Monday, August 8, 2011

Happy 2nd Anniversary Blogsampah!!


Haihh..aku hampir hampir terlupa yang bulan ogos ni genap la dua tahun dah aku berbelog dengan blog ni..huhu..kejap jer rasa..tanggal 7 Ogos 2009 merupakan entry pertama aku dengan blog ni dulu walaupon sejak 2005 aku dah mempunyai blog lain..bajet otai....wakakaka..

Aku takda nak taip banyak pon untuk entry ni..just nak ucapan ribuan terima kasih pada pembaca dan pengomen tegar serta followers yang sudi menyokong blog aku yang tah apa apa ni..memang aku tau dengan membaca blogsampah ni takda apa apa yang berguna pon yang boleh korang dapat,tapi korang tetap baca gak kan..hehehe..thanks a lot..yela kan...kalau nak baca,bacaan yang bermanfaat buat apa masuk BlogSampah kan..nama pon sampah..nak yang berguna pergi baca wikipedia la..wakakaka..



Ok la..doakan la aku sentiasa rajin mengupdate lagi entry entry sampah yang akan terus membusukkan lagi hidup korang semua..aku akan terus kekalkan berbelog dengan cara aku macam ni..aku tulis apa je aku suka..maksudnya lebih kepada pengalaman dan cerita cerita aku sendiri la..nak buat blog info yang copy paste tu dah terlalu banyak pulak..lagipon aku taknak nanti orang cakap kita curi hasil orang...blogger yang curi hasil orang la yang lebih sampah dari blog sampah kan..kan..kan..wakakaka..


p/s: sory buat masa ni kalau aku tak dapat balas kunjungan..bukan sombong tapi takda internet kat rumah..
.
.

13 comments:

  1. hahahaha..time kasih ye kawan kawan..

    ReplyDelete
  2. happy anniversery for ur blog ym.bundle!semoga dpt lebih byk follower ye :) da dua tahun.. byk le pengalaman dlm bloging ni kn?

    ReplyDelete
  3. haha..umo bukan penentu sara oii..aku blogging tak serius sebab tu kurang pengalaman..kalau serius dah level tubelawak kot..wakakaka..

    ReplyDelete
  4. Motif yg bunga2 tu...maknanya dalam hati ada taman...chewah!!

    ReplyDelete
  5. hahaha..taman bunga tu abg din..

    ReplyDelete
  6. aku suka tagline blog ni.selamat berblog.

    ReplyDelete
  7. Ptut bau hangit tengit msuk blog ni, hakhak

    ReplyDelete
  8. Dah lama giler la kau bloging ni. Aku dulu pernah ada blog jugak (bajet otai jugak) masa tu blogging2 ni belum femes pun, aku pun bantai tulis apa aku suka, and kebanyakan readers aku time tu obersi pun, ahahhaa. Kenapa aku bagitau ni sempena anniversary ke-2 blog kau? Kau jugak yg mula... tapi lain la penerimaan tulisan orang kita dengan orang luar. Blog lama aku tu pun dah berzaman aku tak jenguk, dah lupa pun nama dia.

    Btw, teruskan menulis entry yg best yer Bundle.

    ReplyDelete