Tuesday, August 14, 2012

Salam Aidilfitri minal aidin wal-faizin

Assalammualaikum wbt dan salam lebaran..


Terus terang aku katakan yang aku malas nak buat kad raya baru..so terima la semula kad raya aku tahun lepas ni ye..kehkehkeh..Ok jangan risau, aku tak nak burak banyak pon untuk entri ni cuma sekadar nak buat 200 atau 300 patah perkataan je untuk ucapan raya aku ni..kehkehkeh..


So di kesempatan ni, aku nak ucapakan selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua pembaca-pembaca blog sampah dan kawan-kawan semua terutama chuu, thanks sent aku kad raya yang original..aku dalam proses nak balas balik..haha..tak lupa jugak geng-geng blogger yang sentiasa support blog aku ni..


Liyaa Mf, encik H, Apple, Aien Alien, Yuyu Adik manis, Pn.kutu, syida sida, lydsunshine, mocik onie, azat, robot comel, payeh kuced, Wadi AR, mrs Mell, bro Khairul, kak siti(cinta zulaikha), sis Al, Emma, Rifhan ,Chic Na, mr kopipes, Cik lala, Muja, Sis 92, khairolina, Eton, Ckin kembaq, Chemay, Tukang karut, Cik zaza, Rapunzel cikololo, cik pha, Azlan strider, Nana bambam, Kura, zy's, miss purple, paani, kak yana halim, Zwan sabri, faiz fakhirin, leeza dayasari(santai leeza), Keli menari, ciksuriz, anis madu, fara, Hiro akal tunjang, syafiqakarim, myra arshad, syabab, michell hoppell(mail lambung), aisya lieza, sutera kasih, Ratu turquoise(oni), myra azraff, biela bell, saddlone, cik pipi tembam, Camy Alya, Deno, Dayah Jelita, Ms Velentine, Spudin, anonymous (malas login), fana aqim(ane)..

Kepada korang semua..aku susun sepuluh jari mohon maaf banyak-banyak sebab aku selalu buat korang sentap dengan sengaja atau tidak sengaja dalam entri-entri aku . aku takda dendam dengan sapa-sapa..korang pon janganlah dendam dengan aku..harap jangan simpan dalam hati ..hehe..

Kepada yang berada di Jitra atau sekitarnya pada raya nanti, aku akan berada kat sana sampai hari raya kedua..diharap orang kedah sudi invite aku melahap kuih raya hampa nanti ye..hehe..kalau ada masa terluang nak lawan main bowling pon kita boleh deal kat Jitra Mall...haha..

Akhir sekali..Semua dijemput datang beraya kat rumah aku mulai 22 hb sebab aku dah balik KL..Insya'allah open house akan menyusul kemudian..kalau takda wakil blogger datang beraya rumah aku tahun ni..aku merajuk tak nak blogging lagi..merajuk 44 tahun..


tribute to S.Jibeng

60 comments:

  1. Replies
    1. buat la ofis house..hehehe

      aku pun mintak mahap la kat ko..sebab selalu buat ko susah nak hadam dengan apa yg aku tulis..lagi apa yer..aku rasa aku x pernah pukul ko..jadi aku mintak mahap batin jer la..selamat hari raya, maaf batin..=))

      Delete
    2. fuiyoo...metallica di aidil fitri tu...kahkahkah

      Delete
    3. ofis house jadah der..ekekeke..
      ok2..sori bebanyak h sebab selalu terbahan, terkutuk dan ter ter tu..semua tu
      gurauan semata-mata..selamat hari raya..

      Delete
  2. loro.....cepatnya nak ucapkan selamat hari raya, puasa ade lagi 4 ari lagi le.. hehehe.. selamat ari raya aidilfitri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awal apanya tun..baik aku ucap skg.. 2 3 hari lagi dah bizi nak raya dah..hehe..selamat hari raya..

      Delete
    2. hehehe... saje jeee... hehehe..

      Delete
  3. selamat hari raya too encik bundle. maaf zahir dan tulisan tangan dari batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf zahir dan tulisan tangan dari batin gak punzel..lol.

      Delete
  4. Replies
    1. simbol apa tu adik.-_-'..ko jgn lupa dtg umah aku ok..haha..

      Delete
  5. wah nama sya pun masuk list yea..hehehe...cantik org yg disebelah//

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ade ke..typo tu mrs..hahaha...
      thanks mrs..biasa org panggil aku kacak je..tapi mrs
      panggil cantik plak..hahaha..

      Delete
  6. raya raya gak... zakat dah bayar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. petang ni gak aku bayr TK..asik nanti2 je..tu jadinye..haha..

      Delete
  7. kepada cekgu bundle tersayammm.
    *semua cekgu aku sayammm termasuk cekgu yuyu. hehe

    pasang pelita atas pelantar,
    penat memasang duduk bersila,
    kad raya tak sempat nak hantar, (padahal takde alamat)
    ucap kat sini pun boleh la....


