Thursday, May 26, 2011

Maria Ozawa a.k.a Miyabi


ni bukan entri lucah ok..wakakaka..sapa tak kenal maria ozawa kan..artis pornstar Jepun yang rupa iras2 fasha sandha tu..kalau tak kenal jugak google la sendiri..wakakaka..Tah kenapa malam ni tiba2 rasa nak tengok pulak cerita maria ozawa ni berlakon..





Tapi bukan cerita yang bogel2 tu ok..ekekeke..aku layan movie indon yang minah tu berlakon je laa..Tajuk cerita tu "menculik miyabi"..cerita ni tahun lepas lagi kot dah keluar..kat sini aku tak pasti la masuk panggung wayang ke tak..sebelum post entry ni aku ada la layan skit kat youtube sampai part 5..memang kelakar..tah apa2 punya cerita tah..wakakakaka..

video

meh tengok skit kat sini yang aku dah download..part 1 je la..orang yang upload cerita ni kat youtube kedekut sangat tak bagi share embed dia..nak tengok selebihnya klik je sini..semua skali ada 9 part je..ok la,aku nak sambung balik layan stim tengok miyabi..wakakaka..

5 comments:

  1. dah tgk dah cite tuh. tak la best sgt. huhu .:P

    ReplyDelete
  2. Ada apa dengan Maria Ozawa??? ceh!!

    ReplyDelete
  3. memang tak best sgt pon cik deela..yg best tengok miyabi takde kain je..wakakaka

    ade yang lg best dari maria ozawa ke abg din..meh la share skit..hihihi..

    ReplyDelete
  4. hahaha. baru tau maria ozama ni pornstar time gempa bumi kat jepun, baca paper. no wonder la before this org laen selalu ckp cun mcm maria ozawa, rupanya pornstar. mak aii, loser gila myra. hahahahah.

    ReplyDelete
  5. adoilaa myra..hahahhaha..org pompuan biase slow skit pasal ni..leh dimaapkan.tapi laki yg xtau mmmg lembs la..wakakakkaka..

    ReplyDelete