Wednesday, September 7, 2011

WALIMATUL URUS

Assalammualikum wbt..

Aku sekarang tengah mood demam ni..ni la akibatnya lama sangat aku sihat sebelum ni..dah dua tahun lebih kot aku tak penah demam..sekali aku demam berminggu minggu tak baik..adess..ubat batuk dah 3 botol,ubat selsema dah 2 jenis, antibiotik 2 jenis dan macam macam lagi la., ahh semputt..


So entry ni aku tak nak bebel banyak..macam title entry aku atas tu mesti korang dah tau apa kan.. walimatul urus.. Apakah neraka? seriusly aku tak paham pon apa maksud walimatul urus tu..yang aku tau perkataan ni selalu ada dalam kad kahwin..wakakaka..

Tapi dalam entry ni bukan aku nak timbulkan isu apakah itu walimatul urus..biarkan je la walimatul urus dengan labu labunya..apa yang pasti entry ni aku nak jemput korang semua secara rasminya ke majlis perkahwinan aku pada 1 hb oktober 2011 ni..


Harap ada la wakil dari bloggers yang sudi datang ye..baru la aku semangat lagi nak berbelogging lepas lepas ni..kenduri aku mungkin la tak se grand majlis perkahwinan prince william,tapi yang pasti kenduri aku ada nasik beriani dengan ayam masak merah..prince william ada ?wakakaka..

Kalau korang free dan boleh datang kenduri aku nanti jangan lupa bawak hadiah besar besar tau..ekeke..tulis nama pengantin sekali pasal majlis aku ni, sekali dua couple pengantin..aku dengan adik aku sekali jalan..save bajet..ekeke..so tulis la hadiah tu untuk aku atau nama sebenar aku Mohd Rafiq a.k.a Ym.bundle/blog.sampah..hehehe..

Ok la..enjoy blogging..aku dah lemau ni nak tido kejap..terlebih ambil kolegen ubat batuk ni buat aku asik mengantok je..choww..assalammualaikum..

P/S : sebarang persoalan tentang majlis ni..klik contact kat atas tu ada no phone aku..direct call je terus..



34 comments:

  1. Maksud walimatul urus tu,

    kenduri ataupun jamuan yang diadakan untuk meraikan perkahwinan..Gheti?

    ReplyDelete
  2. eh, ouhh., baru je nikah la ye? sbb bru nk buat majlis :P tahniah ^^~

    ReplyDelete
  3. @mywife : mane u tau ni..tnye pakcik gugel ke?ekekeke..

    @chuu : baru la jugak chuu..sebelom puasa aritu aku nikah..hehe..nak buat kenduri bulan puasa takut takde org datang..wakakaka

    ReplyDelete
  4. oo., yelah aku pun baru kenal blog kau., ingt da lame kawin. klu knduri bln puasa aku pun x nk dtg hihi

    ReplyDelete
  5. ye la..ingatkan lama dah kawen..

    pesal semua dah kawen ni..aku pun nak kawen jugak..hahaa..=)

    ReplyDelete
  6. Alaaa, klaw kat Penang, confirm zwan dah sampai.. btw, Slamat Pengantin baru.. smoha kekal sampai syurga.. ;)


    MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

    ReplyDelete
  7. @danial razak : nikah dah..kwen je belom..lol..lu kalau nak kawen,kwen je bro..apa susah..hehe

    @zwan sabri : takpe la zwan..anyway thnks a lot..sampai syurga paizal tahir..wakaka..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum....(intonasi profesor not so easy)

    eh, aku pun demam weh. same ngan tunang aku. ingus leleh2 kaler ijau. dah seminggu lebih dah. makcik aku cakap, demam pengantin nih..

    prince william takde telur pindang, ko ade?

    papepun, semoga berbahagia hingga akhir hayat.

    p/s: entry puan wani pasal sidai suar gulung2 tu ko la ye?? hahahaha

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru! semoga bahagia ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  10. @cik shahida : mekasih..jemput la mkn kuih raya tu..ekeke

    @zie : leleh ijo ye zie..sama la aku..ekeke..ko ye la demam pengantin..aku dah pengantin expired sikit..ekeke

    p/s: sapa lagi yg sidai baju cam tongkang pecah tu..suami mithali ni la..wakaka..

