Friday, June 24, 2011

Krabi,Redang..Kerabu,Rendang


korang suka bercuti tak?tak kisah la cuti dari kerja ke,belajar ke..rasanya orang yang memang tak kerja(menganggur) atau yang dah pencen atau bersara je yang tak rasa nak cuti..betol tak?wakakaka..macam aku,walaupun tahun ni umur aku dah masuk 27 tahun, rasanya aku kurang sangat dapat peluang bercuti..bosan betol hidup macam ni korang tau.

Malaysia ni pon aku tak habis round lagi..adesss...bukan aku tak nak bercuti,tapi aku takda peluang and selalunya masalah kewangan la buat aku malas bercuti..isk..isk..maklum la orang macam aku ni siapa la nak sponsor bercuti makan angin apatah lagi makan seafood..wakakaka..



Tapi mungkin untuk tahun ni aku dapat bercuti..huhu.best best...tempat aku bekerja sekarang tengah buat perancangan untuk bercuti ala ala family day la lebih kurang..tak lama dah,bulan 7 ni je..Insya'allah la kalau takda apa apa halangan dan aku sempat menghasilkan duit peruntukan untuk bercuti tu sebanyak RM40ribu minimun..arghhhhhhhhh...banyak tu..

bukan duit tu yang banyak bagi aku..kerja aku la yang menimbun2 jadinya dan kena rushing buat kerja sebab nak dapatkan target 40k tu sebelom 22 haribulan 7..Dari tarikh harini tinggal lagi sebulan je pon..arghhhhhh..kalau tak dapat capai target..tak dapat la bercuti..ohhh tidakkkkkkk......


Aku dah terbayang bayang mandi bogel kat pantai krabi yang pasir putih halus tu sambil berlari lari anak dan bermain bola tampar pantai bersama hot chick...wakakaka..Ops,lupa bagitau,destinasi percutian kitorang ni ialah Krabi Phuket thailand..jeng jeng jeng...serius shit pantai dia cantik gila beb..ramai pelancong luar datang..memang kompom berdarah hidung tengok minah saleh mandi bogel kat situ nanti..wakakaka..

Tapi rasanya bercuti kat krabi mungkin tak jadi kot..arghhhh demm..baru je horny skit..berita terbaru yang aku dapat tadi mungkin pergi Pulau Redang je..hurmmm..Redang pon redang laa..potong stim betol..wakakaka..apa pon atleast aku dapat bercuti and harap sangat boleh jadi cuti honeymoon aku sekali..hihihi..

P/S : cuti cuti Malaysia je..

7 comments:

  1. aku tau kenapa tak jadi. haha

    ReplyDelete
  2. ko sabotaj ye zaza..puk kang!!wakakaka

    ReplyDelete
  3. Weyh niat x baekkkk msti x jd pnyeeee

    ReplyDelete
  4. wakakaka..krabi tak bogel bogel la..lawak je..naked beach kat australia ada la..nakk krabiii

    ReplyDelete
  5. krabi cantekk!
    dah lama tingin nak pegi situ
    tak dapet2 smpai skg.. ampehh

    -apple-

    ReplyDelete
  6. tak dapat pon pegi krabi..sob..sob..
    bos rekemen pegi hatyai.tapi apa ada kat situ..baik redang je..

    ReplyDelete
  7. hatyai klo nak shopping ble la tahan. brg murah2. tp dh tk ingt brg pe ade. dlu pnh gk pgi time skolah sekali 2. tk minat ahh klo thailand tmpt2 cmtu. takut kna bom! haha! klo pulau2 oke la jgk.

    -apple-

    ReplyDelete