Wednesday, June 8, 2011

Super Wednesday

assalammualaikum wbt..

Happy super wednesday untuk semua...Tapi untuk pengetahuan semua,aku tak suka hari Rabu ni..tiap2 hari Rabu je aku start la pening pikir nak tengok wayang cerita apa..wakakaka..so masalah aku harini cam biasa la.."nak tengok cerita apa harini"


sebenarnya takda sebab munasabah pon kenapa hari rabu je aku nak pening2 pasal ni..wakakaka...kalau seblom ni ok la jugak pasal harga tiket wayang murah..tapi harga tiket kat TGV tempat biasa aku tengok wayang untuk hari rabu dah mahal..

member aku cakap ada TGV yang murah..tapi kat tgv tebrau dengan tgv seberang prai la kot..pesal tak cakap cerita x-men kat tgv mesra mall terengganu tengok pree je..waklu la..wakakaka..so untuk harini cerita apa aku nak tengok ek?

x-men dah tengok..pirate dah tengok,kungfu panda dah tengok,fast5 dah tengok..adess..takkan nak tengok cerita nur kasih the movie kot..wakakakaka..aku bukan la anti cerita melayu macam sesetengah orang tu..tapi kalau cerita jiwang macam nurkasih tu memang tak la aku nak tengok..wakakakaka..tapi kalau kekasih hati dah ajak pastu dia belanja, aku takda hal pon..hihihi..nak keluar duit untuk cerita murah macam tu, aku rasa satu pembaziran..wakakaka..


P/S : KL Gangster dah keluar preview midnight harini..tapi nak tengok tengah2 malam malas plak..

4 comments:

  1. tggu bulan 11 ni kte tgk BREAKING DAWN ye cuk... (:

    ReplyDelete
  2. aiyaa,itu movie lambat lagi maa..

    ReplyDelete
  3. cerita tu memang harus la tengok..hehe

    ReplyDelete