Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HARI RAYA

Assalammualaikum wbt...

Tinggal lagi sehari je lagi kita berpuasa esok..buat masa ni aku still ada kat kl sebab aku raya kat kl je..hehe..Jalan Tar, sogo, jalan masjid india tetap sesak lagi..semak kepala hotak aku lalu area tu..tapi kalau persiapan raya korang belum ready pergi la time time sekarang ni..banyak barang barang macam biskut raya, baju seluar, kasut semua peniaga tu dah main lelong je..


ni kad raya ke?errk..wakaka..


Entry aku kali ni takda apa apa isu pon..aku bosan tak tau nak buat apa sebenarnya petang ni..tengok jam je dari tadi tunggu waktu berbuka..nak tolong wife aku masak,tak payah kot pasal harini aku balik rumah mak aku buka puasa..so dia dengan mak aku je la yang masak..aku tolong menyemak je la yang boleh..hehehe..

Ok la,daripada aku merepek tah apa apa, aku rasa baik aku ambil kesempatan dalam entry aku kali ni untuk ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin pada seluruh umat islam di malaysia ni especially kepada korang korang semua la pembaca,follower yang menyokong blog aku ni..aku nak mintak maaf jugak sebab aku tau sepanjang aku berbelog ni macam macam aku dah terkutuk,terperli dan macam macam ter lagi yang mungkin menyinggung perasaan korang semua..

Semoga kita dapat menyambut aidilftri kali ni dengan seronok ok..yang belum bayar zakat fitrah jangan lengah lengahkan lagi..takut terlupa nanti..yang balik kampung tu hati hati dalam perjalanan..kalau rasa biskut raya kat rumah korang tu banyak jangan malu malu jemput aku datang raya nanti..boleh aku perabihkan..wakakaka..ok la, akhir kata Selamat hari raya,maaf zahir batin sekali lagi..peace!!



p/s : raya nanti jemput la datang rumah ye..hihi

14 comments:

  1. aku rasa takde kot y leh buat aku makan hati ngn kau hahhaha oke aku maafkan samalah kita bermaafan duit raya jangan lupa nk derma tk boleh 10hinggit 50 hinggit pun aku terima hahha

    ReplyDelete
  2. maaf bermaafan je boleh cik pha..duit raya takde ek..hahaha..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya bun dan isteri. ^^~ meh duet raya seposen muwahaha XD

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya chuu..adehh..banyk banyk nilai duit..seposen gak ko nak pesal..arghhhhhhh..(pobia dgn seposen)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya untuk ko n isteri..^^

    nak dtg rumah tp taktahu jln..lala

    ReplyDelete
  6. @zaza ; hahaha..ko yeye je nak dtg..nak datang kol la aku apa susah..umah aku kat ampang je..

    @ieyza afieyna ; selamat hari raya jugak..piss..hehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya bro..hati2 masa memandu tu

    ReplyDelete
  8. lalala..sis mahu duit raya hikhik

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya..meh address uma..kekeke!

    ReplyDelete