    @whitecappucino : amin..mekasih capucino..:P

    ReplyDelete
  11. wahh..nak kawen dah..tahniah..selamat pengantin baru ye!

    ReplyDelete
  12. mekasih anak wak mail..jemput la datang kalau senang..hehe.

    p/s ; namo botul ekau apo sebonaryo anak pak mail..jenuh den nak panggil..

    ReplyDelete
  13. tahniah2..moga kekal ke akhir hayat..xleh nk g knduri tu.jauh sangat..he

    ReplyDelete
  14. sy pon sama la ..demam x mau baik lagi ni

    ReplyDelete
  15. @chilled :thanks bro..

    @khairul : ramainye demam raya ni..hehe..

    ReplyDelete
  16. dude..
    follow u and follow me back..
    btw,congratz on ur happy day..

    ReplyDelete
  17. owh baru nak buat majlis ek.bulan yg sama adik aku nak kawen.hehe

    ReplyDelete
  18. eh..adik ko nk kawin dah..ko bile?haihh.ko dah kawin zaza..tak jemput pon..

    ReplyDelete
  19. boleh ke dtg ni?segan pulak nti,nti orang rumah xkenal..huk3.. ape2 pon, tahniah weh! :)

    ReplyDelete
  20. datang je la kalau ko rajin..apa ade hal..hehe..thnks la kecohabes..ko cecepat la gak kawen..ekeke..

    ReplyDelete
  21. congrate yeah..
    aiyak..sis tak dpt la dtg..ngah final la..

    ReplyDelete
  22. takpe la sis..thanks ye..gudluck for ur exam..

    ReplyDelete
  23. aku tak kawin lg kot.adik aku kawin dulu.toksah risau kalo aku kawin aku kompem ajak ko n isteri. insyaAllah.doa2kanlah aku kawin cpt sikit.hehe

    ReplyDelete
  24. ni mesti ngah bizi buat persiapan nih..tu yg x update blog tuh..


    **pndai2 buat andaian XD

    ReplyDelete
  25. selamat melayari bahtera perkahwinan. kekal sepanjang sehingga anak cucu :)

    ReplyDelete
  26. @zaza : ko dah tua tak kwin2 lagi zaza..aku ade kosong lagi 3 ni..ekekeke

    @chuu : aku tak dan update blog sebab aku takde tenet la sekarang..waaaa..

    **persiapan dah beres awal awal lagi..hehe

    @miratun : unik la name ko..anyway thanks ye sis..makbul doa ko tu..aminn..hehe

    ReplyDelete
  27. aku tak kawen lagi lallalalalalala

    ReplyDelete
  28. woaa!!..ngadu kat bini ko, ko ada niat nak menambah!..

    ReplyDelete
  29. waaahhh..da kawen daa...semOga berbahagia. dpt baby2 cepat..haha..eh.xkn bLog busuk lagi kOt..da kwen neh,wangi2 kan lah...hahaha

    ReplyDelete
  30. tahniah bro..slmt menempuh alam perkahwinan,,Oct 1 sy nk ke Bkt Jalil..ada show..klu berkesempatan InsyaAllah sampai

    ReplyDelete
  31. @zaza : isk..jgn la bagitau dia..tido luar aku kang..ekeke

    @ctk : aminn..haha..dah kawin pon tetap busuk la ctk..perfume takde..wakaka..

    @khirul : thnks bro..

    ReplyDelete
  32. ohh.. baru je kawen.. kih3.. ingtkn dh 3 tahun cmtu.. masih smpat ni kot nk ckp selamat pengantin baru.. ^__^ bro rafiq bersama pasangannya nurwani ~~ ho3

    ReplyDelete