Thursday, May 30, 2013

Prank part 2 - Tahun Baru di Genting Highland..

amaran : entri mengandngi unsur-unsur lucah, bahasa kesat yang tidak keterlaluan..

assalammualaikum wbt...

Kalau dulu aku pernah tulis satu entri tentang tutorial prank member masa zaman muda-muda dulu..kejadian tu masa aku baru baru tamat persekolahan..tapi ada satu lagi prank yang agak gila dan 18sx telah berlaku masa aku meningkat belia, masa tu aku tengah sambung belajar..harap mak aku dan mak mertua aku tak bukak blog aku ni..banyak kali jugak aku pikir nak publish ke tak entri ni..hahahhaa..

Masa ni umur dalam 22-23 camtu la lebih kurang..kepala otak tak betul lagi..macam biasa aktiviti aku dulu bila tiap-tiap kali sambutan tahun baru, mesti ada planning nak celebrate kat mana-mana..tapi tahun tu aku dengan budak-budak hosmate aku rancang nak lepak Genting Highland..bermalam terus kat sana..

Sebenarnya prank ni tak dirancang awal-awal pon macam prank yang lepas..cuma kebetulan je dan terus jadi..ramai jugak yang ada masa ni..kami pergi dua biji kereta..dalam 8 orang yang pergi tu, semuanya ting tong..ada yang kaki batu, kaki ganja, kaki minum, dan macam-macam lagi la..semuanya pergi dengan harapan nak enjoy sampai lebam..



Ringkaskan cerita, habis-habis berpoya-poya kat sana, masing-masing dan stone..dah agak sejuk kitorang pon balik la bilik hotel..masa ni la baru prank tu jadi..dalam ramai-ramai tu, ada member aku sorang ni, Zul (bukan nama sebenar) agak teruk la dia mabuk..memang tak sedar apa..kene tampar ke, kena siram air ke memang dia tak sedar..overdose habis..

So kitorang yang masih sedar ni, mula la secara tak langsung terpikir idea jahat..bila lagi kan nak kenakan member...hehehe...

Zul yang tak sedarkan diri tu sedap je membuta, orang lain baring kat lantai, ada lagi yang sambung layan stone, dia sedap je tido sorang atas katil..pucuk di cita, ulam mendatang..nah makan untuk kau..kitorang terus bogelkan Zul..takda seurat benang kat badan dia..punya la teruk, orang dah tarik-tarik, tangan kaki dia sebab nak bukakan baju seluar pon tak sedar-sedar lagi..kahkahkah..

Mula-mula kitorang rancang lepas bogelkan dia tu, kitorang nak letak dia kat luar bilik je, tapi kang menganggu selera orang makan dan menakutkan orang plak kan..so tak jadi la nak buat camtu..kitorang ubah plan..walaupon planning cincai je, tapi benda yang jadi ni kelakar nak mampus..

Macam dulu jugak, pelakon perlu memainkan peranan..Man (bukan nama sebenar) bertindak jadi pelakon utama..dia ni kira kawan bergaduh selalu la dengan Zul..ada je nak bertekak....dan Man memang suka sangat dapat watak utama walaupon terasa jijik..kehkehkeh...

Rancangan ni mudah je..biarkan Zul tido puas-puas dulu..

esok paginye..bila zul terjage..



"wei..Babi betul, sapa bogelkan aku ni" zul marah yang tengah mamai lagi...

Zul bangun menutup anunya dan terus mencapai boxer..

dalam rancangan ni, suasana agak tegang dan suram je..Man buat-buat sedih..
yang lain ada yang buat-buat tido, buat hal sendiri dan  aku mastermain berlakon marah Man..

"apa kau dah buat ni Man" sampai hati kau toron Zul ni..ada selera kau tengok dia kan..bodoh betul..
sejak bila kau jadi gay ni."

Zul yang dengar aku marah Man macam tak percaya apa yang dia dengar tapi memang jelas riak muka Zul berubah..kahkahkah...

"aku tak sedar la boy" aku mabuk teruk malam tadi...

"Sory Zul" ..kata Man..

Zul terus bangun dan tengok bontot dia.."sial la kau Man.." zul nak marah tapi dia betul-betul sedih..
Aku teruskan dengan skrip aku..

"sori zul, aku tak sempat halang" masa tu aku pon sedar tak sedar je..sabar la..

"Kau blah Man" sebelum aku hentak kau dengan botol ni, baik kau berambus..lakonan kena mantap tak gitu..kahkahkah...

Man terus membisu....

Zul masa ni dah hampir menangis..dia betul-betul tak sangka Man yang selalu bergaduh dengan dia telah meragut kesucian dirinya..kahkahkahkah..

masa ni, aku pon dah hampir nak tergelak besar tengok zul..dan sebelum kitorang nak pecahkan rahsia, zul tiba-tiba bersuara..


