Friday, September 30, 2011

Padini Hujan Panas Clearance


Esok dah majlis kenduri kawin aku..kesimpulannya persiapan aku totaly hancur..wakaka. pengapit pon aku takda lagi, sampin,kasut,songkok semua tah kemana tah...wakaka..petang tadi lepas solat Jumaat sempat jugak aku dalam sibuk sibuk kat rumah,aku lari kejap pergi Glenmarie Shah Alam.Padini buat sale gila babi seh..all price cuma RM5..err..





Ni la dia Iklan dia..dah tersebar beberapa hari sebelum ni kat internet..aku dapat tau pon dari sapa lagi kalau bukan wife aku..tu yang dia beria ajak aku pergi..nasib aku dapat cuti halfday harini..

Tapi last last aku main hujan je kat sana..ramai gila orang datang nak shopping..kat pintu masuk tu pulak yena yang jaga pintu tu bagi sorang sorang je masuk..wtf..time tak hujan aku gagah lagi la beratur berebut-rebut nak masuk..tapi ku sangkakan panas hingga ke petang,rupanya hujan ditengahari..tu diaa,mandi aku kena hujan..langsung takda tempat berteduh pulak tu..kereta dah la parking setengah kilo jauhnya..grrrrr..

kesudahnya kami pon blah je la membawa badan yang basah lencun dek hujan..wakakaka..esok ada lagi sehari jualan gila babi murah ni..kalau bukan sebab esok kenduri kawin aku, kompom wife aku ajak repeat lagi esok mandi hujan..wakakaka..

moral of the story : Sogo, jusco pon ada Padini ler..


P/S : Jemput la datang wei, kenduri aku esok..wakil blogger sangat dialu alukan...

.

15 comments:

  1. weyhhh,nak kawen daa? okay,tahniah bro.aku nak pergi tak dapek la kan.okay,kawan leklok.jangan kau poyo masa bersanding atas pelamin nnti.wakaka :P

    ReplyDelete
  2. ekeke.mekasih..pos hadiah ok..hehe..gigil ke ko type tu.mengalahkan pengantin plak..tapi takpe..typo tu seni..wakaka

    ReplyDelete
  3. waaaa, murahnyaaaa....

    nFx
    noframex.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. memang murah gila dah ni..tu pasal macam semut jumpa gula je kat situ..

    err..pesal entry ni aku macam karam singh walia pulak..asik peribahasa je..wakaka..

    ReplyDelete
  5. beb, sori la x dpt nk datang majlis gilang gemilang ko. Ko buat2 la macam aku dtg ye wakaka. Btw, tahniah sekali lg. tumpang gembira. :D

    ReplyDelete
  6. Tapi klu aku dpt pegi msti aku lg gembira *banghead* xD

    ReplyDelete
  7. mtk maaf x dapat dtg..semoga berbahagia buat anda berdua

    ReplyDelete
  8. mtk maaf x dapat dtg..semoga berbahagia buat anda berdua

    ReplyDelete
  9. @chuu : hahaha..sedih ko leh join chuu.*banghead*..pepon thax a lot..hihi

    @bro khairul: takpe bro..kalau ade rezeki kita jumpa la kat event bro buat..thanks..

    ReplyDelete
  10. Mana aci dia ja pi Padini Sales....

    ReplyDelete
  11. waaa! selamat pegantin baru :)

    semuga berbahagia :D

    ReplyDelete
  12. wa...tahniah2..1hari sblm kenduri smpt lg nak pegi menyoping tuh..haish~

    ReplyDelete
  13. @muzafar : aku pegi pon takat sampai depan pintu pagar je..blom sempat masuk dah ujan..majal tul..ekeke

    @rara : thnkq..tapi aku tak la baru sgt lagi jd pengantin..ekeke..bulan 7 dah nikah pon..ekeke

    @double s : thnks lagi..hehehe,niat memang nk shopping tapi hajat tak kesampaian

    @anak wak mail : ade ke kawin main2..ekeke..ko ni merepek je kan..

    ReplyDelete