Friday, August 10, 2012

Phobia peti surat : dispilolettersboxphobia..

assalammualaikum wbt..

Aku tak ingat dah bila kali terakhir aku dapat kad raya sebelum ni..yang pasti aku terharu aku dapat kad raya tahun ni..hehe..dari member blogger pulak tu..hehe..terima kasih Chuu..nanti aku balas ye...

Masa belek-belek peti surat tu aku berharap jugak la mana tau chuu ada pos dua sampul termasuk duit raya atau kuih sarang semut sebekas dua..hahaha..walaupon takda, aku syukur gak la kau sudi lagi hantar kat aku kad raya ni chuu..hehe...

Tu cerita best..yang tak best plak..dalam aku berharap dapat duit raya atau duit jatuh dari langit..dalam peti surat aku tu rupanya menyimpan berbagai-bagai lagi bill yang aku kena langsaikan..adehhh...aku pindah belum sampai sebulan dah macam-macam bill sampai..gila apa..hahaha..

Bill letrik, maintenance, cukai pintu, indah water bla..bla..blaa...apakah?..ni yang buat aku phobia peti surat ni..hampeh betul..ok la..takda apa dah selain tu yang aku nak ceritakan..terima kasih sekali lagi..mohon chuu muqhlis bagi alamat rumah sebab aku nak balas balik..






p/s : Ada la sikit feel nak raya tu sebab dah dapat kad raya..hehehe..

33 comments:

  1. Replies
    1. camne leh tujuh dulu :-w..numbering salah ni..:-w

      Delete
    2. kahkah..padan muka..hahaha

      HQ aku kat tmn sri batu caves..jalan sbc1..bila2 aku dtg sana boleh la jumpa mat jebon..hehehe

      Delete
    3. oii opis aku kat sbc1 gak..eekeke..ko opis apa ni?

      Delete
    4. bejiran je kita h..hahaha.ko mai hq roger aku..satu baris je ngn opis aku tu..haha..

      Delete
    5. haaa..dah ko upload sampul kad raya tu, memang semua org tau la nama ko Rafiq..hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. ko fotostat kad aku ke bundle kehkeh..tetibe terasa malu2 meow =P
      mohon admin pm aku untuk alamat :|

      Delete
  3. fuyooo kad raya tuuuuuuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  4. lama dah tak dapat kad raya,, sadis tol r,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. standard la muja..org skg manede kad2 raya lagi..mahal..haha..kira yg dpt cam aku ni special la..haha

      Delete
  5. dispilolettersboxphob....mmg tahap phobia yg tinggi tuh...;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap maklum..perkataan tu wujud dlam blog sampah ni je..ekeke..

      Delete
  6. bundle ,,, nak jugak .. tsk tsk tsk :(

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kat tu sebenarnya putih je leeza..aku kalerkan jadi itam sebab aku suka hitam..haha

      Delete
  8. bestnya dapat kad raya...aku hanya mampu memandang kad raya lama-lama je. sekarang semua pakat hantar SMS / MMS raya. nak gantung kat dinding acane la ek...gantung HP kot. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lagi sedih aien..sms puasa ke raya ke langsung takde dapat dah..ko bleh gak gantung hp kat dinding..hahaha..

      Delete
  9. tension klu asyik2 surat merah yg mai dr bank ..adess

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa..tensen bro..apa nk buat..hutang dah keliling pinggang dah rasa ni..lambat sikit bayar, merah laa..hahaa

      Delete
  10. best dapat kad raya.. enth brpa thn xdpt kad raya... SMS rya je yg x terkira.. mgkin jimat ckit dri kad raya.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la ade org sms lagi..aku dpt ucapan kat fb ngn blog je..sedih..haha

      Delete
  11. taknak mintak alamat aku skali ke?huu nak kad raye jugakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf kad raya aku tak beli banyak..hahaha..

      Delete