"patut la malam tadi aku rasa bontot aku sakit"..


suasana sunyi sepi seketika....

kebabommm...
 
KAH..KAH..KAH..KAH...


Lawak yang memang tak boleh ditahan-tahan lagi tanpa gelak..tak pasal-pasal pulak dah dia cakap bontot dia sakit. demm...memang time ni kitorang semua dah tak boleh tahan...terus gelak besar tak benti-benti..memang bangang gila statement kau Zul..kahkahkah...

 Man yang tadi kononnya sedih bersalah terus maki Zul berkilo-kilo....

"bodoh, tak hingin aku dengan jubo kau tu...& *#@&%"$&*..kalau aku tau, aku sumbat bontot ko dengan batang penyapu..kahkahkahkah...

kitorang terus gelakkan zul berhari-hari, berminggu dan berbulan-bulan lepas tu sehingga tamat pengajian..kesian kau Zul..hahahhaa...

Walaupun Zul memang malu besar, tapi jelas dia rasa lega bila tau semua tu cuma lakonan...kahkahkah.. kesimpulannya, jauhilah arak, dadah, ketum dan apa je la yang boleh menghilangkan kewarasan otak...apa yang aku citer ni mungkin sekadar hiburan je, tapi ini memang kisah lama..boleh ambil pengajaran, tapi jangan ikut dan prank member pulak..sebab tu entri ni bukan tutorial lagi..Don't try this at home..


p/s : mungkin entri ni tak publish lama..


38 comments:

  1. haha.. tergelak baca.. poyo je sakit punggung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu yang jadi point besar buat orang gelak sampai krem perut tu..tah bila masa orang usik bontot dia..kahkahkah..

      Delete
  2. lucu...

    prank ke lucah ke...

    best jugak kenakan member, ye tak?

    hahahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon lucu dgr ayat lucu ko ni punzel..kahkahkah..

      Delete
    2. bertambah lucu bile aku gelak ketuk-ketuk meja....

      aku dok pk, kawan ko yang mabuk tu giler scary die dah aniaya orang....


      kahkahkahkahkah.............................

      Delete
  3. omg!!! kenapa aku sempat baca,, adess,, lalala,, naya weh naya,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks muja sebab baca..hahahhaa...

      Delete
  4. Hahahaha...tak menahan statement zul tu..
    lawak betul..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu yang paling kelakar nur..kenot brain..

      Delete
  5. Replies
    1. aku pon rasa cam ngilu2 gak nak cerita balik ni..hahaha

      Delete
    2. ntah pape korang neh.. hahaha

      Delete
  6. hahahha dan dan sakit pungkoq. vengong tul la korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh..aku tak tau la sapa yang cabul zul tu..tetiba lak dia cakap bontot sakit..hahahahaha...

      Delete
    2. kami panggil "anal romantika" jenis lagu ni.

      Delete
    3. kehkehkeh..anal romantika..

      Delete
  7. DAYYUM. Aksi Hentai. Agak2 zul normal ke dah jadi SHEmale sekarang. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah lost contact ngan zul..harap aku tak jumpa la dia blakang lorong mesedis..hahaha

      Delete
  8. kejam! Hahaha.. sampai mati pn dia xkn lupa bnd nihh.. hohoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gurau je tu emma..haha..tapi kompom dia takkan lupa sampai mati..kahkahkah..

      Delete
  9. hahaha.. sian zul.. dia mamai antara prcaya tak percaya.. tu yg terpacul statement sakit bontot. kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah memang percaya la tu mell..tp tak sangka lak dia bleh cakap camtu..sengal betul..hahaha

      Delete
  10. Aku rasa benda nie lagi malu dari campak dia depan pintu bilik. Sampai ada cucu cicit kalau cita gelak tak habis. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la..rasanye kalau dia bogel luar bilik tak semalu mcam ni..hahaa..tapi ok la tu..nak kenekan orang biar kaw2 terus..hahaa

      Delete
  11. Replies
    1. tu la..tngok la kot2 bontot dia koyak..kan dia cakap sakit..kahkahkahkah..

      Delete
    2. aku tbyg dy pusing cek bontot. LOL

      Delete
  12. notty nya korang. harap2 mak bundle baca entri ni. kakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn la chicna..kantoi kang aku..haha

      Delete
  13. haha statement zul tu mmg lawak..klu aku un bantai glak guling2..jahat korang suka prank org.hiks..

    apesal tak publish lama?ok je aku rasa takde la lucah sgt..open minded je aku ni.hakhak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn pasal lucah tu aku kisah kutu, aku taknak la mak aku tau aku kaki tingtong teruk sangat dulu..hehe..

      Delete