    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
    MAAF ANDAI ADA SALAH & SILAP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab aien bagi pantun aku balas pantun gak..

      budak-budak bermain mercun,
      main mercun putus jari,
      cekgu bundle dan cekgu yuyu memang cun,
      selamat hari raya aidilfitri..

      hikhik..

      Delete
    2. cekgu yuyu cun ye aku percaya..cekgu bundle???


      hikhik jugaklah.. :p

      Delete
  8. slmt hari raya dr sy juga bro

    ReplyDelete
  9. samat hari raya.. pakcik.. sekali lagi peringat.. bayar zakat pakcik oii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat makcik..mekasih la peringat..ptg ni kompom aku bayar..selangor rm7 kan..?

      Delete
    2. yup.. rm7.. bayar untuk isteri ko jugak.. kang wat2 lupa pulak.. kehkeh.. lain kali baya awal2.. xla terlupa.. :p

      Delete
    3. Mohon bayar utk aku sekali :p

      Delete
  10. Motip nama aku takde? Camni ahh kawan. Sentap laaa. Kehkeh.

    Selamat hari raya untuk ko dan wani
    Aku raya johor. Kalau tak bule jemput korang datang rumah. Raya ke3 baru balik.
    Nway mintak maap la ye kot2 ada salah. Maap zahir batin. Kimsalam wani :)

    Mls login

    ReplyDelete
    Replies
    1. ops..anon malas login ada gak..lupa ahh..kehkehkeh..ok2 kang aku masukkan balik..maaf zahir batin..hahaha..

      Delete
  11. awalnya bro wish slamat hari raya.. keh3.. apapun, slamat raya jgak.. :D maaf salah silap.. ^__________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. manede awal emma..sok last keje dah bz sikit..jumaat nak balik kampung dah..raya ni cuti blogging jap..sbb tu kene wish cpt2..hehehe..maaf zahir batin emma..

      Delete
  12. wahai abam nak duit raya pls. Selamat hari raya juga.
    Apa-apa pun gua nak minta maaf jika ada terkasar bahasa,terguris sana sini ya.

    duit raya jangan lupa bagi tau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak maaf boleh bobot..mintak duit raya je takleh..hahahaa..
      selamat hari raya

      Delete
  13. Replies
    1. eh, pesal name ane takde ni..hahahhaa..
      sory ane..selamat hari raya.jap g aku masukkan nama ko balik..hahhaa...
      maaf zahir batin..

      Delete
  14. cool la lagu raya versi metallica.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri jugak utk mr & mrs bundle.
    have fun beraya kat rumah MIL ya. hehehe..

    Maaf Zahir & batin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dengar kabor slipnot pon ade lagu raya gak..hehe
      selamat hari raya chic na..
      maaf zahir batin

      Delete
  15. Ko ni mintak maaf pun eja nama aku salah jugak..Grrr!
    Hahaha..dah balik kedah tu jemput datang rumah aku kat pendang...Pm di fesbuk utk dptkan alamat...Hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui la tu..kehkehkeh...pendang kat belah mana oii..aku belum sampai lagi..bendang aku tau la..jauh dak dari jitra

      Delete
  16. pakcik , adik kecik lagi cute ni mintak maap kalo ada tersalah cakap , terkurang ajar terlebih bergurau.. almaklumlah , kau orang tua.. aku budak lagi... cantik la awek ko tu.. kehkehkeh..

    apesal aku nampak kau muda semacam je ni :-w ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.yela payeh..aku pon sama.terbahan ter ter tu semua ye.aku tua sikit kalau ikut umur je..muka still awet muda ok..tak makan usia org ckp..kehkehkeh

      *cun ke awek aku tu:-?hahaha..

      Delete
    2. ceh.. ko minum jus tok guru ke bundle ? =))

      cun melecun.. ekekeke.. terkejut gak mula-2 tu.. ni gambar bundle ke spe .. hehe.. macam tak pecaye je tu kau la pakcik..

      Delete
  17. Mana rumah? Nak kasi ogar, wakaka!
    BTW, sy pun mintak maaf bro klu ada salah silap.. Biasalah, mnusia ni khilaf.. Tp jealous gila, ada kad raya! Pergh! Saya pun nk buat 1 la! Tp segan..

    Untunglaaaaah dah kahwiiin! Ada teman comel boleh brgmbar skali, takde la segan sgt! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat selayang mulia sis..meh la ogar..tak tau boleh gugel..hahaha..
      gambar tu aku men tepek2 je tulis selamat hari raya pon ko nak jeles..edit bodoh je sis..hahaha..org lain punya lagi cantik2 lol..hahah..

      kebetulanla..tu pon gambar masa aku nikah dulu..ekeke..

