Thursday, June 9, 2011

Chinese Foods


Petang tadi lepas balik kerja aku & the geng pergi mencekik kejap..port best punya..korang pon mesti suka cuba tempat makan yang best2 kan?haa,ni aku nak kongsi tempat makan yang korang mesti takkan menyesal kalau cuba..kedai makan ni dah pernah keluar dalam rancangan jalan2 cari makan sebelom ni..

  • Restoran Carini foods station
  • Tempat : Medan selera Selayang Jaya
  • Buka : 5 pm-12am



specialist masakan cina & thai..tukang masak pon cina gak..kalau datang sini takat nak makan nasik gorang kampung, baik tak payah..tu korang nak makan kat mana2 pon ada..





susah payah aku edit video ni..wakakaka..


P/S : tokey kedai, lain kali gua datang kasi belanja siakap 3rasa okey..



2 comments:

  1. sedapnye:(
    meh kasi landmark..nk try gak mkn kt ctu..
    mlm bkk x??

    ReplyDelete
  2. dekat je dengan hospital selayang...kedai tu memang bukak ptg sampai tgh mlm..lunch takde..

    ReplyDelete