Monday, February 13, 2012

Tutorial mendapatkan cinta..

assalammualaikum wbt..

Ada sesapa tengah kecewa dalam percintaan sekarang?..cinta anda ditolak?..rilek..jangan putus asa..kuatkan semangat..baca teknik dan tips nak dapat awek/pakwe baru dengan cara jahat atau tersembunyi ni hasil pengalaman aku sendiri..sebabkan aku dah pon kawin, so tak kisah kot kalau aku kongsi cara aku ni dulu dulu nak cari gundik..kahkahakah...

Teknik aku ni sebenarnya mudah je nak paham..konsepnya kita boleh luahkan perasaan kita kat orang yang kita suka tanpa risau dia reject atau kita dapat malu dan korang tetap boleh jadi kawan dia walau apa pon jadi..hahaha..jahat siak..harap jangan salah guna teknik ni untuk jadi player..

Pertama sekali, korang mesti kena rajin berkawan..kalau macam student² lagi senang sebab kompom ramai kawan kat campus ye dak..Bila dah minat seseorang tu atau korang terjatuh cinta kat kawan korang sendiri, korang cuba berkawan dengan dia serapat yang mungkin..time ni korang cuba sembunyikan dulu perasaan tu..cuba jadi kawan dia yang kelakar,nakal dan buat dia seronok dengan korang...

Amaran: Jangan cover hensem atau kontrol ayu,dan jangan cuba jadi orang lain..kalau korang memang jenis pemalu, harap cuba kurangkan sifat tu sebab kurang sesuai dengan teknik aku ni..(spesis nakal macam aku atau lebih nakal memang sesuai)..


Cuba jadi kawan yang caring walaupon dalam masa yang sama korang ni sengal..tak paham?hahaha..susah lak aku nak terangkan typing ni...ekeke..Contohnya macam ni la..korang rajin rajin la tanya khabar dia..kalau dia belum makan, korang ajak la dia makan,kalau dia belum mandi,ajak la dia mandi..kehkehkeh...masa ni dah boleh korang selit²kan teknik kotor yang aku nak ajar ni..hehehe...

Bila korang tak jumpa dia sehari korang mesti rindu kan..hahahaa..call je la dia cakap," wei, aku rindu la kat kau, tu je aku nak bagitau call kau ni"..cakap style bersahaja dan gelak gelak walaupon korang tengah angau sebenarnya..kehkehkeh..

Selalunya bila korang cakap macam tu 1st time kat dia, mesti dia cakap "eii..geli lak aku dengar kau ni rindu rindu bagai lah pulak " hahaha..standard..tapi korang jangan sentap pulak dia cakap macam tu..kan aku cakap tadi cuba jadi kawan je dulu...bila dia cakap macam tu korang boleh balas balik" ala nak gurau manja ngan kau sikit pon tak boleh,emo la kau ni"..haha..see, korang dapat luahkan walaupon dia nampak macam gurauan..malu pon boleh cover maa..haha..

Teknik ni lebih kepada praktikal..selalu jumpa dan berhubung senang berjaya..macam aku cakap tadi cuba jadi kawan yang buat dia seronok bergaul dengan kita..jenis sengal,nakal,kelakar selalu ramai orang suka..ni kenyataan..tapi berpada pada la nak sengal tu pon..hahaha..Selalunya bila orang dah nampak kita jenis macam tu, pandangan orang selalunya pikir kita bukan orang yang serius..korang cakap la apa pon.."kau ni kelakar la, lawak la"tu je yang dapat padahal korang tengah cakap pasal benda sedih..naya betul..kahkahakah..

Bila dah jadi macam tu, korang dah boleh luahkan je perasaan kat orang yang korang suka tu..jumpa je dia,cakap je terus yang korang suka dia..tapi ayat kena la betul.. contohnya" wei nomi, aku tengok kau ni sweet jugak, sebabkan kau takda pakwe lagi apa kata kita kapel, aku pon dah lama suka kat kau ni, dari sem1 lagi"..hahaha..kalau dia balas "ah merepek la kau ni" tu petanda positif ok..kalau tengok dia agak tak selesa, korang terus je cakap,"rilek la..aku gurau je"..habis citer..selamat kan...hahaha..

