Wednesday, September 28, 2011

I Follow..

Happy wordless wednesday pada blogger seantero dunia sekalian..semoga berbahgia dengan wordless korang semua..wakaka...aku tetap lagi dengan pendapat aku yang sama sekali tak akan membuat entry wordless ni..rujuk kat sini untuk lebih lanjut..hahahaha..

Entry aku kali ni aku nak cakap sikit pasal sikap sesetengah blogger yang aku biasa nampak..benda ni pon lebih kurang macam wordless wednesday jugak bagi aku sebab benda ni aku takkan sesekali buat..hahaha..mesti korang dah suspen kan..wakakaka..rilek jack..benda ni bukan salah pon..tak melanggar etika seorang blogger pon..toksah risau ye..hehehe


1stly aku nak mintak maap la kalau ada sapa sapa yang terasa ye..ni just pendapat aku..bukan satu kesalahan pon buat camtu..biasa tak korang dapat mesej kat shoutbox yang tulis "i follow u..follow me back yeh"..hahahaha..yang paling otai ayat dia camni plak.."visit me back plz..u follow, i will follow u back"..wakaka....biasa dapat mesej macam tu? ke korang yang biasa tulis macam tu..wakakaka..

Korang paham tak apa yang buat aku gelak sangat kalau dapat mesej camni..wakakaka..lawak sehh..aku paham tujuaannya, korang nak meramaikan follower je..insya'Allah la jugak kalau sesapa tulis camtu kat shoutbox aku, aku akan follow balik tanpa prejudis..serius..ekeke..

Tapi kan..bagi aku ayat suruh orang follow kita balik tu macam tak sesuai la der..mungkin sebab ni jugak la follower aku tak beribu ribu kan..ekekeke..sebab aku tak penah suruh orang follow aku ialah sebab aku sedar blog aku ni bukan blog yang bagus pon..malu wei,blog aku dah la BLOG SAMPAH...hahaha..bagi aku, terpulang la dia sendiri nak follow ke tak..kalau berminat silakan.hehe...

Oklah..Aku tak nak cakap banyak sangat dah..Isu ni macam sensitif pon ada..hehehe..aku mintak maaf sekali lagi kalau ada yang terasa ye..ni hanyalah pendapat aku semata mata dan terima kasih banyak banyak jugak coz jadi follower blog aku yang cikai ni..sekian..


p/s : ada yang suruh aku follow tapi tak bagi url link..grrr..jangan cakap aku sombong plak ok..buekkkk..

.

22 comments:

  1. "Follow u , follow me back"

    toinkkk !

    Nak menambah kenalan maya lagi tu,yang kategori otai tu selalu jugak MTT dapat msg gitu..Hehe :)

    ReplyDelete
  2. aku pon x tahu kenapa aku follow blog kau wakaka., follow me back plissss :P

    ReplyDelete
  3. aku pon selalu dapat jugak camtu. tapi aku follow je depa semua tu walaupon kadang2 yang suruh follow blog depa tu, xfollow balek pon blog aku.


    #aku tak pernah pon suruh orang follow blog aku, aku malu sebab entri aku selalu useless ja.hehe!

    ReplyDelete
  4. weh aku follow kau follow aku b balik!! kalau tak aku sumpah jadi laptop vaio! ahhahahhaa

    ReplyDelete
  5. haha.kat shoutmix aku dulu berlambak lambak gejala macam nie.nak tahu apa aku buat?? haha,aku buang je shoutmix teros weyh.kalau orang tue follow,aku rasa dia ikhlas lah.takde la nak paksa follow back.

    eh eh,jom join segment beramah mesra aku nie,simple je.hope kau join k http://belogjuryn.blogspot.com/2011/09/segmen-just-google-it-azurin-ramli.html

    ReplyDelete
  6. i folo yang aii nak baca jer..tap law dpt cmtu aii folo jer

    ReplyDelete
  7. aku senang ja..sapa yg singgah atau drop komen..aku folo org tu tros tanpa paksaan

    ReplyDelete
  8. korang kat atas semua aku dah follow ok..kalau boleh follow banyak kali kompom aku follow gak sebb korang semua best..rajin komen entry aku,cantik2,hensem2(bodek takut kena unfollow)ekeke..ehh tak aku ikhlas..err

    p/s : ustat aku cakap kalau ikhlas tak leh ckp ikhlas plak.nanti jdi tak ikhlas..arghh..ekeke..

    ReplyDelete
  9. biase la tu.. oke lagi kalo die dh follow dn mtk kite follow blik. abes cmne pulak ngn die kata "DAH" follow..tp sbnrnye tk follow pun. dah tu rude pulak.
    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/09/utk-die-yg-berkenaan.html hahhaa.. perangai mcm2 skunk blogger ni kn.

    ReplyDelete
  10. hahaha..yg tu pon aku pernah jumpa..yeye ckp dah follow tapi takde apa yang berubah pon aku tengok..ekeke..tak tau dia follow cara ape.(bersangka baik)..ekeke

    ReplyDelete
  11. hehe aku stuju sgt . aku kalau nak org follow pon tak de la sruh follow me back . guna la bahasa yg sdap didgr . hehe . lgipun blog aku ta mnarik .. segan la ..

    ReplyDelete
  12. @fierul : hahaha..sokong boleh,tapi jgn ikut style aku kalau nk blog ko cepat femes..tak payah malu kalau nk ramai folower..hekeke

    p/s : blog ko nice je..tak la sampah cam blog aku ni..ekeke

    @muzaaffar : i done followw u back..hehehe

    ReplyDelete
  13. hehe . dlu memang la kejar follower tpi skrg nie lbih kejar pkomen je :)

    ReplyDelete
  14. hihihi....nak senyum je...tak mau kate ape2...


    selamat hari jumaat tuan rumah...

    ReplyDelete
  15. @fierul : betul gak tu..aku pon lgi suke pembaca dengan pengkomen dari follower ramai tp entry sunyi cam kubur..ekeke..

    @sitiaziz : senyum..kacak luar,kacak dlm,kacak dengar cni..kalau kita senyum org mesti senyum skali..hehe

    ReplyDelete
  16. 'I follow u, u follow me back k!'

    Cam tak ikhlas je 'dia' follow kitakan.. ?

    ReplyDelete
  17. kb ikut mood gak... lau mood tak ok, mls nk follow balik.. tak suka ayt mcm tu, sb nnti dia bukn dtg balik pun..folo sb nk follower je

    ReplyDelete
  18. @era : 80% la tak iklas tu..harap nak follower je..yg penting pembaca kan..pelik tul aku..ekeke..

    tapi takpela..aku tetap support je sapa2 pon walaupon cmtu..mcam aku ckp la..aku mesti followw balik punye..toksah risau..

    @Kotak Bulat : biase la tu kb,nk pemes,ramai folower, kene la promote lebih..haha..tu yg aku rase klakar tu..blog personal je pon..beria suruh org polo..ekekeke..apa salahnye biar orang tu sendiri putuskan berminat nak polo atau tak..ni pendapat aku je la..hehe

    ReplyDelete
  19. aku dah follow , ko tolong follow aku balik , haha

    aku dah biase dpt msj cam nieyh . kdg2 sian gax tgok dorg , hehe

    ReplyDelete
  20. publisiti murahan..hihii..xpe..as long as dorg bahagia..:)

    ReplyDelete