Tuesday, June 21, 2011

Blogger lelaki VS blogger perempuan


amaran: entry ni mungkin menyinggung perasaan sesetengah pihak..wakakaka..


walaupon aku tak suka mengalah dengan perempuan,tapi pasal blogger ni aku mengaku kalah..apa yang aku nampak,blogger kat Malaysia ni rasanya ramai orang perempuan daripada lelaki walaupon perempuan tak berapa cekap memandu dan terhegeh hegeh di jalan raya..wakakaka..(takda kaitan walaupon kenyataan)

Dari statistik aku sendiri,follower aku yang stakat ni seramai 43 ribu orang majoritinya follower perempuan..ok,tipu je..43 orang yang betol..wakakaka..nak cakap baru sangat berbelog tak jugak..dah hampir 2 tahun gak blog aku ni..follower still tak ramai..wakakaka..(ribuan terima kasih pada yang sudi jadi follower aku ye.)


aku sebenarnya tak kesah sangat pon pasal follower ni..siapa sudi add,add la..terima kasih banyak..macam yang penah aku cakap dalam entry aku sebelum ni,blog sampah macam blog aku ni sapa la nak baca..wakakaka..walaupon aku cakap blogger perempuan nampak lebih ramai dari lelaki, tapi tak semestinya yang ramai tu berkualiti kan..wakakaka..follower beratus2,beribu2 bila aku baca blog dorang tak best pon:|..blog dah jadi macam twitter ngan fb je aku tengok..entry pon merapu je macam entry2 aku..so takda kualiti ok..sama dengan je macam blog sampah aku ni..wakakaka..



Dalam tak ramai blogger lelaki yang aku jumpa,ada jugak la beberapa blog lelaki yang aku respect dari cara penulisan dan follower dorang yang beribu riban..contohnya tubelawak dan blog serius..Jeles coz blog dorang 'hebak' dan bangga gak sebab blogger lelaki pon tak kalah beb dari blogger perempuan yang harap pemes dan cun2 tu..hihi..aku nak jadi macam dorang ni memang tak mungkin la..dah la buta it..apa pon tak bleh.apa pon tak bleh...wakakakka..


P/S : ps lama dah tukar pasal blog bundle dah rename..wakakaka
.

10 comments:

  1. nk tukar jd BLOG SAMPAH ?
    setuju !!
    tukala,tukala ;)

    ReplyDelete
  2. tunggu je..tengah nak siapkan banner baru..wakakaka..

    ReplyDelete
  3. after 1 year, dah 1686 followers..hebak demo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. aku pon pelik sebenarnya camne ramai leh follow aku sedangkan blog aku ni blog sampah je..hahaha..

      #seriusly aku tak penah join apa2 segmen utk ramaikan follower.dan aku tak amalkan pon follow n follow back tu..lol

      Delete
    3. sebab entry ko simple..baca boleh terus rasa..straightforward jer..

      Delete
    4. simple ke? aku rasa berjela2 je..aku suka lagi style mcam ko dengn chuu tulis..lagi sempoi..tp entri ko walaupon simple kadang2 aku tak paham gak..hahaha..

      Delete
    5. simple tu maksud aku penggunaan bahawa..as if ko macam tengah bercakap dengan orang..kira level2 pensyarah la..kehkehkeh

      Delete
  4. wahhhh....(macam masuk rumah baru punya wahhh...)


    #entri cekgu bundle menyengat itu yang follower cecah ribu riban.

    ReplyDelete
  5. Haha.. Mula dengan nombor kecik skrg dah meningkat kepada ribu. Encik H patut dapat anugerah pembaca no. 1 kat sini. Lol.

    ReplyDelete