Macam aku cakap tadi, korang cakap apa pon diorang mesti ingat korang tak serius..untuk pengetahuan korang, mula² memang la macam tu..tapi cuba la selalu..tengok apa respon dia jugak..bila dia dah seronok dengan kita tak mustahil la dia boleh jatuh hati jugak dengan korang walaupon korang nampak macam tak serius..

Sifu aku dulu ada bagitau, kalau air yang menititik atas batu pon lama lama berlekuk jugak batu tu..apatah lagi papatah kerak nasik kalau letak air lembut jugak dia..kahkahkah..ayat ni merujuk pada perasaan orang yang korang nak try tu la..kalau dah hari hari korang meluahkan perasaan walaupon cara tak berapa serius macam tu, lama lama cair jugak dia..caya la cakap aku..

Kalau dia tetap tak anggap serius jugak bila hari hari korang dah cuba jangan risau.. korang cuba jangan kontek dengan dia buat masa tertentu..masa tu kalau betul korang "best" bagi dia, dia pasti cari korang balik..dia yang akan rindu celoteh, lawak,sengal, dan yang pasti dia rindu nak dengar lagi korang cakap yang korang suka,rindu dekat dia..bila orang tu dah terbiasa setiap hari ada orang caring dengan dia walau dengan cara sengal..bila korang senyap ofcoz dia akan terasa hilang sesuatu beb..so jangan risau, dia mesti cari korang balik..

Bila dah nampak respon baik yang dia pon macam suka korang, time ni korang dah berjaya ler..bagitau la betul² yang korang serius sukakan dia..gerenti dia pon takkan reject korang..kalau tetap dia takda perasaan kat korang, korang teruskan je la berpura pura macam sukakan dia dan kawan macam biasa..tu maknanya korang memang takda jodoh la dengan dia..try la orang lain pulak..hahaha...

So kesimpulannya, tak semestinya bila nampak seseorang tu macam tak serius bermaksud orang tu takda perasaan..kebaikan cara aku ni sebenarnya memang untuk kebaikan semua pihak..macam aku yang penah suka kat kawan aku sendiri dulu, sebab pertama ialah aku tak nak hilang kawan andai aku luahkan perasaan dan kena reject..aku ego tinggi maa..kalau kena reject sumpah malu dan tak mungkin aku nak kawan dengan dia lagi..So cara ni memang sangat friendly,selamat dan gerenti berjaya....selamat mencuba..hahahaha....


p/s : (teknik ni sesuai jugak untuk prank awek/jantan yang poyo)..nak maklumat lanjut hubungi aku..hehe...

32 comments:

  1. Ye, saya setuju dgn tutorial ni. Dijamin berkesan. Sbb saya juga menggunakan teknik yg sama. Paling penting, kalo pompuan nak luahkan suka kat seseorang lelaki, boleh cuma pastikan luahkan saje, jgn buat langkah seterusnya seperti beriya-iya beri hadiah, asyik sms, call. Lepas beritahu, buat tak tau je. Buat mcm biasa. Dan jangan keep tanya lelaki tu, apa keputusan dia. Biar je dia. kalo dia nak kat pompuan tu, dia akan cari pompuan tu, tapi kalo dia taknak, pompuan tu kena la faham2 sendiri. Yeah. Hampir cukup utk buat 1 entry.

    ReplyDelete
  2. Bagus ye teknik2 ko cakapkan ni
    Sesuai utk semua lapisan umur hahahaha

    Mls login

    ReplyDelete
  3. amboiii.. haha. memang tak dinafikan la guna cara yg kau bagitau ni memang boleh tahan jugak la kesannya. tapi aku rasa the end mesti jadi kawan baik je.

