Tuesday, September 27, 2011

Senggama minda bersama MILO-Part 2

Kalau sebelum ni aku penah post entry pasal Milo senggama minda..entry aku kali ni pon pasal Milo lagi..arghhhhhh..why milo senggama my brain again..Gambar bawah ni aku snap malam tadi kat area rumah aku Ampang..kalau tak percaya korang boleh datang sendiri dekat simpang bandar baru ampang ke taman kosas ni..


Apa yang aku nak cerita ni sama je macam kes yang lepas..aku tak paham apa yang Milo nak sampaikan..what the hell this word..wakakaka....perkataan tagline Milo yang biasa 'Play More,Learn More' tu bukan isu kat sini..walaupon english aku hancur, sekurang kurangnya aku paham la maksud ayat tu..ni tak,Milo tak habis habis senggama otak aku dengan ayat buat aku pecah kepala pikir walaupon dalam bahasa melayu je..wtf..

Aku malas cerita banyak dah..aku sekolah tak tinggi..So aku harap korang boleh la jelaskan kat aku maksud "KEBERANIAN MENEPIS KEKUATAN" ni..apa Milo nak sampaikan ni..arghhhh..kalau 'keberanian menepis kelemahan' terpikir jugak dengan tahap rendah IQ aku ni..tapi ayat Milo ni mungkin tinggi sangat nilai sastera dia kot..tak tercapai lagi akalku. arghhhhh..helpp me..



P/S : harap takda entry Milo part 3..arghhh...

.

13 comments:

  1. keberanian menepis bola masuk gawang gol. sepatutnya lerr kot.hehe!

    ReplyDelete
  2. papejela..yg penting nk milo sejup.haha

    ReplyDelete
  3. @rara : ooo..menepis bola tu kire menepis kekuatan la ek..wtf..jadahnye milo ni wat ayat cmtu..ekekeke

    @mywife : milo sejup abis syg..milo paneh je ado ni..hehe

    ReplyDelete
  4. berani=milo...cam xde kene mengena je..poning...

    ReplyDelete
  5. Apa le neraka bendaalah ni!! Begitu le yang nak disampaikan...

    ReplyDelete
  6. Apsal ni 1st time aku dgr pekataan senggama hah ?!

    ReplyDelete
  7. @neo : cikgu takkan takleh terangkan cikgu..peliss..hehehe

    @skid :hahaha..memang la tu dia nak sampaikan abg din..masalahnye saya kurang paham lol..ekeke

    @chuu : senggama ni untuk orang2 dah kawen je paham kot..wakakaka...

    ReplyDelete
  8. ceh..ko ska sangat jd pengomen 1st..=P

    keberanian menepis kekuatan??xpham jugak..

    p/s: tu untuk 30hb ni..insyallah..nama yang sebelah nombor 141 tu lah..hehehe

    ReplyDelete
  9. eh btol lah aku pon x fhm tag line "Milah" tu

    ReplyDelete
  10. @chilled : aku post mesti la aku 1st kan..ekekeke..ko pon tak paham gak maksud ayat tu WAN..rujuk karam singh walia boleh kot..ekeke

    @khairul : ala bro pon tak paham jugak ke..tak sangka ramai gak yg tak berapa nk jelas maksud ayat tu..ekeke

    ReplyDelete
  11. keberanian yang membuat ko nak tepis kekuatan ko kat gelanggang..haha..maksudnya nak tepiskan kekuatan kepada pihak lawan..hahahaha..aku rasa nilah jawapannya..:P

    ReplyDelete
  12. ooo..keberanian menepis kekuatan pihak lawan la ek maksud milo ni..hampeh.bleh terima jawapan ko..reverse psychology ke ni?..arghhh..

    p/s : terer la ko anakwakmail..sila amik hadiah kat kuanter 5..ekekeke

    ReplyDelete