Thursday, August 25, 2011

Kedai seposen dalam kenangan..


Untuk yang tak paham lagi kenapa tajuk entry macam tu boleh rujuk balik kat sini..untuk tak nak mengecewakan pembaca dan pengomen tegar blog aku sorang ni chuisme a.k.a chuu ,aku dengan susah payahnya la malam tadi pergi jugak snap gambar kedai seposen ni..nak pergi petang lepas balik kerja malu sebab kedai bukak lagi..wakakaka..




ni la ropenye kedai seposen yang aku cakap tu..hahaha..besar jugak kedai ni..sory la gambar tak berapa nak clear pasal aku snap curi curi je kan.hihi..selamat tinggal kedai seposen..kenangan bersama mu tak mungkin ku lupakan..wakakakaka....


P/S : adoii..kat kedai mana pulak lepas ni aku nak beli jajan..


26 comments:

  1. haha..semua barang dia mesti 10 sen kan?

    ReplyDelete
  2. hahaha..free pon boleh..tapi kene buat muke seposen la..ekeke

    ReplyDelete
  3. harga barang seposen atau murah seposen..hehe

    akhirnya snap jugak eh gmbr kedai ni..=)

    ReplyDelete
  4. ceh..awat tak pernah jumpe pun kedai sepOsen..dia menyorok ke? haha

    ReplyDelete
  5. owh ni lah dia kedai yg ko kurg seposen tu.hehe

    ReplyDelete
  6. @chilled ; barang kat kedai ni mahal berposen posen dari tesco yang pasti..wakaka..

    @cik bell ; ada la bell,ko pegi la tengok sendiri kat flat sri nilam ampang ni..aku dah tak nak pegi lagi..ekekeke..

    ReplyDelete
  7. @zaza ; hahaha..ni la kedai tu zaza..aku tak tipu tau..ekeke

    ReplyDelete
  8. kedai ni kat ampang ke?! cari kedai 5 sen plak sat g..kot2 ada mana tau...ehehe.

    ReplyDelete
  9. kedai seposen??

    harga brg seposen ke?
    muka peniaga tu seposen ke?
    n masuk kena wat muka seposen dlu ke?
    ke harga kedai ni y seposen?


    asal byk sgt drop soklan ni....


    lalalaaaalaaaa.....

    ReplyDelete
  10. oke ini bukan gurauan! hahaha
    sempoi.. bersusah payah kau snap gambar kedai nih. kepayahanmu amat dihargai xD

    ReplyDelete
  11. @neobalano ; kedai 5sen aku blom jumpa lagi..kalau ada infom kat aku ye..wkaka..

    @wan azie ; oii,oii..mcam polis pencen lak ko ni wan azie..ekeke.lalalala..:P

    @chuu ; entry khas untuk ko sebenarnye ni chuu.wkakaka...

    @zwan ; betui la tu..kat penang orang panggil sekupang..hehehe

    @pesona algebra ; semua barang kene tax seposen ada la pesona..ekekeke..

    ReplyDelete
  12. Ooo gitu...aku tau kedai 2 henggit je!!

    ReplyDelete
  13. kedai 2hengget mahal abg din..seposen cukup la..hehe..

    ReplyDelete
  14. tu lah., rase terharu pulop sob sob ~

    ReplyDelete
  15. cet..apa lagi bg la aku duet raya ke biskut sempetart ke,ok gak...wakaka..

    ReplyDelete
  16. salam..memang ada ya?? xpernah tahu pun...=)

    ReplyDelete
  17. @siti aishah ; ade la ni aishah,bukan gambar edit atau photoshop tau..kat ampang je..ekeke

    @mohd izzar ; tu la pasal..macam takde name lain je..ekeke

    ReplyDelete
  18. kan dah ckp sempetart takkan wujud lagi grr~

    ReplyDelete
  19. huh? cmne nak laku kalau jual seposen? kalau ade 10 org yg buat muka seposen...terus xlaku2 kedai nie...=.="

    ReplyDelete
  20. @chuu ; hahaha..yela2..ekeke

    @ika ; maneada yg seposen kat kedai tu..seposen tu tax untuk setiap barang yang kite beli ok..kedai makap lebih ni..ekekeke

    ReplyDelete
  21. pestaim aku tau kedai seposen ni wujud haha semua makann dia harga seposen ker ape erk?

    ReplyDelete
  22. hahaha..baru nak tau plak...aku sekarang nak cari kedai 5sen atau 1sen je la cik pha..kedai 10sen aku dah boikot pon..ekekeke..

    ReplyDelete
  23. jual pe je kedai seposen ni..keta bmw de?

    ReplyDelete