    ReplyDelete
  4. amboiii kau dah jadi dr love ker sekarang hehhe

    ReplyDelete
  5. siap tutorial ni..terbaiklah..hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. ok..sila mencuba pada yang nak cuba...


    *kalau berkesan memang bahagia sangat2...huhu

    ReplyDelete
  7. wah..wah..stylo entry nie..boleh dijadikan panduan...hehehe.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. hoho. nice tutorial.

    boleh cube. tp mcm tak serius je kan... tp better kawan je lah kot. kalo ade jodoh kawen.. best ape kawen ngan best fren. eheee

    ReplyDelete
  9. Hohoho tutorial ni macam sambil menyelam minum air,kehkeh

    ReplyDelete
  10. hahaha..suka2 harap menjadi..ler nak toraiiiiii ahakss..

    ReplyDelete
  11. tak tahann siap ada tutorial ini..gigih pulak tu aku baca smpai habis..hahaha..

    erkk..rupenya camni yer lelaki..so scary..haha..tapi rasa selamat sikit la kot..perasaan malu klu direject tu kurang dari biasa la..haha

    ReplyDelete
  12. Ni mmg teknik boleh pakai ni bro. kehkeh.. tp boleh kata berkesan gak. Penah ad sorg kawan ni mmg minat sorang awek cantik ni. Mmg cantik giler2la. then, dia dok kacau je awek ni, macam2 benda dia kco. Aku ingt dorg tak kan menjadi, sbb kawan aku ni mmg xensem, malas belajar dan bnyk lagi. Nak kata hati bek, dia ske kencing, siap jual hp curi lagi.
    beberapa thn kendian, jmp balik. dorg dah ada anak dah pun. usaha tangga kejayaan kot. Dia dah jadi bapak budak, mungkin dah berubah dah. harap2la. Lol.

    ReplyDelete
  13. bagus tutorial ko nie..berkesan utk menyakitkan hati perempuan dengan kesengalan tu.kahkah..

    tak salah try,klu takde rezeki anggap je takde jodoh..sengal plak komen aku..:)

    ReplyDelete
  14. Dr love dah boleh jual satu buku mini ni. :P hehe panjang bebenor entrynya.

    untungla cik akak dpt dr love y nakal2 P

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, empunya Blogger.
    Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

    Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

    Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  16. haha... ko jgn meroyan sgt dh la k...sbb dlu ada satu membe aku tu putus cinta dtg nangis2 kt umh aku... cian gak la kn nama xleh bgtau la rahsia.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  17. hahaha... ko kenal ke dia... tp kesian sgt kt dia sbb dia nmpk cm ikhlas waktu tu.. tp xpe skrng dh ada org yg lg baik leh jaga dia... huhu

    ReplyDelete
  18. oh,,teknik ni la yang ko aplikasikan untuk mendapat isteri kau??haha..


    betul la,, lelaki muka tak ensem langsung pon,,kalau pandai buat lawak,,sengal,,mesti pompuan suka..haha..

    ReplyDelete
  19. Ahh kau kasik tutorial camni? Bajet kacak lettewww. Ahaha!

    ReplyDelete
  20. holy shit!! style punye post!haha.

    ReplyDelete
  21. seb baik da ada cinta, cuma nak up kan lagi jak skrg..kehkeh

    ReplyDelete
  22. kwn2 aku yang sengal slalu ckp cmtu kt aku..tp xpenah berbkas kt hti w'pon beribu kali ckp..hehe

    ReplyDelete
  23. ermm, aku baru clash...

    bole pakai ke teknik ko nih ??

    ReplyDelete
  24. Sangaat sengal! errrrkkkk!

    ReplyDelete
  25. hahaha..karekter aku lebih kurang camni kot..tapi x nakal macam ko la..kehkeh

    maybe sebab tu aku still contact dgn org yg pernah aku suka..

    ReplyDelete