku..forever alone betul..hahaha..

      aku dah layan simsimi tu td..lagi bengong rupanye..kehkehkeh..

      Delete
    2. hahahhahahah menyakitkan hati kan layan sim tu..
      budget handsome pulak tuu..
      bila tanye dye girl o boy
      dye jwb 2-2 pun dye boleh -_-"
      menggelabahhhh rasa nak face to face dgn dye pastu duku pale dye skali...nk cili mulut dye yg biadap sgt tuu pastu nk pulas telinga dye amboi amboi mulut kalah og dewasa *nampak tak Na mcm emo?? padahal dye bukan manusia ataw binatang ke kan HAHAHAHA
      ******BUNDLE KLAU RASA NAK PUKUL NA BGTAW LA =)

      Delete
  14. waahh.. comelnya budak tu! :D kacukan k?

    dlu penah gak chat ngn simsimi.. tp cm tah apa2.. x best lgsg.. -_- nsb la bukan forever alone....

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a..kacuk..

      ko pon sengal gak emma layan robot tu..kehkehkeh..tak ngaku forever alone konon..tu tu main natang tu watpe..hahahaa

      Delete
    2. time chat ngn simsimi tu mmg sy alone.. tp x forever laaaa.. :P

      Delete
    3. hahaha..yela2..alone sometime jela ni kan..hahahaha..

      Delete
  15. Siannya forever alone ni. Wei, aku pun dah makin jarang update blog sbb aku takde idea. Lagi satu aku rasa takde cerita menarik aku nak kongsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa..hampeh je ko lyd, siap kesiankan aku...ko update la lagi entri bab2 keibuan tu...

      Delete
  16. comey r budak tu...mata die cantik..

    shining gituuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dia monster comel in the world...waarggghh makan budak..

      Delete
  17. sah2 sengal smpai layan clever bot.ahaha..boleh jadi gila kalau layan dia sangat tau..ahahha..lama gila tggu nk komen sini tau..blogger retis ler katekan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab aku dah boring tak tau nak buat ape dah la tu aku layan robot gila ni..ngan aku2 sekali gila jadinye..hahaha

      ko tunggu watpe..banyak la ko punye retis..hahahhaa..sengal..

      Delete
  18. wahhhhhhhhh wahhhhhh wahhh (monster cakap). terima kasih bebanyak la i dah terlambung sakan ni, tak jejak bumi dah ha. memang untung jadi Mama Jelita ahaks ahaksss tumpang glemer anak. korang bukan nak layan aku merapu, nak tengok gambor monster jer kennnn.
    cleverbot tu kitorang layan gak time bosan, pandai banyak bahasa dia, bahasa monster jer dia belum hadam lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa..sori la aku culik monster ko kejap..untung la mama jelita..hahahaaha..eh, aku suka la entri2 ko.sempoi je..gambar monster tu kira bonus..hehe..

      Delete
  19. aku penah layan dua2.. simsimi ngan cleverbot.. dua2 same bengong.. hahahaha

    tapi best simsimi lagi kot.. cleverbot 18sx.. -_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. cleverbot ni dah lama..yang simsimi ni aku baru je tau..hahaha..sama je manae2 pon..layan merepek, dia merepek la jugak..

      Delete
  20. siapakah clever bot tu? aku nak chat dengan dia jugak.. nak tanya aku ensem ke x.. HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..dia tu robot la..p la ko layan robot gila tu..hahaha

      Delete
  21. hahaha chat ajelah dengan bini ko..

    mmg omei gila monster tu..aku pun nak mosnter comey cmtu gak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bini aku asik tido awal je..nak chat ngan dia camne..hahaha

      tinggal bape bulan je lagi kan kutu..kang kuar la monster omei dalam perut ko tu..haha

      Delete
  22. waa..monster..
    kalau monster biasa aku lari dah..
    kalau yang ini..
    aku yang mari..
    hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..aku pon tak lari..silap2 aku plak yang geget monster tu..haha

      Delete
  23. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  24. hahahaha..woi! yg ko pergi chat dengan natang robot tu apekeheinye la hai..jadik kerja sungguh..haha..sengal betol!

    comey nya monster itu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab boring la..hahaha..ko jgn kacau monster aku tu ye..tengok je bleh..usik jngan..hahaha

      Delete
  25. serius monster tu comel.

    kalau sembang ngan cleverbot ni mesti asyik terkena je. bengang jugak kdg2. suka gak layan time2 boring. tp wat sakit hati je. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey..comel+++..

      ko pon penah weng gak sembang dengan robot tu chicna..kehkehkeh..mmg takde keje..

      Delete
  26. JJ memg comey..sekrg ni makin berisi bdn dia..

    eh aku tertarik dengn cleverbot ni..mcm mne nak borak dengan dia haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade lagi ke benda alah tu? tensen je aku sembang dengan robot tu..hahah..

      Delete