Saturday, October 13, 2012

Autoshow Uptown Sri Gombak

assalammualaikum wbt..

Aku taknak tulis banyak pon kali ni..geram..internet kat rumah aku pulak jadi mangsa akibat mentaliti beruk penduduk perumahan aku ni..Kabel TM pon nak curi jugak..demm..sebabkan hal ni, aku dah jadi malas plak nak menulis lagi..rehat la kejap ye dak..haha..ni pon aku pinjam surf tenet kat rumah mak aku je..

Info ringkas yang aku nak sampaikan ni berkenaan satu event..rasanya ramai dah kenal Bro Khairul yang blog beliau bermotifkan modified kereta...Jangan lupa esok (Ahad 14/10/2012) beliau mai KL buat event Autoshow dan Battle of the Band kat UPTOWN SRI GOMBAK..Acara bermula 12pm -8pm..



So pada blogger-blogger yang berhampiran mai laa singgah-singgah cuci mata layan kereta dan berhibur dengan battle of the band ni dan artis jemputan..sambil-sambil tu dapat la jugak kita beramah beramas mesra kan..hahaks..kalau nampak aku kat situ,..tegur-tegur la beb..jumpa kat sana kay..hahaks....


p/s : kategori kapcai takda ke bro..haha..



41 comments:

  1. Kena komen 1st gak ke? Sbb takde org komen lagi. Haha! Masalah tul mentaliti jiran tetangga kau tu ye Pakcik? Mesti kau berasap gila kan? Haha.

    Battle of the Band? Lama dah tak gi benda2 camtu. Autoshow apatah lagi. Zaman2 bujang dulu ada la. Siap amek gambo lagi ngan kete lawa2. Erkkkk! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah la ramai sangat beruk..takleh aku nak guna tenet dah ni kat rumah..grrr

      Delete
    2. Second :))

      Kalau takde kereta boleh jugak ke pegi? Hahahaha...

      Delete
    3. kalau tak hujan boleh kot..:-w

      Delete
  2. hahahaha... sabar jela beb.. besala tu..durang xpndai bezakan kabel dengan wayar wat ampaian tu... tu dia men ambik je.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar la ni..dah 3 hari aku takde tenet kat rumah ni..grr

      Delete
  3. berat nanang jiran mung nih..aritu uniform keje..ni kabel TM..jgn2 nanti ko update pasal kes pecah umah pulak..zzzz

    p/s: aku nak komen pasal keta, tapi segan sebab keta aku tak lawa..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk..Jna dah jadi co-admin kat sini ke? kahkahkah

      Delete
    2. X X X silap blog.. nk jd admin kat blog H..! blog ni da ramai admin ;))

      Delete
  4. kabel TM pulak... office aku pun duduk kat kawasan perumahan.

    benda yang sama jadi. seminggu office kami takda kemudahan internet. seksaan tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la kawasan perumahan..rumah aku ni zoo..banyak beruk

      Delete
  5. owh esok erk... okie dokie.
    kalau berkesempatan .. pergi lah.

    ReplyDelete
  6. Kategori kapcai, minggu depan buat kat kampung jek.. ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. peringkat kg pon kapcai aku kene reject dah..kehkehkeh

      Delete
  7. cantik widget pengkomen minggu nie.. tuto please. nak jugak camtu. :)

    ReplyDelete
  8. kabel TM memang selalu jadi mangsa.
    apa yang sedap sangat dengan kabel TM pun entahlah.

    nealofa ada mai ke bro?kalau dia yang basuhkan kereta gua laju je gua hantar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah..buat cungkil gigi kot..haha
      aku tak pasti la sapa datang..tapi meriah beb..ni pon aku baru balik..lady gaga ade tadi tak silap aku..hahaha

      Delete
  9. cakap pasal TM,taktau kenapa tak boleh guna. susah betul gua nak mengakses internet di kampus ni,kehkeh

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. eh, org serius la.. org ad tau! O________O

      Delete
  11. TQ bro..tolong promote...geram gak sapa yg serbat cable tu...dpt mau belasah bg lunyai !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hal kecik je bro..aku nak bergambar dgn bro tadi..tapi bro bz plak..haha..

      Delete
  12. Replies
    1. yela pipimerah..selamat beristirehat..hehe

      Delete
  13. ni namanya hari utk lelaki, MALAS...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...eh..awek2 pon ramai minat la..baru style awek minat kereta..

      Delete
  14. kat tempat chic na pun slalu bdk2 curi kabel dulu. skrg depa dah tanam kabel2 tu bawah tanah. baru padan muka. hahaha..

    eh best la autoshow tu. tp jaohhh.

    ReplyDelete