      Delete
  18. Selamat hari raya Pakcik. Maaf segala salah silap apa2 yg terguris dan ter semuanya. Aku punye la bizi tak sempat blogging sgt. Nak update blog tak sempat2. Plan2 nak wat entry ala2 kau ni je, itu pun kalau sempat. Haha!

    In case aku tak sempat update blog, aku tumpang mintak maaf kat sume kekawan kat blog kau ni je lah. Sbb readers aku kebanyakannya readers kau gak kan? Mintak maaf ye semua. Haha!

    Kau byk dosa ngan aku, Pakcik. Kalau leh kau kena mintak maaf skali pakej ngan duet raya sesampul ngan biskut raya sebalang. Haha. Kira kita 0-0 ye Pakcik. Pas raya kita gaduh2 lagi. Hehe. Ehh. Btw, kemsalam Wani. Aku mintak maaf kat dea jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya makcik..ko memanjang bizi..nak raya sakan letteww..hahhaa..
      ok2..maap ye makcik..ko jgn simpan dalam hati kene bahan dengan aku tu..hehe..

      aku niat nk bagi duit raya kat ko tu ade..tapi niat tak semesti jadi kan..maklum la aku gaji lepas raya..waaaaaaaaa..so takde duit raya, takde la biskut raya..ekekek..

      lepas raya kita gaduh balik kay..haha..

      Delete
  19. yey! Org tu kena beraya kat Jitra. Hehehe... Aku beraya kat Kuantan, Pahang 10 hari. *ade ko tanye?*. Bundle, sob..sob... [tiba la ke saat sedih], aku mintak maaf jika aku ada tersilap komen ataupun tak terbalas komen ko kat entry aku. Ko mmg takde buat silap dgn aku. So, cemana aku nak maaf kan ko kan? Kan? Kalo men bowling kat Jitra mall tu nanti, aku harap ko tak buat malu org KL ye. Heheh.

    Selamat hari.... rayyaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tenet..net tet tet tenet tet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya asing asing boleh tak lyd..hahaha..oo kampung ko kuantan ek..lama gila balik kg..best la mak buyung ni..haha..
      ko tak sembang ngn aku sebab tu aku takde salah ngn ko lagi..kalau ade chat2 mesti dah banyak ko bengang ngan aku lyd..hahhaa..selamat bercuti makcik..

      #aku terer la main bowling..hehe..

      Delete
  20. guwa x twu nk feeling ape., guwa tgk tulisan kaler ijo xde name guwa tup2 ade gak menyusul terlebih dahulu kehkeh,

    amboi pakcik smpai 44 tahun ko nak majuk., x ley lama lagi ke? kahkah. btw salam aidilfitri jugak walaupon ko pasang kad raye tahun lepas aku terima la jugak kehkeh, kim salam same org jitra naa... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ingat kene kalerkan jugak la nama ko tu chuu..hahaha..

      aku rasa tu tak lama sgt pon..aku rancang sebenarnya 74tahun nak majuk..ekeke..aku tak reti la nak buat2 kad raya ni..belasah je la tahun lepas punye..taun dpn pon mybe kad sama gak..hahaha

      *orang jitra semua, chuu kim salam..

      Delete
    2. hahaha x payah la nk kaler2, aku tetima seadanya. snanye aku cuba nk letak gak semua nama kawan2 blogger lam pos aritu, tp x bape nak rajin cm ko ehehe.

      bedal la bundle, asalkn ade kad raya haha..oh ye, arini balik kl, hati2 dijalan raye =D

      Delete
  21. Replies
    1. iklas dan malas sebenarnya leeza..hahaha..

      Delete
  22. Selamat Hari Raya Aidilfitri ...
    maaf zahir batin.
    moga ceria selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat jugak leeza..maaf zahir batin..ceria2 la kita dihari raya nanti..

      Delete
  23. Bundle , Selamat hari raya !
    AKu nak g rumah kau pun jauh , Kua-3 .
    Juz aku Harap Cancel lha planning kau nak merajuk blogging tu . ;)
    maaf zahir Saje , Batin xde kot . HAHA .

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamathari raya sieyzu..takleh dtg takpe la beb..delivery kuih raya pon aku terima..ekeke..mna ko tau salah batin takde..zahir la yg kompom takde sebab kita tak penah jumpa..apa daa..haha

      Delete
  24. salam aidilfitri dik, mai le umah kut sudi, walaupun jauh di nun di utara...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat lambat habaq kak oii..saya pon raya kedah jugak..kat jitra tu ha..lani dah balik kl pon..grr

      Delete
  25. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepi raya ladybird..maaf zahir batin..

      Delete
  26. Selamat hari raya juga dari PK sekeluarga..comeinya kad raya ko.peace lg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad raya taun lepas je kutu..raya taun lepas ko tak kenal aku lagi ke?haha..
      selamat hari raya..

      Delete