Friday, July 20, 2012

Ahlan wasahlan ramadan



Dikesempatan ini kami warga penulis blog sampah ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa 1433 hijrah..err..sapa lagi selain aku?kehkehkeh..

Kurangkan menulis dan membaca gosip-gosip yang tak berfaedah sepanjang puasa nanti..banyakkan beramal ibadat..jangan blogging sangat, nanti pahala kurang..hahaha...

Ok la, tu je aku nak cakap..

maaf la, aku sibuk sikit kebelakangan ni..tak sempat nak lawat blog korang..
sorry bebanyak..nanti free, aku singgah blog korang k.. -_-'


nawaitu sawmarwodin...




51 comments:

  1. hehe.. selamat mnyambut ramadhan jgak Bro :))

    -jgn mmbazir time ramadhan ni.. ho3

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap tak terbazir la..hehe

      Delete
    2. Emma siap menyampaikan dua maksud" membazir time-masa dan membazir masa ramadhan ni. bijak2. semoga semua orang pun begitu.

      Delete
  2. selmat mnyambut bulan ramadhan jugak k..

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut ramadan,, untung la dah ada yang nak kjut sahur pasni,, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la kalau aku bangun..ekeke..awal pose je..lepas tu biasenya dah malas..hehe

      Delete
  4. selamat jugak. Sama macam chuu, aku mohon kurangkan sakit gastrik ye. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gastrik aku tak pernah pon kene masa bulan pose..keberkatan bulan ramadan tu..hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. orite ibu ummie..salam ramadan..

      Delete
  6. Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin..:|

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya :|

      ko sambut raya pesta menuai ke apa ni?hahaha..

      Delete
  7. selamat puase .. nanti raya pakcik kene bagi duit raya ..

    jangan tinggal puase . nanti tak dapat duit raya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko puasa penuh aku bgi wet raya..tp aku tau ko takkan penuh pon..so takde la duit raya utuk ko..kehkehkeh..

      Delete
  8. selamat berpuasa jugak utk en bun sekeluarga. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  9. YUP.. SETUJU, KURANGKAN GOSIP.
    HEHEHE..
    SALAM RAMADHAN

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan jgk.. mesti bz nak beraya umah baru.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah bz tahap cipan dah ni..raya umah baru tapi sesak tak best gak kan..haha

      Delete
  11. Salam Ramadhan, semoga Ramadhan thn ni mmberikn seribu makna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cinta misteri..camtu la harapnye..

      Delete
  12. ehh ada orang panggil kau pak cik lah..aku pakai jg ya..!!!
    pak cik,kerja2 jgk jngn sampai abaikan blog dn isteri ye..muehehe

    happy fasting buat kau dn keluarga ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakcik ko panggil aku..hampeh..haha..

      aku try la update kalau ade masa..pose2 gak kan..hehe

      Delete
  13. Selamat berpuasa bro. rasanya ini je ucapan ikhlas layak diberi. ermm.. berjimatlah sebab asyik terbaca pasal duit kurang dan mengurang jer. lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro..aku cuba la berjimat sejimat jimatnya kali ni..hahhaa

      Delete
  14. Selamat menunaikan ibadah puasa buat cekgu bundle dan isteri...jimat2 belanja dibulan puasa untuk meriahkan belanja raya nanti. hehe..ucapan ikhlas dari aku --> Nurulaien :D

    ReplyDelete
  15. selamat bpuasa bundle., salam ramadhan..

    ReplyDelete
  16. selamat berpuasa,selamat bersahur,selamat berbuka,selamat berterawih, :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyaknye selamat bot..hehe..ok2 semoga selamat semuanya..thnks..

      Delete
  17. selamat berpuasa!!!

    duit raya ak jgn buat2 lupa ye..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dah tua rifhan..ko ade anak nanti aku bleh bagi..hehe

      Delete
  18. puasa jgn tak posa .. gud luck. hahaha apakah? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pon posa la sama michell..ekeke..

      Delete
  19. aku rasa ni komen keddua aku kat sini. mane pegi yang fes. haaaa...

    ReplyDelete
  20. Selamat berpuasa..TQ atas peringatan itu..kehkeh

    ReplyDelete
  21. Walaupun aku jadik org plg last wish, aku tetap nak wish jugak. Selamat berpuasa, Pakcik. Selamat menyambut bulan ramadhan, menambah amalan, menghapus segala dosa yg termampu dihapus. Hehe.

    Semuga ibadah puasa dapat dijalani dgn penuh keberkatan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa..ko last makcik..biasa 1st je aku nampak kat sini..ekeke..ok la..selamat berpuasa untuk ko gak..maaf la ye kalau ade salah silap ngn ko..

      eh, cam raya plak..hahaa

      Delete